Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
25 minut temu, MierzejX napisał:

U mnie całkowite wyłącznie konsoli raz na jakiś czas pomagało.

Przecież dokładnie to ten typ z reddita sugeruje :dynia: "Przytrzymaj power 5-10 sekund" = "zrób full reset, żeby cache wyczyścić", resztę robi placebo.

Opublikowano (edytowane)

Sam nigdy tego nie robiłem. Zawsze załatwiałem sprawę na czacie z supportem. Pisałem im, że sprzedaje konsolę i chciałbym, żeby kupujący mógł ją zarejestrować na swoim koncie. 

Ale jeśli dobrze pamiętam, jak kupowałem konsolę od @Orzeszek, on to zrobił sam. 

Edytowane przez Gumiś_JaGoDa
  • Dzięki 1
Gość Orzeszek
Opublikowano

strona główna ms->zaloguj się na na konto ms> moje konto ms> urządzenia> zarządzaj urządzeniami.

ofc na konsoli też musisz odpiąć swoje konto i zresetować do ustawień fabrycznych.

Opublikowano

Jeżeli mam ustawioną konsolę w trybie instant-on zostawioną na noc w celu pobrania aktualizacji, a w opcjach w polu "wyłącz później" mam ustawione "po 2 godzinach" , to po 2 godzinach i tak mi wyłączy konsolę i nie dokończy pobierania? Czy może instant-on ma wyższy priorytet i pozwoli wyłączyć konsolę, ale po 2 godzinach od zakończonego pobierania?

Opublikowano (edytowane)

ploteczki

https://m.windowscentral.com/what-does-next-gen-look-xbox-here-are-latest-rumors

w skrócie:

- dwie wersje konsol na premierę, tańsza w stylu obecnej ''S'' oraz droższa w stylu KOXa jeśli tak faktycznie będzie to dobry ruch jak dla mnie, obstawiam że Sony zrobi podobnie

- łatwiejsze programowanie W10<>nowy X

- pełna kompatybilność z XO i obecnymi grami X1 i X360 ze wstecznej

Edytowane przez Daddy
Opublikowano
34 minuty temu, Daddy napisał:

pełna kompatybilność z XO i obecnymi grami X1 i X360 ze wstecznej

No to jest niby oczywiste ale jakaś obawa była. Oby jeszcze można było grać padach od one, bo chętnie skorzystam z elite przy nowym xboxie.

Opublikowano

Microsoft znowu przygotował fajne roczne podsumowanie 

ale oczywiście, my jako klienci drugiej kategorii możemy się obejść smakiem. No ale jak ktoś mieszka za granicą to powinno działać 

Opublikowano
4 godziny temu, oni napisał:

ale oczywiście, my jako klienci drugiej kategorii możemy się obejść smakiem. No ale jak ktoś mieszka za granicą to powinno działać 

U mnie działa.