Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 6.06.2018 o 17:54, maciekww28 napisał:

ja swojego rozbierałem, był już po gwarancji to zlewka

nie grzał się ale syfu trochę było

Ukryj zawartość

htQKg1F.jpg

DTWZvq0.jpg

Dlatego ja swojego przykrywałem kiedy nie grałem. Ta kratka od góry musi wpuszczać kurz do wnętrza. 

Opublikowano

Nie wiem jak inni, ale w mojej gejmingowej szafeczce w której trzymam pady i inne akcesoria pod ręką zawsze leży ściereczka z mikrofibry, którą przecieram kurze na sprzętach, jak tylko się nagromadzą. Czyli właśnie z dwa razy w tygodniu. Chyba nie wszyscy są tak pedantyczni w stosunku do swoich konsol. 

Opublikowano
2 godziny temu, MaZZeo napisał:

Na amazon uk jest za £23.99 i chyba sie skuszę chociaż mało ciekawych tam gier dla mnie:)

Opublikowano

Tez kupiłem za tyle to w sumie nie ma co wybrzydzać xD a być może w przeciągu 6 miesięcy pojawi się coś co mnie naprawdę zainteresuje

Opublikowano (edytowane)

Próbowałem kupić kod na Game Pass na amazon.co.uk, ale nie mogę, bo nie jestem z UK. Zmieniłem adres na wygenerowany w UK, ale dalej zamówienie nie przechodzi. Co trzeba zrobić?

Edit: nieaktualne, poszło za drugim razem. Może to w związku z płaceniem revolutem.

Edytowane przez Gromit
Opublikowano

Mixer to apka MSu więc Sony tam nie obejrzysz xD  ale na apkach Twitcha czy YT lajtowo.

Dziś E3, strony z gierkami zostawiam do północy, zazwyczaj w dzień targów dużo wycieka, zobaczymy co tam :xboss: