Matriks_1111 288 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 +48 podajesz czy może wpisujesz tam gdzieś zero przez przypadek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 SoD2 i Crack3 wyjdą w pierwszej połowie 2018? Tak docelowo miały wyjść a tu cisza, piraci mają datę na marzec. Ciekawe czy ploty o Fable 4 od twórców FH okażą się prawdziwe... Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 (edytowane) Edytowane 6 Stycznia 2018 przez hav7n Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 oj zagrałbym w nowe Fable dwójka mimo wielu wad, miała w sobie coś magicznego. Brakuje mi tej serii na Xboxie. Pamiętam jaki przeżyłem zawód w momencie zapowiedzi Fable: Legends, gdy okazalo się że odeszli klasycznego action RPG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Uwazam ze gra powinna umrzec juz po trzeciej czesci. Legends bylo bledem, jezeli czworke czy tam reboot robi Playground to tez jest blad bo lepiej isc w nowe IP niz odgrzewac stare kotlety. Jezeli to prawda to z zapowiedzi Spencera ile to ma nie byc gierek wyjdzie Fable 4, spinoff Halo, spinoff Gearsow i jakas Forza Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 4 minuty temu, hav7n napisał: Uwazam ze gra powinna umrzec juz po trzeciej czesci. Legends bylo bledem, jezeli czworke czy tam reboot robi Playground to tez jest blad bo lepiej isc w nowe IP niz odgrzewac stare kotlety. Jezeli to prawda to z zapowiedzi Spencera ile to ma nie byc gierek wyjdzie Fable 4, spinoff Halo, spinoff Gearsow i jakas Forza a Spencer teasował jakieś gierki? serio pytam bo nie przypominam sobie aby coś takiego mówił/pisał Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 nom jak co roku xd Cytuj Odnośnik do komentarza
zloto 737 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 58 minut temu, hav7n napisał: Uwazam ze gra powinna umrzec juz po trzeciej czesci. Legends bylo bledem, jezeli czworke czy tam reboot robi Playground to tez jest blad bo lepiej isc w nowe IP niz odgrzewac stare kotlety. Jezeli to prawda to z zapowiedzi Spencera ile to ma nie byc gierek wyjdzie Fable 4, spinoff Halo, spinoff Gearsow i jakas Forza Powiedz to Sony, które większością hypu buduje na nostalgii, wydając ile, dwa, trzy nowe ip na tej generacji które odniosły sukces? Zresztą niema w tym nic złego. Podobnie jak w odświeżania ip na które ludzie czekają, jeśli zrobi sie to dobrze i wyjdzie solidna gra. Oczywiście zawsze znajdzie sie ktoś, dla kogo będzie to problem, ale dla takich osób jest cw <ok> Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Godzinę temu, hav7n napisał: Uwazam ze gra powinna umrzec juz po trzeciej czesci. Legends bylo bledem, jezeli czworke czy tam reboot robi Playground to tez jest blad bo lepiej isc w nowe IP niz odgrzewac stare kotlety. Jezeli to prawda to z zapowiedzi Spencera ile to ma nie byc gierek wyjdzie Fable 4, spinoff Halo, spinoff Gearsow i jakas Forza piszesz tak jakby nowe IP dawało gwarancję świeżości a tak nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Rownież jestem za tym żeby zaorali fable całkowicie i postawili mimo wszystko na nowe IP, a jeżeli Playground faktycznie robi czwórkę to serio MS ma coś z głową xD okej Sony jedzie na nostalgii ale miało mocne marki, a nie oszukujmy sie fable takie nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Fable schodziło po 4-5 mln sztuk, więc trochę niepiważnym jest twierdzenie, że nie jest mocną marką. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 dokladnie schodzilo i bylo to 8 lat temu:) imo Fable nie ma soba na dzien dzisiejszy nic do zaoferowania i watpie zeby to byl deal breaker, ot kolejna gierka/seria o ktorej sie po chwili zapomina Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Gearsy tez schodzily po 8mln ale watpie zeby czworka osiagnela taki wynik MS nie wie kiedy przestac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Czwórka bardzo spoko, gdyby wydane GoW5 to pewnie kupiłbym na premierę. Ja i jeszcze z milion innych osób raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Niech ktoś znajdzie się posty hav7ena kiedy jarał się odrzuconą koncepcją "mrocznego" Fable. Teraz gdy seria ma szansę zaliczyć całkowicie nowe otwarcie, ze świeżym zespołem pełnym pomysłów, zamiast wypalonego Lionhead. A jednocześnie marka wciąż jest żywa w świadomości graczy (nie bez powodu te głupie plotki wywołały takie poruszenie w internecie) i wielu ludzi prosiło o powrót serii stopniowo tracąc wiarę w Microsoft. Więc jeszcze nigdy nie było tak dobrych warunków do powstania nowego Fable śmieszy mnie też narzekanie że powinni robić nowe IP, tak jakby Micorosft przez wiele lat ich nie próbował (Sunset Overdrive, Quantum Break, Ryse, Titanfall, Recore, Ori, Sea of Thieves) BTW jeżeli Playground rzeczywiście robi Fable to tylko dlatego że sami chcieli się tym zająć, są w końcu całkowicie niezależni od Microsoftu więc mogli odrzucić tę propozycję. Jestem pewny że se swoją renomą znaleźli by innego wydawcę do finansowania ich nowej gierki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Fable to bardzo mocne IP i chodzi o klasyczne serie a nie jakieś gówna jak legends, na kinecta czy karcianki które nikogo xD Ta seria ma swój unikalny styl w porównaniu do innych RPGów, jeśli zrobią F4 na miarę dwójeczki to dawać mi to. Inna sprawa że średnio widzę jak ziomki od FH robią RPGa, to tak jakby 343I robiło Tekkena czy ID Software robiło Forze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Godzinę temu, Playstation napisał: Niech ktoś znajdzie się posty hav7ena kiedy jarał się odrzuconą koncepcją "mrocznego" Fable. Teraz gdy seria ma szansę zaliczyć całkowicie nowe otwarcie, ze świeżym zespołem pełnym pomysłów, zamiast wypalonego Lionhead. A jednocześnie marka wciąż jest żywa w świadomości graczy (nie bez powodu te głupie plotki wywołały takie poruszenie w internecie) i wielu ludzi prosiło o powrót serii stopniowo tracąc wiarę w Microsoft. Więc jeszcze nigdy nie było tak dobrych warunków do powstania nowego Fable śmieszy mnie też narzekanie że powinni robić nowe IP, tak jakby Micorosft przez wiele lat ich nie próbował (Sunset Overdrive, Quantum Break, Ryse, Titanfall, Recore, Ori, Sea of Thieves) BTW jeżeli Playground rzeczywiście robi Fable to tylko dlatego że sami chcieli się tym zająć, są w końcu całkowicie niezależni od Microsoftu więc mogli odrzucić tę propozycję. Jestem pewny że se swoją renomą znaleźli by innego wydawcę do finansowania ich nowej gierki. Też mnie to śmieszy. Te same osoby co płakały po Lionhead i Fable dzisiaj zmieniają zdanie jak wiatr zawieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 No super MS to rozegrał. Lionhead chciało zrobić normalne Fable to im kazali klepać Legends, potem ich skasowali i dali mroczne Fable swojemu najlepszemu devowi. Logika poziom Microsoft. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 jeśli mają zrobić lepsze fable to why the fuck not? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Gorszego Fable niż Fable 3 chyba nie zrobią xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Lionhead ostatnią dobrą grę zrobił 10 lat temu i było to F2. F3 to gniot, (pipi) na kinecta i na xbla, tragiczne ale ładne legends którego przez 3 lata nie mogli skończyć. Nic dziwnego że zaorali nierobów, tylko jeśli Fable ma wrócić to najlepiej niech robi to developer który zna się na RPG'ach... Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Czyli Fable 4 od Playground I pewnie Perfect Dark od tych panów. Ciągle brak nowego IP, brawo MS Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Sunset Overdrive, Cuphead, Sea of Thieves, Recore, Ryse, Ori nom, (pipi).ać MS same kontynuacje no i cię wyprzedzę, nie obchodzi mnie szczególnie że to 2nd i 3rd party, na Xboxie są (były i będą?) nowe IP Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 jest duże prawdopodobieństwo że ta gra od Electric Square będzie grą F2P (tak przynajmniej wynika z ofert pracy, aczkolwiek wiemy że pracują nad co najmniej dwoma projektami dla Microsoftu i Ubisoftu) osobiście obstawiałbym MechAssault albo Perfect Dark Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 wole nowe spojrzenie na stare serie, niż robienie nowego IP ze znanymi schematami i mechanikami, bez żadnej świeżości jak Horizon Zero Dawn Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi