Opublikowano 12 maja 20177 l Nie wiem czy to dobry temat na to pytanie ale zaryzykuje. Na co zwrócić uwagę przy kupnie pada elitę? Używke mogę śmiało brać czy lepiej omijać i szukać nówki? Co myślicie o tych Aukcjach: 1. http://allegro.pl/pad-xbox-one-limitowany-elite-model-1698-3-5mm-gw-i6804104501.html 2. http://allegro.pl/40-bezprzewodowy-kontroler-game-pad-xbox-one-elite-i6809659802.html O padach z aukcji się nie wypowiem natomiast mam pada Elite od momentu premiery, gram nim (i tylko nim na XO) intensywnie i jak na razie żadnych usterek: luzów, pisków, wytartych gumek, problemów ze stykami itd. Działa kompletnie bezawaryjnie.
Opublikowano 12 maja 20177 l U wielu osób w padzie elite odłażą gumowane grip'y... sam nie mam tego problemu - po kilku miesiącach użytkowania, ale problem występuje i zwróć uwagę na to czy to co kupujesz już nie jest uszkodzone... No i niektórzy sprzedają elite w częściach - bez zestawu nakładek ba analogi, dodatkowych przycisków ( łopatek ) lub akumulatora ;) Edytowane 12 maja 20177 l przez II Noxx II
Opublikowano 12 maja 20177 l Nie miałem akumulatora, MS mnie oszukał? :/ Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 12 maja 20177 l *ja miałem pada z konsolą elite - widocznie akumulator jest dodawany tylko do takiego zestawu.widocznie mój błąd, dzięki za doinformowanie :) Edytowane 12 maja 20177 l przez II Noxx II
Opublikowano 12 maja 20177 l Nie mam jak sprawdzić kontrolera niestety. Ale na aukcjach piszą że dają 90 dni gwarancji albo nawet 12 miesięcy ale jak to by wyszło w praniu to i tak zagadka
Opublikowano 12 maja 20177 l Autor No niestety u mnie elite controller po ponad roku użytkowania wygląda tak z jednej strony już guma odeszła, z drugiej powoli odchodzi i nie wiem z czego to wynika, nawet tego nie zauważyłem szczerze mówiąc. No jak na tak drogiego pada to jakość jednak pozostawia do życzenia...
Opublikowano 12 maja 20177 l Wow, ja mam swojego elite tyle samo czasu co Mazzeo i choć gram na nim chyba częściej, to mój wygląda prawie jak nowy. Żadnych usterek (oprócz opadających gałek podczas trzymania pada do góry nogami).
Opublikowano 12 maja 20177 l Mnie ostatnio z serwisu, teoretycznie nowego, przysłali właśnie z taką luźną/wypadającą bazą lewej gałki. Masakra... Zareklamowałem znowu, zobaczymy co teraz przyjdzie. @Mazzeo Na kontroler masz rok gwarancji (jak z zestawu z konsolą, to tyle co ona). Edytowane 12 maja 20177 l przez wrog
Opublikowano 12 maja 20177 l Autor wrog, ale ten pad to jest nagroda za moje wybitne osiągnięcia w grze wideo Halo 5 Guardians, więc raczej reklamacja nie wchodziłaby w grę i tak :) poza tym minął więcej niż rok
Opublikowano 12 maja 20177 l No to tak na przyszłość - numer seryjny spod baterii wystarcza. Dowód zakupu poproszą dopiero, gdy w systemie pokaże, że po gwarancji.
Opublikowano 17 maja 20177 l Koledzy, to normalne jak kierownica tak robi? Podczas gry aż tak tego nie słychać, ale jak sobie przypomnę no to wk,urwia.
Opublikowano 17 maja 20177 l Nic takiego u siebie nie słyszałem. Tak się dzieje jak nic nie ruszasz i jest podłączona? Wydaje się dosyć cicho, więc jeszcze się upewnię, ale raczej nic takiego nie słyszałem.
Opublikowano 17 maja 20177 l To słychać podczas kręcenia kierownicą :). Nie musi być włączona ani podłączona, to mechanizm w środku takie piski wydaje. Nie wiem czy tak powinno być. Jest dosyć ciche, ale jednak potrafi być upierdliwe.
Opublikowano 17 maja 20177 l aktualizacja majowa https://www.youtube.com/watch?v=Fb69P9UMxMc&t=0s pojawia się możliwość tworzenia turniejów z poziomu konsoli
Opublikowano 17 maja 20177 l w sensie żeby sprawdzić kto u kogoś siedzi w grupie? ee, przecież to już od dawna było :P chyba że chodziło o wyświetlanie na hudzie, jak ekran achivów :)
Opublikowano 17 maja 20177 l To słychać podczas kręcenia kierownicą :). Nie musi być włączona ani podłączona, to mechanizm w środku takie piski wydaje. Nie wiem czy tak powinno być. Jest dosyć ciche, ale jednak potrafi być upierdliwe. To nie. U mnie nic takiego nie ma.
Opublikowano 17 maja 20177 l w sensie żeby sprawdzić kto u kogoś siedzi w grupie? ee, przecież to już od dawna było :P chyba że chodziło o wyświetlanie na hudzie, jak ekran achivów :) podświetlane na sekundę kto się odzywa
Opublikowano 17 maja 20177 l To nie. U mnie nic takiego nie ma. No to czas rozpocząć procedurę wymiany. Dzięki.
Opublikowano 18 maja 20177 l W ten weekend darmowe multi dla wszystkich + możliwość gry w Minecrafta:
Opublikowano 18 maja 20177 l do czego doszło w tej branży:korporacje odcinają multi jeśli im nie zapłacisz, a później JESZCZE reklamują się na tym, że 3x do roku łaskawie dopuszczą Cię za free przez 2 dni'darmowy weekend' 'dlc 50% taniej''season pass wymagany'
Opublikowano 18 maja 20177 l Cholera i za chałupe trzeba płacić i za żarcie też. A kiedyś można było sobie upolować i szałas sklecić. Do czego doszło. Świat schodzi na psy. Jak żyć?