Opublikowano 17 lipca 20186 l 3 godziny temu, Vexilium napisał: Aktualnie nie ma takiej możliwości, współpraca Xboxa z Discordem póki co ograniczyła się do łączenia kont. Dzięki.
Opublikowano 24 lipca 20186 l Ja to się nawet nie interesowałem tym game passem ale wpisałem kod i o (pipi) ja już gierek nie kupuję xd. Mam nowe SOD2, mam starsze Halo 5, milion innych porządnych gierek AAA no panie. A jeszcze chciałem zobaczyć ile będzie mnie kosztował KOTOR1... ... jest w usłudze za free xD Ależ (pipi) szanuję.
Opublikowano 1 sierpnia 20186 l Tak mnie naszło pewne przemyślenie, że jakby Microsoft zrezygnował z płatnego internetu, usunął golda i pozostawił gamepassa to przyszła generacja byłaby ich
Opublikowano 1 sierpnia 20186 l no chodziło mi o rozgrywkę online ;p Edytowane 1 sierpnia 20186 l przez szurubur
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l Obecnie idzie spora fala zatrudnień w Playground Games i The Initiative, w obu przypadkach zatrudnianych jest masa weteranów jak w przypadku Coalition czy 343 Industries. Szef The Initiative ostatnio pochwalił się kogo ściągnęli do studia, ale szybko usunął tweeta - jednym z nowych "nabytków" jest jeden producentów God of War (2018):
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l Fala zatrudnien idzie niemal we wszystkich studiach Microsoftu cały czas powiększa się 343 (M.in ludźmi z Naughty Dogs, Ubisoftu i Bungie ostatnio), cały czas rośnie również Rare do prac nad Nowym Ip i Sea od Thieves ( wg ostatnich słów jednego z dyrektorów nad gra pracuje teraz więcej ludzi niż przed premierą xD ), Ninja Theory buduje nową siedzibę. A do tego cały czas plotkuje się o nowych studiach
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l Mam nadzieje ze te typ od Gowa to nie ten co dal pomysły jeziora, eksploracji, wspinania i skrzyń..
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l 51 minut temu, kermit napisał: Mam nadzieje ze te typ od Gowa to nie ten co dal pomysły jeziora, eksploracji, wspinania i skrzyń.. Raczej oby nie był ten od bossów.
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l 7 godzin temu, hav7n napisał: Oby nie była z tego kolejna gra na 8 Oby była. Dość mam już exów MS 6/10
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l Ktoś się może orientuje czy składając preordera w innej walucie liczy się kurs z dnia zamówienia czy z dnia pobrania kwoty z konta?
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l Jeśli kupujesz gierkę na obcym rynku to płacisz za nią podaną cenę, np. X USD. W dniu gdy pobierają Ci siano z konta gra nadal kosztuje X USD i nikogo nie interesuje za bardzo, w jakiej walucie opłacasz zamówienie. Nikt nie robi tabelek z gamertagami, datami zakupu i jaki wtedy kurs miał polski peso, ściągają Ci X USD. A że cena gry jest stała a kurs zmienny to raczej nie zależy od MSu. Edytowane 10 sierpnia 20186 l przez Bzduras
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l Pytam, bo gdzieś wyczytałem takie info, że zaczytuje kurs z dnia zakupu i chciałem się upewnić. Tak czy inaczej dzięki za potwierdzenie
Opublikowano 12 sierpnia 20186 l mam dziwny problem. jak wciskam guide'a, wchodzę w sekcje achivy i opcja na samym dole by pokazało wszystkie gry. kiedy już odpala powinno pokazywać listę ogranych gier w kolejności ostatnio odpalanych. tym czasem zablokowało mi się i pokazuje zawszę taką samą listę, dodatkowo bez gier które świeżo odpaliłem a gry które kontynuowałem są gdzieś tam daleko na dole. ktoś miał podobnie? znowu jakaś czkawka?
Opublikowano 12 sierpnia 20186 l Mam rozwiązanie - skończ bycie achievement whore i graj jak człowiek
Opublikowano 12 sierpnia 20186 l nie mów mi jak mam żyć i tak już mam bardziej wyrąbane niż kiedyś. po prostu sam fakt że coś nie działa żyłkę mi triggeruje.
Opublikowano 12 sierpnia 20186 l Często tam zaglądam i nigdy nie miałem podobnego problemu. Obecnie również wszystko działa ok.