Opublikowano 18 maja 20177 l Cholera i za chałupe trzeba płacić i za żarcie też. A kiedyś można było sobie upolować i szałas sklecić. Do czego doszło. Świat schodzi na psy. Jak żyć? jak władze miasta wprowadzą obowiązkowy abonament na chodzenie po chodniku -zapłacę może kiedyś będzie np. darmowy weekend
Opublikowano 19 maja 20177 l Są jakieś apki, albo stronki do oglądania starszych seriali? Ktoś coś tu kiedyś polecał, coś mi świta.
Opublikowano 24 maja 20177 l @Inuki Za 29 zł masz dostęp do określonej bazy gier. Jeśli takie halo 5 będzie dostępne dłużej niż 1 miesiąc to aby grać musisz kupić pass na kolejny miesiąc.
Opublikowano 24 maja 20177 l Ale jemu nie o to chodzi, chodzi o to czy jak gra zniknie z listy to czy jak będzie miał aktywną subskrypcje to nadal będzie mógl w te grę grać.
Opublikowano 24 maja 20177 l Nie, nie będzie mógł grać. nie kupuje gry tylko dostęp na określony czas Edytowane 24 maja 20177 l przez maciekww28
Opublikowano 24 maja 20177 l Tak, tracisz dostęp. Dlatego XGP nie jest płatny na rok czy tam 3 miechy (jak gold) a tylko na 30 dni.
Opublikowano 24 maja 20177 l Właśnie ciekawe jak to zrobią? Czy będzie info wcześniej, że np. Halo wypada 1 lipca. Albo gry które na dzisiejsze wykupienie abo są ważne dla mnie przez miesiąc. Pewnie 1 wersja, bo nie wyobrażam sobie, że gry będą wypadać z dnia na dzień. Wypróbuję Maxa przez te 2 tygodnie (liczone od dziś czy od jakiejś indywidualnej aktywacji?). Poza tym dobra usługa dla świeżaków, na pewno będą subskrybcje dodawane w bundlach - dobrze będzie brzmiało marketingowo. Skoro tyle tytułów z X360 to będzie też działać na poprzedniej generacji??
Opublikowano 24 maja 20177 l Powinni dawać licznik ile pozostało czasu na dany tytuł, bo to lipa jak ktoś się skusi a 3 dni później odpadną te gry.
Opublikowano 24 maja 20177 l Te duże gry jak halo czy gears to raczej nie wylecą w ogóle. Jeśli już to jakieś mniejsze gry.
Opublikowano 24 maja 20177 l Powinno być że kupujesz passa i masz dostęp do wybranych gier przez te 30 dni niezależnie od daty zakupu
Opublikowano 25 maja 20177 l Beam zmienia nazwę na Mixer, dodatkowo wprowadza kilka nowości (np. wygodne streamowanie w co-opie, streaming gier mobilnych, osobna zakładka w dashboardzie XOne) i szykuje się na streaming w 4K (pierwszy test już podczas konferencji Xboxa na tegorocznym E3).
Opublikowano 25 maja 20177 l Teraz macie pomysł jak odebrać stream 4k? Xbox ma hdmi 1.4 a na android tv nie ma appki mixera. Przez przeglądarkę?
Opublikowano 25 maja 20177 l Pewnie nowi ficzer zaplanowany pod premierę Scorpio - chcesz mieć 4k, musisz wymienić konsolę
Opublikowano 31 maja 20177 l https://www.youtube.com/watch?v=W1Exge-l5jo SoundCloud dostępny na Xbox One
Opublikowano 6 czerwca 20177 l Jestem posiadaczką PS4 Slim, ale teraz myślałam o zakupie Xbox One S. Powód jest taki, że gry na Xbox'a są o dużo tańsze niż na PS4. Kto z was ma to i to i czy jest to dobry pomysł? Chodzi mi głównie, żeby ani jedno, ani drugie potem nie leżało w kurzu ;). No i dodam jeszcze, że Xbox ma kilka ekskluzywnych gier, w które chciałabym zagrać. Np. Gears of War i State of Decay.