Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem czy to dobry temat na to pytanie ale zaryzykuje. Na co zwrócić uwagę przy kupnie pada elitę? Używke mogę śmiało brać czy lepiej omijać i szukać nówki?

Co myślicie o tych Aukcjach:

1. http://allegro.pl/pad-xbox-one-limitowany-elite-model-1698-3-5mm-gw-i6804104501.html

2. http://allegro.pl/40-bezprzewodowy-kontroler-game-pad-xbox-one-elite-i6809659802.html

O padach z aukcji się nie wypowiem natomiast mam pada Elite od momentu premiery, gram nim (i tylko nim na XO) intensywnie i jak na razie żadnych usterek: luzów, pisków, wytartych gumek, problemów ze stykami itd. Działa kompletnie bezawaryjnie.

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

U wielu osób w padzie elite odłażą gumowane grip'y...

sam nie mam tego problemu - po kilku miesiącach użytkowania, ale problem występuje i zwróć uwagę na to czy to co kupujesz już nie jest uszkodzone...

No i niektórzy sprzedają elite w częściach - bez zestawu nakładek ba analogi, dodatkowych przycisków ( łopatek ) lub akumulatora ;)

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

*ja miałem pada z konsolą elite - widocznie akumulator jest dodawany tylko do takiego zestawu.

widocznie mój błąd, dzięki za doinformowanie :)

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

Nie mam jak sprawdzić kontrolera niestety. Ale na aukcjach piszą że dają 90 dni gwarancji albo nawet 12 miesięcy ale jak to by wyszło w praniu to i tak zagadka

Opublikowano
  • Autor

No niestety u mnie elite controller po ponad roku użytkowania wygląda tak

q8yKMvr.jpg

pUpheNd.jpg

z jednej strony już guma odeszła, z drugiej powoli odchodzi i nie wiem z czego to wynika, nawet tego nie zauważyłem szczerze mówiąc.

No jak na tak drogiego pada to jakość jednak pozostawia do życzenia...

Opublikowano

Wow, ja mam swojego elite tyle samo czasu co Mazzeo i choć gram na nim chyba częściej, to mój wygląda prawie jak nowy. Żadnych usterek (oprócz opadających gałek podczas trzymania pada do góry nogami).

Opublikowano

Mnie ostatnio z serwisu, teoretycznie nowego, przysłali właśnie z taką luźną/wypadającą bazą lewej gałki. Masakra... Zareklamowałem znowu, zobaczymy co teraz przyjdzie.

@Mazzeo

Na kontroler masz rok gwarancji (jak z zestawu z konsolą, to tyle co ona).

Edytowane przez wrog

Opublikowano

No to tak na przyszłość - numer seryjny spod baterii wystarcza. Dowód zakupu poproszą dopiero, gdy w systemie pokaże, że po gwarancji.

Opublikowano

Nic takiego u siebie nie słyszałem. Tak się dzieje jak nic nie ruszasz i jest podłączona? Wydaje się dosyć cicho, więc jeszcze się upewnię, ale raczej nic takiego nie słyszałem.

Opublikowano

To słychać podczas kręcenia kierownicą  :). Nie musi być włączona ani podłączona, to mechanizm w środku takie piski wydaje. Nie wiem czy tak powinno być. Jest dosyć ciche, ale jednak potrafi być upierdliwe.

Opublikowano

Opcja podglądu osób w grupie. :banderas:

W końcu się doczekałem. 

Opublikowano

w sensie żeby sprawdzić kto u kogoś siedzi w grupie? ee, przecież to już od dawna było :P chyba że chodziło o wyświetlanie na hudzie, jak ekran achivów :)

Opublikowano

To słychać podczas kręcenia kierownicą  :). Nie musi być włączona ani podłączona, to mechanizm w środku takie piski wydaje. Nie wiem czy tak powinno być. Jest dosyć ciche, ale jednak potrafi być upierdliwe.

To nie. U mnie nic takiego nie ma.

Opublikowano

w sensie żeby sprawdzić kto u kogoś siedzi w grupie? ee, przecież to już od dawna było :P chyba że chodziło o wyświetlanie na hudzie, jak ekran achivów :)

podświetlane na sekundę kto się odzywa
Opublikowano

do czego doszło w tej branży:

korporacje odcinają multi jeśli im nie zapłacisz, a później JESZCZE reklamują się na tym, że 3x do roku łaskawie dopuszczą Cię za free przez 2 dni

'darmowy weekend' 
'dlc 50% taniej'
'season pass wymagany' 

:rayos:

Opublikowano

Cholera i za chałupe trzeba płacić i za żarcie też. A kiedyś można było sobie upolować i szałas sklecić. Do czego doszło. Świat schodzi na psy. Jak żyć?