Opublikowano 16 sierpnia 20177 l Faktycznie - kiedy chciałem dopisać na koncie te 15 GBP, to pokazywało mi że mam inny region konta - jak przy zakupach zmieniłem opcję płatności na Gift Card, to magicznie przyjęło kod Duży browar dla Ciebie za pomoc ;)
Opublikowano 16 sierpnia 20177 l Ogólnie to ok ale jak dla mnie to za szybko mówisz. Za szybko i trochę nie wyraźnie ale nadal lepiej niż rayos xD
Opublikowano 16 sierpnia 20177 l Twórczości tego pana nie znam ale może kiedyś będę miał tę przyjemność ją ocenić.
Opublikowano 20 sierpnia 20177 l Jest jakaś możliwość żeby nagrywać rozmowy z grupy? Oprócz użwyania tych nagrywarek?
Opublikowano 20 sierpnia 20177 l o 21 oglądajcie MSu prezentacje, pokażą nowe gameplay'e z paru gier ale nic więcej, podobno za oglądanie na Mixer znowu polecą darmowe gry. Edytowane 20 sierpnia 20177 l przez Daddy
Opublikowano 20 sierpnia 20177 l o 21 oglądajcie MSu prezentacje, pokażą nowe gameplay'e z paru gier ale nic więcej, podobno za oglądanie na Mixer znowu polecą darmowe gry. Skąd wiesz, może ze 2 nowe indyki będą.
Opublikowano 20 sierpnia 20177 l Tym razem nagrody za oglądanie na Mixerze mają ograniczać się do DLC. Nie wiadomo jeszcze do jakich gier. ŹRÓDŁO: https://blog.mixer.com/mixer-gamescom-2017/ Edytowane 20 sierpnia 20177 l przez Vexilium
Opublikowano 20 sierpnia 20177 l A mi na mixerze pokazuje, że kanał Xbox jest offline. Jak szukać streama?
Opublikowano 20 sierpnia 20177 l OK już ogarnąłem. Szkoda, że aplikacja nie ma opcji splita na IPadzie, tylko obraz w obrazie. Edytowane 20 sierpnia 20177 l przez Smiti
Opublikowano 20 sierpnia 20177 l appka od ilości oglądających zgłupiała czy tylko u mnie nie chce się odpalić w pełnym oknie a jak już to zrobi to nie ma video, chatu, ewentualnie tylko audio?
Opublikowano 20 sierpnia 20177 l przemuliło z bólami ale poszło. do której ma być mniej więcej? z godzinkę?
Opublikowano 20 sierpnia 20177 l Na konfie mówili że 1.5 godz. ale pewnie 90% czasu będą przymulać. Pani z prawej typowa Niemka. Co ci ludziska widzą w tym pubie? Edytowane 20 sierpnia 20177 l przez bloody_gipsy
Opublikowano 20 sierpnia 20177 l akurat do kolacji i niedzielnej zamuły. później pod prysznic, zmyć co nieco z siebie. jakkolwiek by to nie brzmiało.
Opublikowano 20 sierpnia 20177 l ile muszę oglądać żeby dostać te darmowe gierki? Bo raczej mam lepsze rzeczy do roboty tak sobie myślę xd