Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Nie no mam, tylko chciałem białego :smutas:

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

O, w MM też jest 

1478133.jpg

złośliwi mogli by napisać że jedyne dwie gry warte uwagi :problem:

Opublikowano

Kurde dziwię się, że pomimo wydawania kolejnych padów z ulepszeniami czy dodaniu wejścia na jacka, Microsoft nie pokusił się o dodanie jakiegoś przycisku share :/

Opublikowano

no te kombinacje przy próbie zapisania screena czy ujęcia to nic przyjemnego :pechowiec:

Opublikowano
4 godziny temu, _Be_ napisał:

Jest też biała z F76 i RDR 2 za 1899, (pipi) pluje se w brodę, że nie poczekalem xd

Jest nawet za 1799 i walczę sam ze sobą żeby nie kupić :dynia:

Opublikowano
1 minutę temu, Matriks_1111 napisał:

Jest nawet za 1799 i walczę sam ze sobą żeby nie kupić :dynia:

Ale ty nie masz koxa? Jak nie masz to nie ma z czym walczyć tylko brać <3 

Opublikowano
Teraz, _Be_ napisał:

Ale ty nie masz koxa? Jak nie masz to nie ma z czym walczyć tylko brać <3 

Mam bieda eSkę i nawet nie mam TV 4K :D Gorzej, że jak kupię, to sucharki do końca roku i pewnie kobieta się ode mnie wyprowadzi - tyle wygrać :D 

Opublikowano

spoko, nawet bez tv 4k kox robi takie czary mary ze na swoim rubinie wcześniej mialem kosmosy

Opublikowano
14 godzin temu, Matriks_1111 napisał:

Mam bieda eSkę i nawet nie mam TV 4K :D Gorzej, że jak kupię, to sucharki do końca roku i pewnie kobieta się ode mnie wyprowadzi - tyle wygrać :D 

Ja i @Cr@sh zrobilismy taką właśnie migrację z S na X nie mając 4K TV.

Nie wiem jak on ale jakby silą mnie ciągnęli do powrotu na S to bym gryzł i kopał po jajach, inny lewel

Opublikowano

giphy.gif

Edytowane przez oni

Opublikowano

Jak dla mnie zakup Obsidian i InXile to wisienka na torcie i juz nikogo innego nie potrzebuje :fsg:

Opublikowano

to jeszcze ktoś został ciekawy do kupienia? w sumie studiów nigdy dość :cool2:

Opublikowano

kilku chętnych się pewnie znajdzie jeszcze 

giphy.gif

Opublikowano

Platinum to raczej za bardzo w ramiona MSu się nie wepcha :dynia:

Opublikowano
3 godziny temu, Bzduras napisał:

Platinum to raczej za bardzo w ramiona MSu się nie wepcha :dynia:

myślę że po tym co odwalili ze Scaleboundem to nawet MS by ich nie chciał :dynia: 

Edytowane przez oni

Opublikowano

Tej siły już nic nie zatrzyma  :banderas: a na sonygafie piękny ból dupy po plotach z twórcami Hitmana.

,,MS zniszczy i pozamyka studia''

,,MS powinien kupować tylko te studia z którymi współpracuje a nie multiplatfromowe''  xD

Co do japońskich ekip to wątpię w zainteresowanie MSu nimi.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Czytałem niedawno że MS (ponownie) chce zainwestować w rynek japoński, gracze z zachodu lubią gry z tych okolic, więc nie widzę powodu dla którego mieliby któregoś studia nie kupić.

Tylko kto w JP robi dobre gry które się nie sprzedają?