Opublikowano 26 stycznia 20187 l A Judgement? Kupiłem ostatnio za dychę, ale nie odpalałem. Nadaje się to do grania czy spuszczać w kiblu?
Opublikowano 26 stycznia 20187 l Ale coś naprawdę jest w tej części popsute czy tylko gearsowi puryści mają z nią problem? Hint: czwórka mi się podobała, nad trylogią przeżyłem pierwszą masturbację.
Opublikowano 26 stycznia 20187 l W dniu 26.01.2018 o 17:56, hav7n napisał(a): J nawet do spuszczenia w kiblu się nie nadaje. No nie przekonałeś mnie do swojego zdania, jakieś konkrety?
Opublikowano 26 stycznia 20187 l W dniu 26.01.2018 o 17:55, Bzduras napisał(a): Ale coś naprawdę jest w tej części popsute czy tylko gearsowi puryści mają z nią problem? Hint: czwórka mi się podobała, nad trylogią przeżyłem pierwszą masturbację. Non stop akcja. Olej hejterów.
Opublikowano 26 stycznia 20187 l Judgement to takie Gears of War Arcade Edition. Non stop killroomy i nawalasz za punkty. Podstawowe części to przygoda, tutaj jest non stop napierdalanie
Opublikowano 26 stycznia 20187 l Każde girsy sa dobre, czwórka trochę ssie ale to wina bohaterów i robotów:)
Opublikowano 26 stycznia 20187 l Chce sobie kupic Dragon Ball Fighterz z amerykańskiego sklepiku poprzez doładowanie konta zdrapkami i tutaj mam pytanko. Czy Floryda ma dodatkowy podatek przy zakupie czy moze jednak nie musze zmieniac lokalizacji ?
Opublikowano 26 stycznia 20187 l Dobra, zaje.bałem się - Alaska jest bez podatku (Floryda 6%) A jak już tak cebuli to niech kupi zdrapki na Turcję
Opublikowano 26 stycznia 20187 l @maciekww28 Polecisz jakąś sprawdzoną stronkę z tureckimi zdrapkami ? Edytowane 26 stycznia 20187 l przez Ins
Opublikowano 26 stycznia 20187 l Autor W dniu 26.01.2018 o 09:54, raven_raven napisał(a): Przecież jak Ficuś chce ograć eksy i gierki z X360 to nie wiem po co miałby się pchać w X1X. Jasne, jak ktoś chce kupować konsolę na lata to nie ma lepszego wyboru, ale w jego sytuacji gdzie ma bazowe PS4 i nie ma TV 4K oraz ograniczony budżet, to jest jednak różnica między wydaniem 800-900 zł a 1800-200 zł. Gry od MS wyglądają i grają się bardzo dobrze na X1 jak na jego możliwości i w porównaniu do niektórych kiepskich technicznie multiplatform, tak samo gierki z X360. X1X jest lepszy, tak, ale X1S to nie jest zły pomysł. Mnie chodziło o to że skoro Ficuś ma zamiar kupić sprzęt a potem sprzedać to co za różnica czy wyda 800zł a potem sprzeda za 600zł w przypadku One S, czy kupi One X za 1800 a sprzeda za 1600? Koszt będzie w zasadzie ten sam, a w tym drugim przypadku będzie miał lepszą jakość nawet na telewizorze FHD. Ale ficek już wybrał więc
Opublikowano 26 stycznia 20187 l W dniu 26.01.2018 o 18:40, kubson napisał(a): Każde girsy sa dobre, czwórka trochę ssie ale to wina bohaterów i robotów:) Ja bym dodał, że bardzo dobre, a pierwsza odsłona wręcz wybitna. Pamiętam jakby to było dzisiaj.... Ta nieprawdopodobna grafika, która niszczyła wszystko inne Stylistyka, klimat wylewający się z ekranu, sfera audio, ten efekt gdy Marcus biegał. Z 4 racja. Roboty .... No i jedyny, słuszny bohater, to: Kurde, mam nadzieję, że skoro w ostatnich latach tyle tych resetów serii się udało, to Gearsy uderzą kiedyś z siłą, jaką zaprezentowały światu 07 litopada 2006 roku.
Opublikowano 29 stycznia 20187 l Brat kupil zestaw One S + FH3(kod). Czy jeżeli wykorzysta kod na swoim profilu, a ja założę swój na jego konsoli, to czy mogę również zagrać, czy gra jest przypisana do jego profilu?
Opublikowano 29 stycznia 20187 l Tzn. muszę oddzielnie zainstalować czy będzie ogólnie widoczna wcześniejszą instalacja?
Opublikowano 29 stycznia 20187 l W dniu 26.01.2018 o 17:55, Bzduras napisał(a): Ale coś naprawdę jest w tej części popsute czy tylko gearsowi puryści mają z nią problem? Hint: czwórka mi się podobała, nad trylogią przeżyłem pierwszą masturbację. Ma spjerdolony do granic możliwości multik bez locustów ale za to ma bardzo fajny tryb połączenia hordy i bestii (czyli jedna drużyna gra locustami, druga COGiem) a w singlu? Generalnie to Gearsy, gra się dobrze, ale brak pomysłów na sekwencje w singlu PCF rozwiązał wrzuceniem hordy do singla. Graficznie gra wygladała przepięknie, lokacje z jedynki i poruszanie się RAAMem było całkiem przyjemne no i w końcu ostatni boss był jakiś sensowny bo trójce i dwójce była żenada. Ogólnie trylogia to Judgement Gearsy 4
Opublikowano 29 stycznia 20187 l SP gow2>>>gow4>gow1>gow3>>>>>>>>>>gow:j Multi gow4/gow3>>>gow2>>>>>>gow:j/gow1
Opublikowano 29 stycznia 20187 l Kumpel nadpisał mi sejwa. Jest jakaś opcja na odzyskanie wcześniejszego stanu?