Opublikowano 23 listopada 20186 l O, w MM też jest złośliwi mogli by napisać że jedyne dwie gry warte uwagi
Opublikowano 23 listopada 20186 l Kurde dziwię się, że pomimo wydawania kolejnych padów z ulepszeniami czy dodaniu wejścia na jacka, Microsoft nie pokusił się o dodanie jakiegoś przycisku share
Opublikowano 23 listopada 20186 l no te kombinacje przy próbie zapisania screena czy ujęcia to nic przyjemnego
Opublikowano 23 listopada 20186 l Byl kinkiet mogli zostawic nawet glosowe. Typu szer dys kuhwo, kecz dad skrin
Opublikowano 23 listopada 20186 l 4 godziny temu, _Be_ napisał: Jest też biała z F76 i RDR 2 za 1899, (pipi) pluje se w brodę, że nie poczekalem xd Jest nawet za 1799 i walczę sam ze sobą żeby nie kupić
Opublikowano 23 listopada 20186 l 1 minutę temu, Matriks_1111 napisał: Jest nawet za 1799 i walczę sam ze sobą żeby nie kupić Ale ty nie masz koxa? Jak nie masz to nie ma z czym walczyć tylko brać <3
Opublikowano 23 listopada 20186 l Teraz, _Be_ napisał: Ale ty nie masz koxa? Jak nie masz to nie ma z czym walczyć tylko brać <3 Mam bieda eSkę i nawet nie mam TV 4K Gorzej, że jak kupię, to sucharki do końca roku i pewnie kobieta się ode mnie wyprowadzi - tyle wygrać
Opublikowano 23 listopada 20186 l spoko, nawet bez tv 4k kox robi takie czary mary ze na swoim rubinie wcześniej mialem kosmosy
Opublikowano 23 listopada 20186 l Autor Powtórzę to po raz setny, ale nie trzeba mieć TV 4K by zaznać benefitów koksa
Opublikowano 24 listopada 20186 l 14 godzin temu, Matriks_1111 napisał: Mam bieda eSkę i nawet nie mam TV 4K Gorzej, że jak kupię, to sucharki do końca roku i pewnie kobieta się ode mnie wyprowadzi - tyle wygrać Ja i @Cr@sh zrobilismy taką właśnie migrację z S na X nie mając 4K TV. Nie wiem jak on ale jakby silą mnie ciągnęli do powrotu na S to bym gryzł i kopał po jajach, inny lewel
Opublikowano 1 grudnia 20186 l Jak dla mnie zakup Obsidian i InXile to wisienka na torcie i juz nikogo innego nie potrzebuje
Opublikowano 1 grudnia 20186 l to jeszcze ktoś został ciekawy do kupienia? w sumie studiów nigdy dość
Opublikowano 1 grudnia 20186 l 3 godziny temu, Bzduras napisał: Platinum to raczej za bardzo w ramiona MSu się nie wepcha myślę że po tym co odwalili ze Scaleboundem to nawet MS by ich nie chciał Edytowane 1 grudnia 20186 l przez oni
Opublikowano 1 grudnia 20186 l Tej siły już nic nie zatrzyma a na sonygafie piękny ból dupy po plotach z twórcami Hitmana. ,,MS zniszczy i pozamyka studia'' ,,MS powinien kupować tylko te studia z którymi współpracuje a nie multiplatfromowe'' xD Co do japońskich ekip to wątpię w zainteresowanie MSu nimi. Edytowane 1 grudnia 20186 l przez Daddy
Opublikowano 1 grudnia 20186 l Czytałem niedawno że MS (ponownie) chce zainwestować w rynek japoński, gracze z zachodu lubią gry z tych okolic, więc nie widzę powodu dla którego mieliby któregoś studia nie kupić. Tylko kto w JP robi dobre gry które się nie sprzedają?