Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 10 stycznia 2018 Opublikowano 10 stycznia 2018 OK, ale nikt nie każe The Coallition robić 3 Gearsów na generację. A nie, MS każe xddddd Ja j.bi., to chociaż jakiś projekt poboczny albo spin-off chociaż? Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 10 stycznia 2018 Opublikowano 10 stycznia 2018 Tylko pytanie czy wyjdą w tym roku czy dopiero w następnym? Kurde trochę bieda jeżeli nie będzie ani pudzianów ani krasnali. Cytuj
Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 10 stycznia 2018 Opublikowano 10 stycznia 2018 Świętej trójcy przydałby się dłuższy odpoczynek. Halo 6 czy Geasy 5 powinne wyjść na koniec generacji, najlepiej w akompaniamencie dobrego IP, żeby odciągnąć uwagę od The Last of Us II czy Death Stranding (końcówka 2019, nie wcześniej). Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 10 stycznia 2018 Autor Opublikowano 10 stycznia 2018 Jeśli Halo 6 to temat na 2019, to następne gearsy dopiero w 2020 Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 10 stycznia 2018 Opublikowano 10 stycznia 2018 No to jestem ciekaw co dadzą na końcówkę roku. Bo ms właściwie końcówki roku ma zawsze lepsze (przynajmniej w tej gen). Cytuj
wrog 609 Opublikowano 10 stycznia 2018 Opublikowano 10 stycznia 2018 (edytowane) 11 minut temu, creatinfreak napisał: No to jestem ciekaw co dadzą na końcówkę roku. Bo ms właściwie końcówki roku ma zawsze lepsze (przynajmniej w tej gen). Forza Horizon 4. :> Edytowane 10 stycznia 2018 przez wrog Cytuj
bloody_gipsy 70 Opublikowano 10 stycznia 2018 Opublikowano 10 stycznia 2018 Godzinę temu, creatinfreak napisał: Tylko pytanie czy wyjdą w tym roku czy dopiero w następnym? Kurde trochę bieda jeżeli nie będzie ani pudzianów ani krasnali. Akurat ta nowa ekipa to takie ciepłe chłopaki są raczej. To ja już bym wolał jakieś wydarzenia po 3 (stary skład, inna planeta). Ech będzie to samo co ostatnio pewnie. Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 10 stycznia 2018 Opublikowano 10 stycznia 2018 Co ms miał w końcówce 2017r? PUBG? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 10 stycznia 2018 Opublikowano 10 stycznia 2018 Forze 7, Cupheada, Super Lucky Tale i PUBG Cytuj
Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 10 stycznia 2018 Opublikowano 10 stycznia 2018 No na pewno xddd Mogliby w końcu, czekam na tę grę z niecierpliwością. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 13 stycznia 2018 Opublikowano 13 stycznia 2018 Microsoft Studios coś teasuje, dziwne bo wcześniej nie zdarzało im się coś takiego Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 13 stycznia 2018 Opublikowano 13 stycznia 2018 Ich profil obserwuje 5 osób, haaajp! Będą nowe Avatary. Cytuj
Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 13 stycznia 2018 Opublikowano 13 stycznia 2018 Cytat Stay tuned for some exciting news and updates from the Microsoft studios channels cancells! :cf: Teasują, bo muszą zminimalizować straty do Sony, które jednak ma już kilka pewniaków na 2018 rok. Tylko jeśli ma być to jakaś gra ze świętej trójcy to ich za.ebię. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 13 stycznia 2018 Opublikowano 13 stycznia 2018 Ze sprzedażą nie jest źle. W grudniu w USA Xbox odstawił Playstation w tyle, a dobrą passę w kolejnych miesiącach uda się utrzymać dzięki PUBGowi którego fenomen zdaję się nie słabnąć. Co do posta, to nie spodziewałbym się żadnych nowych gier. Myślę raczej że to zapowiedź nowych materiałów dotyczących wiosennych premier. Wciąż nie wiemy nic o State of Decay 2, Crackdown 3, a kampania marketingowa Sea of Thieves wciąż jeszcze nie wystartowała. Poza tym są jeszcze tak jak Daddy piszę nowe Avatary i prawdopodobnie towarzyszące im mniejsze gierki. Materiału na najbliższe miesiące jest dość, niektórzy spekulują że Microsoft powinien pójść śladem Nintendo i zrobić coś w stylu Directa, tj. krótką skondensowaną prezentację dotyczącą zbliżających się gier i nadchodzących ficzerów Cytuj
Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 13 stycznia 2018 Opublikowano 13 stycznia 2018 W obecnej sytuacji MS powinien robić takie directy by dać znać graczom, że nie są na lodzie. Jako posiadacz One mam lekką dziurę w głowie jeśli chodzi o potencjalne premiery. Tak wiem, że jest SoT, SoD2 i CD3, ale jakieś informacje nt. below, Ori czy chociażby tych wszystkich indyków z E3 mogliby podać. Dać poczucie "hej, wiemy że dawno się nie odzywaliśmy, ale zobaczcie w co zagracie w najbliżśze 3 miesiące". Zwłaszcza, że nie są to jakieś wybitnie rozpoznawalne marki, sam nie pamiętam z ostatniego e3 nic dotyczącego tych hucznie zapowiadanych console/launch exclusives. 3 Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 13 stycznia 2018 Opublikowano 13 stycznia 2018 A jeśli nic nie ma wyjść w najbliższych 3 miesiącach? Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 13 stycznia 2018 Opublikowano 13 stycznia 2018 tak jak Wezyr napisał, jedna prezentacja na E3 to zdecydowanie za mało aby coś utrwaliło się w świadomości graczy. Nintendo ma Directy, Sony ma coroczne prezentacje na Paris Games Week i Playstation Experience, wszyscy dawno załapali ten trend tylko Microsoft jest w tyle. Nie muszą przecież robić tego co 3 miesiące, ale jedna prezentacja w połowie oczekiwania na E3 czyli gdzieś teraz w styczniu lutym by zdecydowanie wystarczyła. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 13 stycznia 2018 Opublikowano 13 stycznia 2018 ale co maja pokazac jak prawdopodobnie nic nie maja ? przeciez nie beda pokazywac gier 3rd party ktore w wiekszosci przypadkow czekaja na prezentacje podczas e3, a patrzac co MS robi to pewnie podkupia gre na czasowa wylacznosc i tyle. Cytuj
Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 13 stycznia 2018 Opublikowano 13 stycznia 2018 Te wszystkie z indory z E3 to ściema? Na pewno jest coś. Cokolwiek. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 13 stycznia 2018 Opublikowano 13 stycznia 2018 8 minut temu, kubson napisał: ale co maja pokazac jak prawdopodobnie nic nie maja ? przeciez nie beda pokazywac gier 3rd party ktore w wiekszosci przypadkow czekaja na prezentacje podczas e3, a patrzac co MS robi to pewnie podkupia gre na czasowa wylacznosc i tyle. mam dla nich kilka propozycji: State of Decay 2 wychodzi wiosną, a do tej pory nie widzieliśmy choćby sekundy gameplayu Crackdown 3 po prezentacji na E3 zaszył się pod pod ziemie, a ciekaw jestem jak wygląda tryb multiplayer ze zniszczalnym środowiskiem no i Sea of Thieves wciąż czekam na walkę z Krakenem xD 1 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 13 stycznia 2018 Opublikowano 13 stycznia 2018 Póki co State of Decay i Crackdown 3 nie maja oficjalnej daty premiery, wiec wiesz chociaż wczoraj było info na amazonie ze jedna wychodzi 25 maja, a druga 29 czerwca, no ale to jest MS wiec wszystkiego można sie spodziewać. Gdyby teraz MS zrobił Direct odnośnie indyków to prawdopodobnie nie mieli by po co jechać na E3 xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi