Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
17 minut temu, marbel007 napisał:

Przecież nie ogłosili tego na GC. Czekali aż się skończy.

Spoko opcja ale ja nie lubię abonamentów.

PS. Będą mogli zblokować konsolę jak nie zapłacisz?

Jak nie będziesz płacił, to po prostu dostaniesz wezwanie do zapłaty, a później nakaz zapłaty z sądu. Nie pocebulicie ;)

Opublikowano

Ciekawa by była wariacja z zawsze topową konsolą. Np. płacisz jakiś abonament, którego część hardwarowa wyniesie w sumie podobnie jak utrata wartości konsoli w okresie abonamentu, po czym w momencie wyjścia nowego modelu odsyłasz stary kurierem i dostajesz nówkę, a tamten MS opycha jako refurba.

Opublikowano

Póki co bundle z Fallout 76. Tylko tam zwykły pad co jest porażką. Jak dają takie połączenie to bundla też imo powinni.

BTW białe konsole mi nie leżą. Miałem pierwszego X360 białego, mimo że konsola super to samego koloru nie wspominam za dobrze.

Opublikowano

jak nie mam i o ile moj soniacz nie je/bnie to przez najblizsze 2-3 lata nie bede mial tv 4k to warto brac xox? s'ke mozna dorwac o ~1k mniej, wiec mialbym na logitecha g920 z shifterem i elegancko moglbym sie scigac w forzuni horizon 4 <3

xox vs xone s + g920, co wybrac ;/

Opublikowano

Nie wiem jak w 4, ale w trzeciej części główny plus One X to był lepszy skybox. Gra była świetna już na eSce, ale z 4K, betonowymi 30 klatkami, a nie mikro zwolnieniami i dalszą odległością dorysowania terenu odstawiała mocno to co było na One i One S 

Opublikowano (edytowane)

Mam G920 i w Motorsporta się gra, ale Horizona chyba będę na padzie ogrywał. Na pewno na kierownicy jestem wolniejszy, do tego przy jeździe po polu i berku online niekoniecznie kółko jest lepszą opcją.

Do Horizona? Zdecydowanie X nad kółko.

Edytowane przez Mustang
Opublikowano
6 godzin temu, Qvstra napisał:

jak nie mam i o ile moj soniacz nie je/bnie to przez najblizsze 2-3 lata nie bede mial tv 4k to warto brac xox? s'ke mozna dorwac o ~1k mniej, wiec mialbym na logitecha g920 z shifterem i elegancko moglbym sie scigac w forzuni horizon 4 <3

xox vs xone s + g920, co wybrac ;/

Jestem w podobnej sytuacji, mam monitor 1080p i grałem ostatni rok na XOS. Wymieniłem na XOX, no i brać koniecznie jeśli faktycznie zależy Ci na dopasionej grafie. Gry po prostu zyskują ogromnie na koksie, niezależnie od wyświetlacza

Opublikowano

Gry z downsamplingiem z 4K do FHD podobnie. Sam taką przesiadkę zrobiłem i jakość obrazu to jest jak kop w twarz, więc nie ma się nawet co zastanawiać czy warto kupić XoX jak się ma TV FHD. Różnica jest bardzo duża. A w FH4 będzie można grać w 60 fps.