Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

moj pro to i w gowie trybie performance potrafił załączyć najwyższy bieg :dunno: za to koxik, aaaaah, chcialbym by taka kultura pracy była standardem, to już switch chodzi czasem głośniej od koxa :pawel: 

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Musiałem sprawdzić działy, bo w pierwszej chwili myślałem, że to Sony ---> PS4 ---> "PlayStation 4 Pro" ...

Opublikowano

Nie lubię grać na słuchawkach ale jak grałem w Drwala i odpalał się odrzutowiec to niezły wkurw mnie łapał, jak wychodziłem zajarać i stałem 3-4m od okna to nawet tam słyszałem to gówno xD

Po premierowych modelach X360 nie sądziłem że w 2018 będę grał na czymś dużo głośniejszym, za to XO  :banderas: 

Opublikowano

Od paru dni ping w multi mi podskoczył z 40 na 80, lagow nie odczuwam ale skok jest znaczący, konsola podpięta kablem do routera. Często tez w R6 czy BF1 mam komunikat o utracie pakietów , gdzie wcześniej tego nie miałem . Ktoś jakaś radę ma ?

Opublikowano
4 godziny temu, maciekww28 napisał:

Jak to nie wina dostawcy to adres na sztywno i DNS od Google 

Zrobiłem chyba pomogło bo mam ping w zakresie 49-61  a najczęściej ok 55 

Edytowane przez Banan91PL

Opublikowano

ja tam bardziej gamepassa jestem ciekaw, ciekawe czy podtrzymają co miesiac te okolo 7 nowości

Opublikowano
14 godzin temu, Banan91PL napisał:

Zrobiłem chyba pomogło bo mam ping w zakresie 49-61  a najczęściej ok 55 

no to do tego walnij jeszcze soft reset  - będąc w daszu długo trzymaj logo xbox na przednim panelu aż do wyłączenia

Opublikowano

Było już?

Warhammer: Vermintide 2 – 11.07
DiRT 4 - 1.07
Zombie Army Trilogy - 1.07
Bomber Crew - 1.07
Abzu - 1.07
Shadow Complex Remastered - 1.07
Elder Scrolls IV: Oblivion - 1.07
Fallout 3 - 1.07
Human Fall Flat - 1.07

Opublikowano

A gamepass, ok. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

ogram wreszcie ABZU i spróbuje Dirta nowego 

Opublikowano

Abzu polecam, bardzo relaksujące doświadczenie na 2h. 

Opublikowano

Fallout 3 i oblivion, końcu ogram na konsoli i nastukam achievy <3

Opublikowano

Zawsze chciałem sprawdzic Abzu oraz Dirt4 i moze skuszę sie na ponowne przejście Shadow Complex? Sprawdzę tez Obliviona ale chyba ta gra nie przetrwała próby czasu 

Wiadomo co wylatuje?

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Dużo achieków wpada?

Hrr tfu pluje na ciebie 

Opublikowano

Nie wiem, grałem na PS4