Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Własny gamerpic jest tylko w preview alpha, a oni tu piszą o oficjalnej marcowej aktualizacji dla wszystkich w której tego nie ma.

Edytowane przez cithall
Opublikowano

Nawet w alfie nie można jeszcze wrzucać własnych avatarów.

Jeśli ktoś liczył na szybkie wprowadzenie PIP zamiast snapa, to niestety czeka go spore rozczarowanie. Microsoft obecnie nie planuje wprowadzenia takiej funkcji. 

Gość DonSterydo
Opublikowano

Kto daje i zabiera ten się później w plejstejszyn poniewiera.

Opublikowano

W ogóle jakoś dziwnie jest. Dziś włączyłem konsolę i czarny ekran długo. To wziąłem zacząłem macać pada i menu z lewej wylazło. Jednak jakby się nie umiał dash wczytać. Zobaczę później czy to jednorazowa sprawa czy norma...

Opublikowano

Mnie najbardziej cieszy poprawiona szybkość dasha i to, że W KOŃCU ogarnęli możliwość wł/wył wibracji w padzie z poziomu systemu. Niesamowite że zajeło im to ponad 3 lata, no ale jest. Ten dash w końcu zaczyna przypominać starego z X360 którego bardzo lubiłem. :)

Opublikowano

Jeszcze mogliby dodać takie ustawienie jak było w X360, że można na stałe przełączyć "Invert Y axis".

ustawienia, sensor kinect i urządzenia, urządzenia i akcesoria, skonfiguruj, mapowanie przycisków - dokonaj inwerscji osi Y prawego/lewego drążka

• Plusik 3
Opublikowano (edytowane)

Czy po tej aktualizacji dasha macie jakieś problemy z pobieraniem ze sklepu? Często pobiera do 100-200 Mb pliku i następuje zwieszka i dalej nie chcę. Czy są jakieś problemy z livem?

Edytowane przez cithall
Gość DonSterydo
Opublikowano

Niezłego speeda dostał dash. Bardzo fajnie teraz home wygląda.

Opublikowano

U mnie wszystko wolniej się ładuje po tym gównianym apdejcie:/ Wchodze w Moje Gry i teraz musze czekać aż się ikonki gier załadują :/ W ogóle jakiś przymulony. Co począć?