Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

A skąd Ty wiesz jak będzie wyglądał finalny produkt? Mnie się pierwsza odsłona akurat bardzo podobała i uważam, że taki Crackdown naprawdę ma potencjał i trzeba mieć totalne zaćmienie umysłowe, żeby taką gierkę spartolić. Tak realnie, to wszystko opiera się o potencjalnych odbiorców, ale w dobie takiego np. Fortnite, które jest do bólu cukierkowe, to jednak ma sporą popularność. Ok - tam jest jednak tryb BR, ale Crackdown ma destrukcję otoczenia i to zawsze jest coś przeciwko czemuś. Największą siłą tej produkcji jest to, że jest sandboxem, a z drugiej zaś może być też jego największą wadą.

Ja tak samo jak @_Be_ świetnie się z pierwszą częścią bawiłem i na pewno po kontynuację sięgnę na półkę :)

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Tak o ile te zniszczenia otoczenia zrobią :pawel:

Opublikowano

Destrukcja od początku miała być tylko w multi, a cała gra składać się z trzech komponentów - singlowa kampania, coop w kampanii i Crackdown online ze zniszczeniami.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Fable Legends ukończone w 95% xDDD  ostatnia ''beta'' na 3mc przed premierą to była okrutna bieda, ładna wizualnie ale nic więcej, gra była w ciemnej dupie.

Niektórzy z LH robią świetnego deva gdzie ich ostatnia dobra gry wyszła 10lat temu i było to F2. Przez 4 lata nie mogli ogarnąć FL, tyle kasy i czasu dostali więc nic dziwnego że MS zaorał tych nierobów.

Co do Crack3 to tutaj głównym problemem jest zatrudnienie jakiś nołnejmów.

Opublikowano
2 godziny temu, _Be_ napisał:

No dobrze, że nie odpowiadasz za to czy będą skasowane czy nie. 

Czego tu bronić? Obie gierki wyglądają po prostu słabo i dziś twierdzę że sprzedaż będzie kiepska. A jak oceny będą powyżej 6/10 to będzie duże zaskoczenie.

Opublikowano

Ekspertom od youtube to raczej dziękuje, poczekam aż sprawdze sam. 

Opublikowano
8 minut temu, _Be_ napisał:

Ekspertom od youtube to raczej dziękuje, poczekam aż sprawdze sam. 

W takim razie czekam na recenzję z pierwszej ręki.

Opublikowano

Dash xboxa to jeszcze większą patologia niż kiedyś xd. Nie da się na to patrzeć, nie da się tego używać. Na Allaha co oni odyebali.

Opublikowano

no tez nie lubie tego dasha, poprzedia wersja byla duzo lepsza, ale z drugiej strony oni co pol roku cos zmieniaja to moze jeszcze bedzie jakos to chodzic xD

Opublikowano

Ja się przyzwyczaiłem i jest spoko, ważne, że działa szybko

Opublikowano
7 godzin temu, Matriks_1111 napisał:

Dla wszystkich chętnych - ruszyły zapisy na zamkniętą betę Age Of Empires :D Start 29-go stycznia

LINKA

Na Xboxa to wychodzi?

Opublikowano

Instalacja gier to ciagle porazka :pawel: Zostawilem na noc konsole w trybie instant on zeby zainstalowal sie CoD i 11gb pacza. Wstaje rano, a tutaj instalacja sie zatrzymala na 1% xd. Dobre w tym tylko tyle ze reszta gier mi sie zaktualizowala sama z siebie. Tutaj plus dla MS ale koorwa czuje ze przez weekend w yebanego coda nie pogram xd.

Opublikowano

No akurat kolejka pobrań to jakaś porażka. Jak jest więcej niż jedna gra/aktualizacja to ściąga na chybił trafił. Nawet jak ustawisz coś by się ściągało pierwsze to za chwile wyskoczy i idzie co innego.

Opublikowano

Jak ja nienawidzę dasha w Xboxie. Wolny, przy słabującym czasem internecie zamula niemiłosiernie, a hitem jest wywalanie z gry singlowej do menu w przypadku utraty połączenia z XBL. Serio kuwa? U konkurencji wyskakuje komunikat, że zrobiłeś się offline i grasz dalej, a tu wylogowanie z konta i wywalenie z gry? Niemożność ustawienia pada tak, żeby nie wyłączał się co 15 minut bez użycia? Pod kątem funkcjonalności i przyjazności interfejsu ta konsola to najgorszy sprzęt jaki miałem, a miałem ich dużo. X360 był rewelacyjną maszyną jeśli o te kwestie chodzi, One to tragedia.

Ri9DoRW.png

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Ja jestem z nowego dasha zadowolony, chociaż to może kwestia tego że nie jestem jakoś szczególnie wybrednym użytkownikiem w tej kwestii, jest szybko a guide jest bardzo intuicyjny. Na minus zaliczyłbym niektóre kwestie estetyczne (zakładka społeczności z porozrzucanymi kafelkami oraz postęp w centrum gier, poprzednie wersje były prostsze i lepsze)

Opublikowano

Nowy guide calkiem spoko ale czemu za kazdym razem jak chce wrocic do dasha musze wciskac guide button i potem A? Nie dalo sie jak na playstation - przytrzymaj guide button -> guide albo jeden klik -> wracamy do dasha. Caly czas po przytrzymaniu wyskakuje menu wylaczenia konsoli w ktorym nie ma nawet do wyboru opcji instant on albo wylacz calkowicie bo taka mozna ustawic tylko w settings.

Czemu zakladka community jest tak rozyebana?

Czemu jak aktualizuje mi sie gra z neta to instalacja drugiej gry z plyty jest wstrzymana? xd Kto to koorwa projektowal.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Dash XO jest spoko ale poprzedni układ kafelek był bardziej przejrzysty no i teraz jak coś się ściąga to nie można mieć podglądu pod Guide tylko trzeba wrócić do ''gry i aplikacje''...