Opublikowano 20 sierpnia 20177 l Urwa o skorpionie będzie pewnie na końcu. Coś tam mówili o jakiejś zapowiedzi.
Opublikowano 20 sierpnia 20177 l W dniu 20.08.2017 o 19:21, Paolo de Vesir napisał(a): Panowie, poproszę o link do IRC. brzydka wersja http://chat.forestnet.org/?channels=pe ladna wersja https://kiwiirc.com/client/irc.forestnet.org/pe ps nikogo nie ma
Opublikowano 20 sierpnia 20177 l Ja oglądam z kanału IGN. Nagrody dostajesz za bycie zalogowanym przez konto Microsoftu, nie musi być to ich kanał.
Opublikowano 20 sierpnia 20177 l To losowanie gierki fajne, 100 osób dostanie za free, spoko. Czekam na info o preorderach i konkrety o tej edycji Scorpio.
Opublikowano 20 sierpnia 20177 l Fajnie usługi są ale nowych gier jak nie było tak nie ma. Pojawiły się pady .... Edytowane 20 sierpnia 20177 l przez bloody_gipsy
Opublikowano 20 sierpnia 20177 l Zamówione. Niby nie będzie to premiera nowej generacji, ale skok w jakości powinien być odpowiedni.
Opublikowano 20 sierpnia 20177 l Konfa żenada. Nie pokazali nic nowego, nie ma gier- system selera. World premier, a oni puszczają nudnego AC którego pokazali na E3. Najpotężniejsza konsola na świecie... a oni mi pokazują limitowanego Xboxa z motywem Minecrafta i puszczają FM7... Czas na zmianę obozu :)
Opublikowano 20 sierpnia 20177 l Jaka konfa? Nic nie miało być nowego, nawet dali stare trailery z E3 xDDDD
Opublikowano 20 sierpnia 20177 l To dalej moja ulubiona konsola z jeszcze większym zapasem mocy. Cuphead i indyki z id bardzo mi podchodzą.
Opublikowano 20 sierpnia 20177 l Cena w PL sklepie dalej niedostępna. Ciekaw jestem ile zaśpiewają na oficjalnej str MS.
Opublikowano 20 sierpnia 20177 l zadam to pytanie raz ponieważ wiem że wszyscy myślimy o tym samym po konferencji Gdzie można preorder złożyć na xoxa w polsce ? :D
Opublikowano 20 sierpnia 20177 l Ze sklepu UK wychodzi 2000, Niemiecki Amazon z euro wychodzi 2100. Dno i pięć łokci mułu. 2k żeby pograć w FM7, resztę gierek podbiją patchem, a na horyzoncie nic nie widać. Brawo MS.
Opublikowano 20 sierpnia 20177 l Dla mnie te patche na backlog i nowe tytuły już są warte wymiany konsoli.
Opublikowano 20 sierpnia 20177 l W dniu 20.08.2017 o 20:42, blantman napisał(a): zadam to pytanie raz ponieważ wiem że wszyscy myślimy o tym samym po konferencji Gdzie można preorder złożyć na xoxa w polsce ? :D Komputronik, Neonet itp. Pytanie tylko czy trzeba. Imo konsol nie braknie na premierę.
Opublikowano 20 sierpnia 20177 l W dniu 20.08.2017 o 20:51, Mustang napisał(a): Dla mnie te patche na backlog i nowe tytuły już są warte wymiany konsoli. Jakie nowe tytuły?
Opublikowano 20 sierpnia 20177 l ale edycja skorpiona ?:D Zastanawiam się czy cena tego będzie wyższa i czy w polszy w ogóle będzie dostępne :)
Opublikowano 20 sierpnia 20177 l W sensie ulepszona grafika w nowych tytułach. Aktualna lista poprawionych gierek: http://www.eurogamer.net/articles/2017-08-20-heres-all-the-games-enhanced-on-xbox-one-x
Opublikowano 20 sierpnia 20177 l Chętnie przeczytam listę tych tytułów :) I ofcoz exy, bo jak dla mnie do końca roku warte zakupu są dwie gry- COD WWII i Destiny 2. Oba tytuły to multi. Nie licząc FM7, to co tam nam szykuje MS?
Opublikowano 20 sierpnia 20177 l W dniu 20.08.2017 o 20:53, blantman napisał(a): ale edycja skorpiona ?:D Zastanawiam się czy cena tego będzie wyższa i czy w polszy w ogóle będzie dostępne :) A tego to nie wiem. Komputronik widzę podniósł cenę. Wcześniej był za 1999 zł. To imo najlepiej na Amazon zamówić jak Ci zależy na zielonym napisie :)
Opublikowano 20 sierpnia 20177 l Z ceną się postarali- czuję się tak "europejsko" Ale co z tymi grami