Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Nic nie musisz migrować jeśli kupujesz coś na Xbox One.

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Faktycznie - kiedy chciałem dopisać na koncie te 15 GBP, to pokazywało mi że mam inny region konta - jak przy zakupach zmieniłem opcję płatności na Gift Card, to magicznie przyjęło kod :sorcerer:

Duży browar dla Ciebie za pomoc ;)

Opublikowano

Ogólnie to ok ale jak dla mnie to za szybko mówisz.

Za szybko i trochę nie wyraźnie ale nadal lepiej niż rayos xD

Opublikowano

Twórczości tego pana nie znam ale może kiedyś będę miał tę przyjemność ją ocenić.

Opublikowano

o 21 oglądajcie MSu prezentacje, pokażą nowe gameplay'e z paru gier ale nic więcej, podobno za oglądanie na Mixer znowu polecą darmowe gry.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

o 21 oglądajcie MSu prezentacje, pokażą nowe gameplay'e z paru gier ale nic więcej, podobno za oglądanie na Mixer znowu polecą darmowe gry.

Skąd wiesz, może ze 2 nowe indyki będą.

Opublikowano

to troche chu,jowo ;/ 

Opublikowano

A mi na mixerze pokazuje, że kanał Xbox jest offline. Jak szukać streama?

Opublikowano

U mnie hula i jest odliczanie 8 minut :ohboy:

Opublikowano

OK już ogarnąłem. Szkoda, że aplikacja nie ma opcji splita na IPadzie, tylko obraz w obrazie.

Edytowane przez Smiti

Opublikowano

appka od ilości oglądających zgłupiała czy tylko u mnie nie chce się odpalić w pełnym oknie a jak już to zrobi to nie ma video, chatu, ewentualnie tylko audio?

Opublikowano

przemuliło z bólami ale poszło. do której ma być mniej więcej? z godzinkę?

Opublikowano

Na konfie mówili że 1.5 godz. ale pewnie 90% czasu będą przymulać.

Pani z prawej typowa Niemka.

Co ci ludziska widzą w tym pubie?

Edytowane przez bloody_gipsy

Opublikowano

akurat do kolacji i niedzielnej zamuły. później pod prysznic, zmyć co nieco z siebie. jakkolwiek by to nie brzmiało.