Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Cholera i za chałupe trzeba płacić i za żarcie też. A kiedyś można było sobie upolować i szałas sklecić. Do czego doszło. Świat schodzi na psy. Jak żyć?

jak władze miasta wprowadzą obowiązkowy abonament na chodzenie po chodniku 

-zapłacę

może kiedyś będzie np. darmowy weekend 

Opublikowano

Są jakieś apki, albo stronki do oglądania starszych seriali? Ktoś coś tu kiedyś polecał, coś mi świta.

Opublikowano

No tam oglądam, ale na kompie. Dobrze to śmiga na Xone?

Opublikowano

@Inuki

Za 29 zł masz dostęp do określonej bazy gier. Jeśli takie halo 5 będzie dostępne dłużej niż 1 miesiąc to aby grać musisz kupić pass na kolejny miesiąc.

Opublikowano

Ale jemu nie o to chodzi, chodzi o to czy jak gra zniknie z listy to czy jak będzie miał aktywną subskrypcje to nadal będzie mógl w te grę grać.

Opublikowano

Właśnie ciekawe jak to zrobią? Czy będzie info wcześniej, że np. Halo wypada 1 lipca. Albo gry które na dzisiejsze wykupienie abo są ważne dla mnie przez miesiąc. Pewnie 1 wersja, bo nie wyobrażam sobie, że gry będą wypadać z dnia na dzień.

Wypróbuję Maxa przez te 2 tygodnie (liczone od dziś czy od jakiejś indywidualnej aktywacji?). Poza tym dobra usługa dla świeżaków, na pewno będą subskrybcje dodawane w bundlach - dobrze będzie brzmiało marketingowo.

Skoro tyle tytułów z X360 to będzie też działać na poprzedniej generacji??

Opublikowano

Powinni dawać licznik ile pozostało czasu na dany tytuł, bo to lipa jak ktoś się skusi a 3 dni później odpadną te gry.

Opublikowano

Te duże gry jak halo czy gears to raczej nie wylecą w ogóle. Jeśli już to jakieś mniejsze gry.

Opublikowano

Beam zmienia nazwę na Mixer, dodatkowo wprowadza kilka nowości (np. wygodne streamowanie w co-opie, streaming gier mobilnych, osobna zakładka w dashboardzie XOne) i szykuje się na streaming w 4K (pierwszy test już podczas konferencji Xboxa na tegorocznym E3).

Opublikowano

Teraz macie pomysł jak odebrać stream 4k? Xbox ma hdmi 1.4 a na android tv nie ma appki mixera. Przez przeglądarkę?

Opublikowano

E3 w 4K :banderas:

Opublikowano

Jestem posiadaczką PS4 Slim, ale teraz myślałam o zakupie Xbox One S. Powód jest taki, że gry na Xbox'a są o dużo tańsze niż na PS4. Kto z was ma to i to i czy jest to dobry pomysł? Chodzi mi głównie, żeby ani jedno, ani drugie potem nie leżało w kurzu ;). No i dodam jeszcze, że Xbox ma kilka ekskluzywnych gier, w które chciałabym zagrać. Np. Gears of War i State of Decay.