Matriks_1111 288 Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Szczerze, to nie pamiętam żebym kiedykolwiek grał w RTSa na konsoli, więc chyba nie mam zdania na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 W takie Halo Wars 2 gra się całkiem... zjadliwie na padzie, w trakcie zadymy jest średnio intuicyjnie. Inna sprawa, że gierka mnie nudzi po 6 misjach tak samo jak poprzedniczka. Szkoda, bo początek był bardzo zachęcający. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 505 Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 38 minut temu, Matriks_1111 napisał: Szczerze, to nie pamiętam żebym kiedykolwiek grał w RTSa na konsoli, więc chyba nie mam zdania na ten temat Oj grało się.. Dune 2000, KKND, Command & Conquer, AOE2 właśnie.. no trochę tego było. Nie mniej najgorzej się grało w AOE z racji tego, że zdecydowanie najbardziej rozbudowana i mega ciężko było ogarnąć co się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 steam może nie ale gog? czekam jak poyebany Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 24 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Cult classics 'Turok' and 'Turok 2: Seeds of Evil' up for preorder on Xbox One The first two Turok shooters will be available on Xbox One in a week. https://m.windowscentral.com/cult-classics-turok-and-turok-2-seeds-evil-preorder-xbox-one Turok 2? Jeszcze koorwa jak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 24 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 o kurde, nie powiem troche mi drgnal Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 24 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Turok 2? Cudowny FPS Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 (edytowane) Pewnie wszyscy już widzieliście wpisy Segi informujące o wycieczce do Microsoftu, które uruchomiły lawine spekulacji: otóż teraz niejaki Marcus Sellars, który określa się jaki Video game journalist napisał na swoim twitterze że, podobno chodzi o Vanquisha 2 ciekawe czy jest w tym ziarno prawdy Edytowane 25 Lutego 2018 przez asax Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Pewnie wszyscy już widzieliście wpisy Segi informujące o wycieczce do Microsoftu, które uruchomiły lawine spekulacji:[/url] otóż teraz niejaki Marcus Sellars, który określa się jaki Video game journalist napisał na swoim twitterze że, podobno chodzi o Vanquisha 2 ciekawe czy jest w tym ziarno prawdy Wszystko jest możliwe. Ja bym się również wcale nie pogniewał gdyby chodziło o Binary Domain 2. Jedynka to jedna z najlepszych a na pewno jedna z najbardziej niedocenionych gier z poprzedniej generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 (edytowane) o tak Binary Domain to świetna gra Znając życie, to rozbudzimy nadzieje, a skończy się na skinach Sonica do Minecrafta xD Edytowane 25 Lutego 2018 przez asax Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Grałem tylko w demo vanquisha, nie spodobał mi się Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 9 minut temu, MaZZeo napisał: Grałem tylko w demo vanquisha, nie spodobał mi się bo jesteś stulejarzem o no ale te plotki to top kek, nie podniecajcie sie za mocno Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 (edytowane) : 3 Edytowane 27 Lutego 2018 przez hav7n 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 i nowy ficzer dla KOXa uruchamiając spatchowane gry we wstecznej kompatybilności, bedzie mogli wybrać pomiędzy wydajnością, a graficzką Cytat When you play Enhanced Xbox 360 games on Xbox One X, you can now choose how to experience them—with enhanced graphics or in their original form. Enhanced graphics will be turned on by default, running your game with higher resolution, 9X the pixel count, increased texture details and antialiasing, allowing you to enjoy greater visual clarity than ever before. If you turn off the Graphics setting, the graphics will be comparable to the experience on Xbox One or Xbox One S. Here’s how to access the setting. Note, once you change the setting, you’ll need to restart the game: Press “View” and “Menu” buttons on the controller to pull up the Xbox 360 guide Navigate to “Settings” blade Select “Xbox One X Settings” Select to optimize for “Graphics” or “Performance” image: https://news.xbox.com/en-us/wp-content/uploads/Xbox_One_X_Settings_Screen_shot_1.jpg image: https://news.xbox.com/en-us/wp-content/uploads/Xbox_One_X_Settings_Screen_shot_2.jpg wszyscy powinni być zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Zazdroszczę Forzy Horizon, tak bym jeszcze One X nie sprzedawał. No nic, pogram za rok jak kupię znowu z FH 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 FH 4 darmowe remastery a tu EA wyskakuje z Burnoutem HD za 170zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Jeszcze tylko Skate 2 brakuje, skoro te rury z EA nie chcą zrobić czwórki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 plotkuję się że MS wyłożył hajs na Vanquish 2 ciekawe co na to P* jeśli to prawda xD Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 wrzucałem kilka postów wyżej źródło tej plotki Na dzień dzisiejszy koleś ma dla mnie zerową wiarygodnością. Ale jeżeli inne jego przecieki na ten rok się potwierdzą np. Fortnite zostanie zapowiedziany na Switcha, tegorocznym CoDem będzie Black Ops 4 i zostanie zapowiedziana wersja na Switcha itd. to uznam że jest w tym ziarno prawdy Co do developera to prawa ma Sega, Platynowi nie mają nic do gadania, poza tym wątpię aby po tym co się stało ze Scaleboundem Microsoft szybko im zaufał Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 cos jak share play ale za pomoca apki mixera? prosze bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 To tylko jedna z nowości w nadchodzącej aktualizacji, więcej opisano tutaj: https://news.xbox.com/en-us/2018/03/01/spring-update-rolling-out/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Nie wiem, czy była już gdzieś o tym mowa, więc wrzucam Fable 4 is happening, it’s story-focused, and everything else we know so far Cytat In January this year, Eurogamer managed to get a scoop on the fact that Fable 4 actually exists, so now at least we know that it is coming, just not from Lionhead. According to the report, which comes from ‘sources close to the project’, the next Fable is in the works by another UK-based developer, PlayGround Games. The studio, which has made its name by creating the Forza Horizon series, is currently recruiting more developers for its new second office in Leamington Spa, with the aim of creating a team of around 200 to work on Fable 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 041 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 No może za 4 razem wyjdzie coś lepszego niż średniak+. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 to tylko kolejny artykuł bazujący na tych samych plotkach sprzed kilku miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi