Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

odpal mixera w tle xd

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Urwa o skorpionie będzie pewnie na końcu. Coś tam mówili o jakiejś zapowiedzi.

Opublikowano

To losowanie gierki fajne, 100 osób dostanie za free, spoko.

Czekam na info o preorderach i konkrety o tej edycji Scorpio.

Opublikowano

Fajnie usługi są ale nowych gier jak nie było tak nie ma.

Pojawiły się pady ....

Edytowane przez bloody_gipsy

Opublikowano

Konfa żenada. 

Nie pokazali nic nowego, nie ma gier- system selera. World premier, a oni puszczają nudnego AC którego pokazali na E3. 

Najpotężniejsza konsola na świecie... a oni mi pokazują limitowanego Xboxa z motywem Minecrafta i puszczają FM7... 

Czas na zmianę obozu :) 

Opublikowano

Jaka konfa? Nic nie miało być nowego, nawet dali stare trailery z E3  xDDDD

Opublikowano

Cena w PL sklepie dalej niedostępna. Ciekaw jestem ile zaśpiewają na oficjalnej str MS.

Opublikowano

zadam to pytanie raz ponieważ wiem że wszyscy myślimy o tym samym po konferencji

Gdzie można preorder złożyć na xoxa w polsce ? :D

Opublikowano

rowniez zrobilem preorder na najpotezniejsza konsole na swiecie :lapka:

Opublikowano

Ze sklepu UK wychodzi 2000, Niemiecki Amazon z euro wychodzi 2100. 

Dno i pięć łokci mułu. 2k żeby pograć w FM7, resztę gierek podbiją patchem, a na horyzoncie nic nie widać. 

Brawo MS. 

Opublikowano
  W dniu 20.08.2017 o 20:42, blantman napisał(a):

zadam to pytanie raz ponieważ wiem że wszyscy myślimy o tym samym po konferencji

Gdzie można preorder złożyć na xoxa w polsce ? :D

Komputronik, Neonet itp. Pytanie tylko czy trzeba. Imo konsol nie braknie na premierę.
Opublikowano
  W dniu 20.08.2017 o 20:51, Mustang napisał(a):

Dla mnie te patche na backlog i nowe tytuły już są warte wymiany konsoli.

Jakie nowe tytuły?

Opublikowano

ale edycja skorpiona ?:D Zastanawiam się czy cena tego będzie wyższa i czy w polszy w ogóle będzie dostępne :)  

Opublikowano

Chętnie przeczytam listę tych tytułów :) I ofcoz exy, bo jak dla mnie do końca roku warte zakupu są dwie gry- COD WWII i Destiny 2. 

Oba tytuły to multi. Nie licząc FM7, to co tam nam szykuje MS? 

Opublikowano
  W dniu 20.08.2017 o 20:53, blantman napisał(a):

ale edycja skorpiona ?:D Zastanawiam się czy cena tego będzie wyższa i czy w polszy w ogóle będzie dostępne :)

A tego to nie wiem. Komputronik widzę podniósł cenę. Wcześniej był za 1999 zł. To imo najlepiej na Amazon zamówić jak Ci zależy na zielonym napisie :)
Opublikowano

Z ceną się postarali- czuję się tak "europejsko"

Ale co z tymi grami  :whyyy: