Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Zagadaj na chacie to ci przyjmą go do naprawy, btw na pady jest chyba tylko 3 miesiące ale moge sie mylić 

Opublikowano
10 godzin temu, MaZZeo napisał:

zastanawiam się nad kupnem uchwytów od SCUFA

Nie pamietam ile dalem ale w zestawie byly jeszcze oprocz gripow dodatkowe grzybki , ktore sa w innych rozmiarach od orginalow. Jestem b. zadowolony z zakupu jezeli chodzi o scuf'a , a ms karny kutas za ta gwarancje na sprzet za pol kola.

Rada dla wlascicieli elite contr. - nie zostawiajcie po graniu padow na cieplej konsoli. ^^

Edytowane przez DeeI3o

Opublikowano

Spencer o chmurze 

prawdziwym testem dla tej technologii będzie Crackdown 3 wtedy zobaczymy w którym momencie rozwoju się znajdujemy

Edytowane przez asax

Opublikowano

Gdzieś w necie wypłynęły jakieś fragmenty umowy pomiędzy MS A studiem Electric Square - jednym z sygnatariuszy po stronie MS jest szef Turn 10, więc wygląda na to, że Forza doczeka się trzeciej serii. Produkcja widnieje pod tytułem Project Gravity - Może więc to będzie coś całkowicie innego od FH i FM, np. Kart Racer albo jakieś futurystyczne wyścigi.

Opublikowano

czyżby Xbox miał się doczekać przedstawiciela słynnego gatunku future racera? 

Opublikowano

To tylko kodowa nazwa, nie musi mieć jakiegokolwiek związku z charakterem gry, ale że to będzie jakiś rodzaj wyścigów, to jest w sumie pewne skoro Hartman podpisał kontrakt. Turn10 będzie odpowiedzialne za udostępnienie technologii. Kontrakt został podpisany rok temu w marcu.

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano

wiem wiem, to był follow-up do Ficusia ;) 

Szczerze mówiąc liczyłem na coś innego (gra akcji/RPG), wyścigów na Xboxie dostatek. Nieszczególnie interesują mnie  również futyrystyczne wyścigi lub karty, chcę wierzyć że być może będzie to coś w stylu świętej pamięci PGR.

Ciekawe czy podobnie jak Playground pracują w ścisłej współpracy z Turn 10 i czy korzystają  z ich assetów? Jeżeli tak to być może jest szansa za zapowiedź na E3 

Dobrą wiadomością byłoby też przejście na 3 letni cykl produkcyjny dla Horizon i Motorsport, zwłaszcza ta ostatnia trochę by odsapnęła 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Jeśli umowę podpisuje ktoś z konkretnego studia to na pewno korzystają z ich assetów. Inaczej umowę podpisałby ktoś z Global Publishing, a nie szef konkretnego dużego dewelopera.

Opublikowano

futurystyczne wyscigi przywitalbym z otwarta reka, do tej pory pamietam jak zagrywalem sie w F-Zero na gamecube:) chociaz z drugiej stronie nie pogardzilbym rowniez reinkernacja PGR

Opublikowano

o tak, przydałby się future racer lub zwariowany arcade racer w stylu blura, burnouta.

Opublikowano

Ale Gravity Rush to nie były wyścigi :usmiech: 

Ja tam future racerami się aż tak bardzo nie jaram, Redout na PC, Fast Racing Neo na Switchu i Wipeout HD na PS4 mi wystarczą chyba na następne 10 lat. Oczywiście nie pogniewam się, ale jakby to jednak było coś w rodzaju Burnouta, PGR albo Drivecluba to bym nie zasnął z radości w dniu ogłoszenia.

Opublikowano
22 minuty temu, Kriss_Hietala napisał:

Albo coś na modłę gravity rush. 

Co?

Opublikowano
50 minut temu, _Be_ napisał:

Co?

oops-brain-fart_o_313631.webp

Opublikowano

A to ten pierd mózgu o którym wspomniał zetta

Opublikowano

Kod zadziała tylko na nowych kontach.