Opublikowano 13 marca 20187 l Pany, próbowałem rejestrować pada https://support.microsoft.com/pl-pl/devices Elite ale nie przyjmuje mi go na stronie, na liście widzę tylko Xboxy i kinect, ktoś to robił i może powiedzieć jak reklamować? Odkleja mi się guma z plecków, lipa jak na sprzęt za 400zł
Opublikowano 13 marca 20187 l Zagadaj na chacie to ci przyjmą go do naprawy, btw na pady jest chyba tylko 3 miesiące ale moge sie mylić
Opublikowano 13 marca 20187 l Autor 3 miesiące w USA, u nas rok. Mnie też się odkleiły od elite'a te gumowe uchwyty i zastanawiam się nad kupnem uchwytów od SCUFA
Opublikowano 13 marca 20187 l Potwierdzam, rok w PL. U mnie gwarancja się skończyła ale obiecali odezwać się w 48h czy da się mimo wszystko odesłać i naprawić za free.
Opublikowano 14 marca 20187 l 10 godzin temu, MaZZeo napisał: zastanawiam się nad kupnem uchwytów od SCUFA Nie pamietam ile dalem ale w zestawie byly jeszcze oprocz gripow dodatkowe grzybki , ktore sa w innych rozmiarach od orginalow. Jestem b. zadowolony z zakupu jezeli chodzi o scuf'a , a ms karny kutas za ta gwarancje na sprzet za pol kola. Rada dla wlascicieli elite contr. - nie zostawiajcie po graniu padow na cieplej konsoli. Edytowane 14 marca 20187 l przez DeeI3o
Opublikowano 14 marca 20187 l Spencer o chmurze prawdziwym testem dla tej technologii będzie Crackdown 3 wtedy zobaczymy w którym momencie rozwoju się znajdujemy Edytowane 14 marca 20187 l przez asax
Opublikowano 14 marca 20187 l 8 godzin temu, MaZZeo napisał: Gdzie je kupiłeś, na oficjalnej stronie scuffa? https://scufgaming.com/eu/scuf-elite-precision-thumbsticks-and-pro-grip-handle-kit dokladnie.
Opublikowano 15 marca 20187 l Gdzieś w necie wypłynęły jakieś fragmenty umowy pomiędzy MS A studiem Electric Square - jednym z sygnatariuszy po stronie MS jest szef Turn 10, więc wygląda na to, że Forza doczeka się trzeciej serii. Produkcja widnieje pod tytułem Project Gravity - Może więc to będzie coś całkowicie innego od FH i FM, np. Kart Racer albo jakieś futurystyczne wyścigi.
Opublikowano 15 marca 20187 l czyżby Xbox miał się doczekać przedstawiciela słynnego gatunku future racera?
Opublikowano 15 marca 20187 l To tylko kodowa nazwa, nie musi mieć jakiegokolwiek związku z charakterem gry, ale że to będzie jakiś rodzaj wyścigów, to jest w sumie pewne skoro Hartman podpisał kontrakt. Turn10 będzie odpowiedzialne za udostępnienie technologii. Kontrakt został podpisany rok temu w marcu. Edytowane 15 marca 20187 l przez Pacquiao
Opublikowano 15 marca 20187 l wiem wiem, to był follow-up do Ficusia Szczerze mówiąc liczyłem na coś innego (gra akcji/RPG), wyścigów na Xboxie dostatek. Nieszczególnie interesują mnie również futyrystyczne wyścigi lub karty, chcę wierzyć że być może będzie to coś w stylu świętej pamięci PGR. Ciekawe czy podobnie jak Playground pracują w ścisłej współpracy z Turn 10 i czy korzystają z ich assetów? Jeżeli tak to być może jest szansa za zapowiedź na E3 Dobrą wiadomością byłoby też przejście na 3 letni cykl produkcyjny dla Horizon i Motorsport, zwłaszcza ta ostatnia trochę by odsapnęła Edytowane 15 marca 20187 l przez asax
Opublikowano 15 marca 20187 l Jeśli umowę podpisuje ktoś z konkretnego studia to na pewno korzystają z ich assetów. Inaczej umowę podpisałby ktoś z Global Publishing, a nie szef konkretnego dużego dewelopera.
Opublikowano 15 marca 20187 l futurystyczne wyscigi przywitalbym z otwarta reka, do tej pory pamietam jak zagrywalem sie w F-Zero na gamecube:) chociaz z drugiej stronie nie pogardzilbym rowniez reinkernacja PGR
Opublikowano 15 marca 20187 l o tak, przydałby się future racer lub zwariowany arcade racer w stylu blura, burnouta.
Opublikowano 16 marca 20187 l Ale Gravity Rush to nie były wyścigi Ja tam future racerami się aż tak bardzo nie jaram, Redout na PC, Fast Racing Neo na Switchu i Wipeout HD na PS4 mi wystarczą chyba na następne 10 lat. Oczywiście nie pogniewam się, ale jakby to jednak było coś w rodzaju Burnouta, PGR albo Drivecluba to bym nie zasnął z radości w dniu ogłoszenia.
Opublikowano 16 marca 20187 l 22 minuty temu, Kriss_Hietala napisał: Albo coś na modłę gravity rush. Co?
Opublikowano 16 marca 20187 l Game pass na miecha za 6zł z groszami https://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/miesieczny-abonament-xbox-game-pass-za-679-zl-w-cdkeys/
Opublikowano 16 marca 20187 l Kod zadziała tylko na nowych kontach. Kriss nie wkoorwiaj sie Edytowane 16 marca 20187 l przez hav7n