bloody_gipsy 70 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Chętnie przeczytam listę tych tytułów :) I ofcoz exy, bo jak dla mnie do końca roku warte zakupu są dwie gry- COD WWII i Destiny 2. Oba tytuły to multi. Nie licząc FM7, to co tam nam szykuje MS? A to destiny to w 30 fps tak? Cytuj
iluck85 2 965 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Nawet nie, pewnie okolica 25 :) Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Chętnie przeczytam listę tych tytułów :) I ofcoz exy, bo jak dla mnie do końca roku warte zakupu są dwie gry- COD WWII i Destiny 2. Oba tytuły to multi. Nie licząc FM7, to co tam nam szykuje MS? no ja chcę do multiplatform. Ogram sobie surge, czy dodatki do dark souls 3 w lepszej jakości. Pogram sobie w re6 w końcu (kupię tanio i dlc jak fajne). Dodatkowo kilka z tych co dopiero wyjdzie mnie interesuje. Jakąś konsole do tv lepszą potrzebowałem. Nie widziałem sensu w kupowaniu prosiaka bo wolę za rok ps5 kupić. Tutaj xboxa jako mój main do multiplatform zastąpi nowy xbox. A ps4 zostawiam do exów. PC do indyków i exów bo niestety już starzeje się a obecnie ładować w nowy komp mi się nie chce (musiałbym wymienić wszystko obecnie bo procek stary a ram mam ddr3 wiec od płyty w górę całość) . Jak ktoś podchodzi jak ja to sens jest. Jak szukasz exów to po (pipi) xbox :D Cytuj
Mustang 1 776 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Opublikowano 20 sierpnia 2017 ale edycja skorpiona ? :D Zastanawiam się czy cena tego będzie wyższa i czy w polszy w ogóle będzie dostępne :)A tego to nie wiem. Komputronik widzę podniósł cenę. Wcześniej był za 1999 zł. To imo najlepiej na Amazon zamówić jak Ci zależy na zielonym napisie :) Oficjalny sklep na 100% sprzedaje Scorpio, Amazon też. Cytuj
bloody_gipsy 70 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Grami i tak nie wygrają to idą w usługi. Dla gier to faktycznie lepiej ps4 kupić. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Opublikowano 20 sierpnia 2017 MS chyba gdzieś po drodze zwolnił ludzi z IQ>100. Czym oni chcą sprzedać tę konsolę? Nieważne już czy S czy X? Padami? Jpr nawet pół nowej gry. Ba, w dodatku poza Forzą i jakimiś indykami nic nie wychodzi. Już bym wolał Gearsy 5. Mam wrażenie że MS widząc jak sprzedaje się hardware i nowe karty graficzne myśli że ludzie chcą nowych pixeli i fpsów. Chyba farmy bitcoinów. Niech umożliwią harvestowanie kryptowaluty to się zacznie sprzedawać. Nosz k.wa nie rozumiem. W co mamy grać? Bo czym to już wiem - różowym padem-świnką z gry o klockach dla pięciolatków :trup: 1 Cytuj
iluck85 2 965 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Opublikowano 20 sierpnia 2017 No exa nie mają żadnego, te 4K nie warte zachodu dla mnie. Wbijam do Sony, bo mam kilka exów na PS4 do nadrobienia :) Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Aha widzieliście jakie duże pudło na tego Xoxa jest? Sama konsola malutka ale wielkie pudło zwiastuje je.bny zasilacz. Cytuj
Figaro 8 304 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Opublikowano 20 sierpnia 2017 chyba nie ma zasilacza na szczęście :) Cytuj
bloody_gipsy 70 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Aha widzieliście jakie duże pudło na tego Xoxa jest? Sama konsola malutka ale wielkie pudło zwiastuje je.bny zasilacz. Przecież zasilacz jest w obudowie. Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Autor Opublikowano 20 sierpnia 2017 Aha widzieliście jakie duże pudło na tego Xoxa jest? Sama konsola malutka ale wielkie pudło zwiastuje je.bny zasilacz. podziwiam tych którzy spodziewali się czegoś innego niż powtórki z E3, z choinki się urwaliście? 1 Cytuj
Figaro 8 304 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Aha widzieliście jakie duże pudło na tego Xoxa jest? Sama konsola malutka ale wielkie pudło zwiastuje je.bny zasilacz. podziwiam tych którzy spodziewali się czegoś innego niż powtórki z E3, z choinki się urwaliście? jakoś Sony potrafiło robić konfy na Gamescom z nowymi zapowiedziami, więc tym bardziej przegrywające MS z nadchodzącą nową konsolą mogło rzucić czymkolwiek, chociażby 5 sekundowym teaserem czegokolwiek, nie sądzisz? Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Potwierdzone info? To po co takie wielkie pudło? Wszędzie trąbili o nadawaniu z GC to byłem ciekaw. Jednak forma tego była słaba - szczególnie spuszczanie się nad padami. Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Autor Opublikowano 20 sierpnia 2017 Aha widzieliście jakie duże pudło na tego Xoxa jest? Sama konsola malutka ale wielkie pudło zwiastuje je.bny zasilacz. podziwiam tych którzy spodziewali się czegoś innego niż powtórki z E3, z choinki się urwaliście? jakoś Sony potrafiło robić konfy na Gamescom z nowymi zapowiedziami, więc tym bardziej przegrywające MS z nadchodzącą nową konsolą mogło rzucić czymkolwiek, chociażby 5 sekundowym teaserem czegokolwiek, nie sądzisz? won do console wars 2 Cytuj
bloody_gipsy 70 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Potwierdzone info? To po co takie wielkie pudło? Wszędzie trąbili o nadawaniu z GC to byłem ciekaw. Jednak forma tego była słaba - szczególnie spuszczanie się nad padami. Znajdź sobie jakiś filmik jak pokazują bebechy z e3. Cytuj
Figaro 8 304 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Aha widzieliście jakie duże pudło na tego Xoxa jest? Sama konsola malutka ale wielkie pudło zwiastuje je.bny zasilacz. podziwiam tych którzy spodziewali się czegoś innego niż powtórki z E3, z choinki się urwaliście? jakoś Sony potrafiło robić konfy na Gamescom z nowymi zapowiedziami, więc tym bardziej przegrywające MS z nadchodzącą nową konsolą mogło rzucić czymkolwiek, chociażby 5 sekundowym teaserem czegokolwiek, nie sądzisz? won do console wars zwykłe pytanie w okręgu tematu i won do console wars, okej. Cytuj
iluck85 2 965 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Ale w 4k :) Wolałbym nową grę w 900/30 niż ograć to co mam ponownie w 4k :) Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Autor Opublikowano 20 sierpnia 2017 nie bede odpowiadał idiocie który włazi tutaj tylko po to by szukać zaczepki won Cytuj
bloody_gipsy 70 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Ale w 4k :) Wolałbym nową grę w 900/30 niż ograć to co mam ponownie w 4k :) Ja też ale co poradzisz. Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Opublikowano 20 sierpnia 2017 (edytowane) Zaczepki zaczepkami, ale mają rację. W moich oczach MS jest na kolanach i te PRowe bełkoty nie pomagają im w niczym. Poza Cupheadem nie pokazali nic ciekawego, zaserwowali ciągły festiwal żenady ze strony prowadzących i recykling czerwcowych trailerów. Je.bać taki MS. Edytowane 20 sierpnia 2017 przez Hum 2 Cytuj
bloody_gipsy 70 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Ciekawe czy dadzą jakieś bundle? Tylko no właśnie z czym? Forza 7 lub jakieś starocie. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Wiadomo już co mają dać Mixpocie? Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Wczoraj zapowiedziano, że tylko DLC niestety. https://www.xboxachievements.com/news/news-27877-Watch-Microsoft-s-Gamescom-Event-on-Mixer-to-Earn-a-DLC-MixPot.html Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Tyle to wiem ale do jakich gier? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi