Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Żaden problem, ogladasz normalnie na platformie dla ludzi, czyli YT lub Twitch, a w międzyczasie wystarczy, że włączysz Mixera w trakcie konfy i przez chwilę tam podglądasz. Robiłem tak za każdym razem gdy coś rozdawali na E3. 

Edytowane przez Hum
Opublikowano
4 minuty temu, Hum napisał:

Żaden problem, ogladasz normalnie na platformie dla ludzi, czyli YT lub Twitch, a w międzyczasie wystarczy, że włączysz Mixera w trakcie konfy i przez chwilę tam podglądasz. Robiłem tak za każdym razem gdy coś rozdawali na E3. 

Wiem, też tak robię, ale oglądać całej konfy nie będę na Mixer - ino Twitch :)

Opublikowano

czy ja wiem czy tak hajpuje. W porównaniu do innych, którzy już odlecieli(te marzenia o Barloga o Banjo xD), on zdaje się tonować nastroje. 

Opublikowano (edytowane)

Napisał, że dużo third party i kilka first party. Nic zaskakującego (negatywnie czy pozytywnie).

A jeśli chodzi o zaskakujące partnerstwa, to strzelam - Vanquish 2 robiony przez Platynowych wyłącznie na Xone/PC :D

Edytowane przez Pacquiao
Opublikowano (edytowane)

2 godziny temu, hav7n napisał:

Ja chyba obejrzę na YT bo tam zawsze śmiga elegancko.

Dzisiaj siedzimy na party? :ogor:

1 godzinę temu, Hum napisał:

nYzcjyX.gif

Dokaldnie tak, musze skończyć tylko do sklepu po pare piwek, Mountain Dew oraz Doritosy 

:wub: XBOX

Edytowane przez kubson
  • Lubię! 1
Opublikowano (edytowane)

Przecieki potwierdzają słowa Geoffa - również nie widzę w tym niczego zaskakującego. Osobiście czekam na trzy rzeczy: trailer Cyberpunk 2077, zapowiedź Forzy Horizon 4 i teaser Halo 6.

@funditto Nie ma szans, gdyby mieli co pokazać to zrobiliby to już wczoraj podczas EA Play. Dzisiaj na konferencji Microsoftu będzie trailer kampanii single player w Battlefield V i może zapowiedź usługi EA Access Premier, zawierającej nowe gry od EA tak samo jak Origin Access Premier na PC. To ostatnie to tylko moje prywatne dywagacje.

Edytowane przez Vexilium
Opublikowano
7 minut temu, MaZZeo napisał:

Tak swoja drogą to dzisiaj zacząłem sie zastanawiać że MS mógłby połączyć xbox live i game passa w jedno? Games with gold od czasu uruchomienia game passa podupadł. Mogliby to scalić i nazwać to Gold Pass albo w jakiś inny sposób.

Też on tym dzisiaj myślałem, podejrzewam ze prędzej czy później tak się stanie i był by to super plus dla nas 

Opublikowano

Ja bym poszedł o krok dalej i Golda + Game Pass pożenił dodatkowo z EA Access. Oczywiście kwota jaką trzeba by było za to zapłacić musiałaby być dużo niższa niż trzy składowe z osobna.