Opublikowano 30 marca 20178 l Własny gamerpic jest tylko w preview alpha, a oni tu piszą o oficjalnej marcowej aktualizacji dla wszystkich w której tego nie ma. Edytowane 30 marca 20178 l przez cithall
Opublikowano 30 marca 20178 l Nawet w alfie nie można jeszcze wrzucać własnych avatarów. Jeśli ktoś liczył na szybkie wprowadzenie PIP zamiast snapa, to niestety czeka go spore rozczarowanie. Microsoft obecnie nie planuje wprowadzenia takiej funkcji.
Opublikowano 30 marca 20178 l Kij ze snapem, raz skorzystałem i stwierdzam, że wolę internety w trakcie gry na tablecie/telefonie sprawdzić. Konsola jest do grania, a nie jakieś snapy.
Opublikowano 30 marca 20178 l Autor ja snapa używałem głównie do trueachievements. Pewnie należałem do tych 2% posiadaczy sprzętu którzy z tego korzystali.
Opublikowano 30 marca 20178 l W ogóle jakoś dziwnie jest. Dziś włączyłem konsolę i czarny ekran długo. To wziąłem zacząłem macać pada i menu z lewej wylazło. Jednak jakby się nie umiał dash wczytać. Zobaczę później czy to jednorazowa sprawa czy norma...
Opublikowano 30 marca 20178 l U mnie pomógł soft reset (w daszu trzymasz logo na konsoli aż do wyłączenia)
Opublikowano 31 marca 20178 l Mnie najbardziej cieszy poprawiona szybkość dasha i to, że W KOŃCU ogarnęli możliwość wł/wył wibracji w padzie z poziomu systemu. Niesamowite że zajeło im to ponad 3 lata, no ale jest. Ten dash w końcu zaczyna przypominać starego z X360 którego bardzo lubiłem. :)
Opublikowano 31 marca 20178 l Jeszcze mogliby dodać takie ustawienie jak było w X360, że można na stałe przełączyć "Invert Y axis".
Opublikowano 31 marca 20178 l Jeszcze mogliby dodać takie ustawienie jak było w X360, że można na stałe przełączyć "Invert Y axis". ustawienia, sensor kinect i urządzenia, urządzenia i akcesoria, skonfiguruj, mapowanie przycisków - dokonaj inwerscji osi Y prawego/lewego drążka
Opublikowano 31 marca 20178 l Czy po tej aktualizacji dasha macie jakieś problemy z pobieraniem ze sklepu? Często pobiera do 100-200 Mb pliku i następuje zwieszka i dalej nie chcę. Czy są jakieś problemy z livem? Edytowane 31 marca 20178 l przez cithall
Opublikowano 1 kwietnia 20178 l Mi wwe z gold weekend ciągnie powoli. Wczoraj coś przyspieszyło ale weekend się prędzej skończy.
Opublikowano 2 kwietnia 20178 l U mnie wszystko wolniej się ładuje po tym gównianym apdejcie:/ Wchodze w Moje Gry i teraz musze czekać aż się ikonki gier załadują :/ W ogóle jakiś przymulony. Co począć?
Opublikowano 3 kwietnia 20178 l Teraz wszystko się szybciej ładuje niż ja zdążę pomyśleć gdzie chce wejść :D
Opublikowano 6 kwietnia 20177 l Autor ściągnął mi się update nowy, myślałem że on jest tylko dla tych z preview, też już macie? tak czy inaczej wygląda bajecznie