Matriks_1111 288 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 A skąd Ty wiesz jak będzie wyglądał finalny produkt? Mnie się pierwsza odsłona akurat bardzo podobała i uważam, że taki Crackdown naprawdę ma potencjał i trzeba mieć totalne zaćmienie umysłowe, żeby taką gierkę spartolić. Tak realnie, to wszystko opiera się o potencjalnych odbiorców, ale w dobie takiego np. Fortnite, które jest do bólu cukierkowe, to jednak ma sporą popularność. Ok - tam jest jednak tryb BR, ale Crackdown ma destrukcję otoczenia i to zawsze jest coś przeciwko czemuś. Największą siłą tej produkcji jest to, że jest sandboxem, a z drugiej zaś może być też jego największą wadą. Ja tak samo jak @_Be_ świetnie się z pierwszą częścią bawiłem i na pewno po kontynuację sięgnę na półkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Tak o ile te zniszczenia otoczenia zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Jak nie zrobią, to osobiście zacznę je niszczyć Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 (edytowane) Destrukcja od początku miała być tylko w multi, a cała gra składać się z trzech komponentów - singlowa kampania, coop w kampanii i Crackdown online ze zniszczeniami. Edytowane 18 Stycznia 2018 przez hav7n Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 (edytowane) Szybka akcja na Amazon https://www.pepper.pl/promocje/xbox-live-gold-2x3msc-amazon-usa-69113 Z revolutem 107zł za dwa kody plus dwa gratis Uwaga, podobno jeden zakup na jedno konto Edytowane 18 Stycznia 2018 przez maciekww28 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Fable Legends ukończone w 95% xDDD ostatnia ''beta'' na 3mc przed premierą to była okrutna bieda, ładna wizualnie ale nic więcej, gra była w ciemnej dupie. Niektórzy z LH robią świetnego deva gdzie ich ostatnia dobra gry wyszła 10lat temu i było to F2. Przez 4 lata nie mogli ogarnąć FL, tyle kasy i czasu dostali więc nic dziwnego że MS zaorał tych nierobów. Co do Crack3 to tutaj głównym problemem jest zatrudnienie jakiś nołnejmów. Cytuj Odnośnik do komentarza
bloody_gipsy 70 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 2 godziny temu, _Be_ napisał: No dobrze, że nie odpowiadasz za to czy będą skasowane czy nie. Czego tu bronić? Obie gierki wyglądają po prostu słabo i dziś twierdzę że sprzedaż będzie kiepska. A jak oceny będą powyżej 6/10 to będzie duże zaskoczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Ekspertom od youtube to raczej dziękuje, poczekam aż sprawdze sam. Cytuj Odnośnik do komentarza
bloody_gipsy 70 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 8 minut temu, _Be_ napisał: Ekspertom od youtube to raczej dziękuje, poczekam aż sprawdze sam. W takim razie czekam na recenzję z pierwszej ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 (edytowane) Dla wszystkich chętnych - ruszyły zapisy na zamkniętą betę Age Of Empires Start 29-go stycznia LINKA Edytowane 19 Stycznia 2018 przez Matriks_1111 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Dash xboxa to jeszcze większą patologia niż kiedyś xd. Nie da się na to patrzeć, nie da się tego używać. Na Allaha co oni odyebali. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 no tez nie lubie tego dasha, poprzedia wersja byla duzo lepsza, ale z drugiej strony oni co pol roku cos zmieniaja to moze jeszcze bedzie jakos to chodzic xD Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Sprzedaj Xboxa i przestań płakać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Ja się przyzwyczaiłem i jest spoko, ważne, że działa szybko Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 7 godzin temu, Matriks_1111 napisał: Dla wszystkich chętnych - ruszyły zapisy na zamkniętą betę Age Of Empires Start 29-go stycznia LINKA Na Xboxa to wychodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Ok, mam downa - przyznaję się Jak mi się pojawiło przy próbie rejestracji do bety logowanie do sklepu MS to zapomniałem, że jest jeszcze Windows Store 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Instalacja gier to ciagle porazka Zostawilem na noc konsole w trybie instant on zeby zainstalowal sie CoD i 11gb pacza. Wstaje rano, a tutaj instalacja sie zatrzymala na 1% xd. Dobre w tym tylko tyle ze reszta gier mi sie zaktualizowala sama z siebie. Tutaj plus dla MS ale koorwa czuje ze przez weekend w yebanego coda nie pogram xd. Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 No akurat kolejka pobrań to jakaś porażka. Jak jest więcej niż jedna gra/aktualizacja to ściąga na chybił trafił. Nawet jak ustawisz coś by się ściągało pierwsze to za chwile wyskoczy i idzie co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 (edytowane) Jak ja nienawidzę dasha w Xboxie. Wolny, przy słabującym czasem internecie zamula niemiłosiernie, a hitem jest wywalanie z gry singlowej do menu w przypadku utraty połączenia z XBL. Serio kuwa? U konkurencji wyskakuje komunikat, że zrobiłeś się offline i grasz dalej, a tu wylogowanie z konta i wywalenie z gry? Niemożność ustawienia pada tak, żeby nie wyłączał się co 15 minut bez użycia? Pod kątem funkcjonalności i przyjazności interfejsu ta konsola to najgorszy sprzęt jaki miałem, a miałem ich dużo. X360 był rewelacyjną maszyną jeśli o te kwestie chodzi, One to tragedia. Edytowane 20 Stycznia 2018 przez Bzduras 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Ja jestem z nowego dasha zadowolony, chociaż to może kwestia tego że nie jestem jakoś szczególnie wybrednym użytkownikiem w tej kwestii, jest szybko a guide jest bardzo intuicyjny. Na minus zaliczyłbym niektóre kwestie estetyczne (zakładka społeczności z porozrzucanymi kafelkami oraz postęp w centrum gier, poprzednie wersje były prostsze i lepsze) Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Instalacja jest rzeczywiście debilna, ale cała reszta jest imo spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 (edytowane) Nowy guide calkiem spoko ale czemu za kazdym razem jak chce wrocic do dasha musze wciskac guide button i potem A? Nie dalo sie jak na playstation - przytrzymaj guide button -> guide albo jeden klik -> wracamy do dasha. Caly czas po przytrzymaniu wyskakuje menu wylaczenia konsoli w ktorym nie ma nawet do wyboru opcji instant on albo wylacz calkowicie bo taka mozna ustawic tylko w settings. Czemu zakladka community jest tak rozyebana? Czemu jak aktualizuje mi sie gra z neta to instalacja drugiej gry z plyty jest wstrzymana? xd Kto to koorwa projektowal. Edytowane 20 Stycznia 2018 przez hav7n 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Microsoft. Oni mają talent i wyobraźnię do uśmiercania swoich produktów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Dash XO jest spoko ale poprzedni układ kafelek był bardziej przejrzysty no i teraz jak coś się ściąga to nie można mieć podglądu pod Guide tylko trzeba wrócić do ''gry i aplikacje''... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 W dashboardzie dalej jest podgląd. Ps. Co z klawiaturą i myszką? Maila być wsparcie 18 stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi