Opublikowano 17 marca 20187 l A jak chcesz cebulić to robisz nowe konto, startujesz triala na 2 tygodnie i tak w koło. Konta ustawione jako domowe i grasz za darmo
Opublikowano 18 marca 20187 l Nawet nie trzeba ustawiać jako domowe, wystarczy zalogować w tle. No gravity rush to nie wyścigi ale fajnie byłoby mieć coś w podobnym stylu na X. Edytowane 18 marca 20187 l przez Kriss_Hietala
Opublikowano 18 marca 20187 l W dniu 16.03.2018 o 18:49, maciekww28 napisał: Game pass na miecha za 6zł z groszami https://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/miesieczny-abonament-xbox-game-pass-za-679-zl-w-cdkeys/ Ten kod jest na 2 miesiące,trzeba tylko zaakceptować automatycznie odnawianie subskrypcji (można po chwili anulować).
Opublikowano 18 marca 20187 l Dzięki skorzystałem i kupiłem na zapas. Teoretycznie wchodzi na moje główne konto, gdzie nie korzystałem poza promocyjnymi za 1 zł. Teoretycznie bo na razie nie wbiłem bo na razie jeszcze nie korzystam.
Opublikowano 25 marca 20187 l A tam żebyś zobaczył mojego kompa jak w środku wygląda to byś się dopiero wystraszył.
Opublikowano 26 marca 20187 l A tak coś myślałem, by mojego starego bąka rozkręcić, bo możliwe, że tam już się koty zaplęgły.
Opublikowano 26 marca 20187 l krupek chyba poważnie pytał. Tak, przegrzewa się, taka tona kurzu znacznie ogranicza cyrkulację powietrza przez co sprzęt się przegrzewa.
Opublikowano 26 marca 20187 l Pytałem, bo PS3 i PS2 latami nie czyściłem i nic się nie działo, a Xone mam od roku, używany bardzo rzadko a chyba od tego mi się wyłącza przez przegrzaniem.
Opublikowano 26 marca 20187 l Kurz nie tylko utrudnia cyrkulację powietrza, ale bardzo lubi się z radiatorami (przez co mają one mniejszą sprawność w odprowadzaniu ciepła) oraz wszelkimi łożyskami (wiatraki chłodzące), gdzie z kolei utrudnia wydajną pracę takiego elementu. Silent killer? Jak najbardziej. Na tych zdjęciach to już taka tragedia, że aż dziw bierze, że na ścieżkach PCB nic się nie popaliło.
Opublikowano 26 marca 20187 l @krupekWyłącza od przegrzania? A konsola jest gdzieś upchnięta w szafce czy stoi swobodnie na blacie? Pytam, bo moja S'ka jest np. wsadzona do szafki, ale nic takiego nie ma miejsca dlatego trochę mnie dziwi to o czym mówisz.
Opublikowano 26 marca 20187 l No jest na półce pod TV na stoliku jak poniżej, ale z tyłu już otwór, z boku też ma miejsce. Nigdy nie było problemu, a ostatnio tylko Netflix był oglądany i się non stop wyłącza i jest komunikat, że to ochrona przed przegrzaniem. Edytowane 26 marca 20187 l przez krupek
Opublikowano 26 marca 20187 l No skoro trzymasz w takiej komorze to ja sie nie dziwie, ze sie przegrzewa wez go panie natychmiast stamtad wycaignij i postaw na blacie tej szafki
Opublikowano 26 marca 20187 l No tak zrobię, aczkolwiek w lato też tam siedział, pokój nasłoneczniony a nic się nie działo.
Opublikowano 26 marca 20187 l Zadam pytanie w stylu "czy świeci się zielona lampka na routerze" - odkurza tam Pan za nim czasami w ogóle? Nie wiem, ja swojego trzymam w jeszcze ciaśniejszej przestrzeni i nic mu się nie dzieje, a konsolka jak na razie ma 1,5 roku. Wszystkie swoje konsole tak trzymałem i żadnej się nigdy krzywda nie stała, także
Opublikowano 26 marca 20187 l No to możliwe, że faktycznie radiatory są całe zasyfione i przez to nie odprowadzają właściwie ciepła. Co gorsze przez takie przegrzewanie możliwe, że pasta pod nimi się wysraUa.