Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Przecież jak Ficuś chce ograć eksy i gierki z X360 to nie wiem po co miałby się pchać w X1X. Jasne, jak ktoś chce kupować konsolę na lata to nie ma lepszego wyboru, ale w jego sytuacji gdzie ma bazowe PS4 i nie ma TV 4K oraz ograniczony budżet, to jest jednak różnica między wydaniem 800-900 zł a 1800-200 zł.

Gry od MS wyglądają i grają się bardzo dobrze na X1 jak na jego możliwości i w porównaniu do niektórych kiepskich technicznie multiplatform, tak samo gierki z X360. X1X jest lepszy, tak, ale X1S to nie jest zły pomysł.

Opublikowano

ok to juz wszystko wiem, bede rozgladac sie za nowa ska, teraz pozostaje sprzedac reszte gier z vity i czekac na okazje

Opublikowano

To teraz plusiki porozdawaj ^_^

Opublikowano

Ej, pierwszy odpowiedziałem na pytanie, dzie mój plus

edyta herbuś: dziękuję

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

A moje za pomysł z nową eską i znalezienie ogłoszeń? 

Opublikowano

tobie nie ufam bo to pewnie jakies twoje lewe konta z allegro i sie tam przeniosles z pchliego targu :P

Opublikowano

Tylko Xbox one X. Xbox one s jest dla tych co wolą oglądać filmy na bd zamiast grać. Xbox fat już nie produkują, to konsola dla biedaków. Xbox one X jest w końcu tym czym Xbox miał być. 

Opublikowano

Takie pytanie - kotor, ngb czy inne tytuły z pierwszego xboxa to wpadną wreszcie na marketplace czy wyje.bane mają i nie pogram nigdy?

Opublikowano

Chyba opcja numer dwa. Jak masz kogoś zaufanego w UK to daj mu passy i niech Ci kupi, albo poluj na płytki.

Opublikowano

Na storze UK wszystko jest :lapka: 

Ficus grajacy w trylogie Gearsow :obama: Boze juz tak niewiele mi zostalo w zyciu do zobaczenia.

Opublikowano

przeciez ja skonczylem jedynke, pisalem wam kiedy ze pierwsze girsy i pierwsze bayo to jedyne gry jakie kiedykolwiek skonczylem na pozyczonym x360 xd

Opublikowano
8 minut temu, Yakubu napisał:

wątpię, że mu się gearsy spodobają :lapka:

no może ma kiepski gust i woli strzelanki z ch,ujowym systemem strzelania :lapka: 

Opublikowano

jedynka girsow gniecie i przezuwa pierwsze uncharted ale do mnie procz grafy U1 to zawsze byl totalny sredniak, dopiero U2 wychwalalem pod niebiosa, a juz w kolejne girsy nie gralem

Opublikowano
34 minuty temu, Yakubu napisał:

wątpię, że mu się gearsy spodobają :lapka:

To po co mu ten xbox :kaz: 

Opublikowano

Sunset, Ori, Forza Horizon 3 i do żyda :lapka: A jeszcze Alan Wake, Lost Odyssey i chyba styka

Opublikowano

Do listy bym jeszcze Halo dorzucił, ale ja się tam nie znam.

Opublikowano

jakbyś Ficuś chciał przejść Halo 5 w coopie to wiesz do kogo pisać :ogor:

Opublikowano

Tylko trójka i reach :cool: 

Opublikowano
13 minut temu, _Be_ napisał:

Sunset, Ori, Forza Horizon 3 i do żyda :lapka: A jeszcze Alan Wake, Lost Odyssey i chyba styka

Czemu ludzie wychwalaja tego LO skoro to jest nudne gow.no? 

Opublikowano
3 minuty temu, _Be_ napisał:

Tylko trójka i reach :cool: 

27072577_793079070877491_664690598332317

Opublikowano

Jak każde jrpg :cool: 

@asax o singlu mówie :lapka:

Opublikowano

Ale bym chciał być w skórze Ficusia i odpalić po raz pierwszy Gearsy 2 i 3 :banderas:

Opublikowano

Gearsy? Przedstawiam ranking

GeoW :obama:

GeoW 2 :banderas:

GeoW 3 :reggie: