Gość Opublikowano 2 stycznia 2019 Opublikowano 2 stycznia 2019 14 godzin temu, Moldar napisał: Mój kox od zakupu w listopadzie działa tragicznie w menusach. Niech lepiej zmienią dasha bo nie ma on nic pozytywnego w sobie. Sprawdz ustawienia routera. Na moje wyglada bardziej cos z netem. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 2 stycznia 2019 Opublikowano 2 stycznia 2019 No nie wiem, opinie u góry też nieciekawe, po kablu działa tak samo. Wszystko inne mi śmiga, ale kox działa najgorzej ze wszystkiego. Co ciekawe, gry ściągają się szybko. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 stycznia 2019 Opublikowano 2 stycznia 2019 (edytowane) Pobieranie na kabelku tak jak zawsze. Sprawnie. Menusy jednak nie maja startu do tego z PS4. W sumie niektórych dziwi to jak ciulowo działają na MS a mnie dziwią zarzuty o ps4. Tam to śmiga wszystko jak trzeba. Edytowane 2 stycznia 2019 przez II KoBik II Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 stycznia 2019 Opublikowano 2 stycznia 2019 1 minutę temu, II KoBik II napisał: Tam to śmiga wszystko jak trzeba. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 2 stycznia 2019 Opublikowano 2 stycznia 2019 PS4 niby jest płynne, ale tam też się wszystko non-stop ładuje. Obie konsole mają tutaj po prostu średnio pod tym względem i tyle. Cytuj
friedrich 70 Opublikowano 2 stycznia 2019 Opublikowano 2 stycznia 2019 (edytowane) Mam grubasa i koksa podpięte pod powolnego neta (żaden światłowód) i działają oba OK. W zasadzie żadnych zacięć, wszystko płynnie - jedynie gdy coś ściągam potrafi zamulić bo np. klocki z grami na pulpicie są online (a mam ich 5 zestawów). Przy czym nie muszę akurat ściągać na XBoxie - ostatnio gdy szalała PS4 i zapychała łącze klocek również nieco haczył w menu. Więc jak dla mnie to problem z netem. PS Sony i MS to dwie różne szkoły menu. PS4 menu ładuje się bardzo szybko jednak wejście w dodatkowe poboczności (trofiki, społeczności) mocno spowalniają. XBOX startuje znacznie wolniej za to większość rzeczy pokazuje od razu. Od razu powiem że oba menu mi się podobają - Sony ma w sobie taką "magię" i gdybym nie miał klocka to bym go pewnie bronił jako ideał, natomiast menu klocka wymaga oswojenia jednak daje duże możliwości konfiguracyjne dzięki czemu można je po prostu zrobić pod siebie. Edytowane 2 stycznia 2019 przez friedrich Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 stycznia 2019 Opublikowano 2 stycznia 2019 4 minuty temu, _Be_ napisał: No ja no bo ty widzisz Bartuś u mnie jak to wygląda. Ale jeszcze pokminie z innymi kablami. Cytuj
Gość Opublikowano 2 stycznia 2019 Opublikowano 2 stycznia 2019 Jak mi naprawiali swiatlowod i mialem 5-6mb/sec maksymalnie w pazdzierniku, to dash tez mulil. Jak mam teraz 30-80mb/sec to dziala normalnie. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 2 stycznia 2019 Opublikowano 2 stycznia 2019 5 minut temu, II KoBik II napisał: No ja no bo ty widzisz Bartuś u mnie jak to wygląda. kto jak kto ale Bartek wie wszystko, ja to się boję okna odsłaniać przez to Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 stycznia 2019 Opublikowano 2 stycznia 2019 17 minut temu, II KoBik II napisał: No ja no bo ty widzisz Bartuś u mnie jak to wygląda. Ale jeszcze pokminie z innymi kablami. Ale ja zreagowałem na to bo u mnie wszystko się łąduje po parę sekund, mogę nagrać filmik jak przejscie z widoku głownego do zakładki z apkami czasem zawiesza sie w nieskonczoność, trofea synchronizują się kupę czasu, wejscie w liste znajomych też, odpisywanie na wiadomosci jest wygodniejsze już na telefonie niż w dashu. Po prostu oba systemy mają bolączki, ps4 przemawia za spójniejszym designem, braku zagmawtania, braku totalnego syfu w zakładkach, jakichś ku,rwa kafli z reklamami itp to przyznam ale samo chodzenie po nim wcale nie jest takie idealne jak sie maluje. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 2 stycznia 2019 Opublikowano 2 stycznia 2019 33 minuty temu, Mojave napisał: Jak mi naprawiali swiatlowod i mialem 5-6mb/sec maksymalnie w pazdzierniku, to dash tez mulil. Jak mam teraz 30-80mb/sec to dziala normalnie. Ja man 1GB światłowód średnia prędkości to 700mb, a dash śmiga tak jakby nie mógł Cytuj
Gość Opublikowano 2 stycznia 2019 Opublikowano 2 stycznia 2019 Moze jakis firewall? Ja mam ustawione pod wifi i smiga. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 stycznia 2019 Opublikowano 2 stycznia 2019 No to nie wiem @_Be_ u mbie jest wlasnie zupelnie inaczej niz piszesz jesli chodzi o PS4. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 stycznia 2019 Opublikowano 2 stycznia 2019 Oczywiscie a update do Destiny wcale nie instalował się 35min Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 stycznia 2019 Opublikowano 2 stycznia 2019 A bo ja pamietam. Najdluzej co mi się instalowało w historii to GT na PS3. Reszta ujdzie, nawet RDR2 spoko pyklo na MS. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 2 stycznia 2019 Opublikowano 2 stycznia 2019 21 minut temu, Mojave napisał: Moze jakis firewall? Ja mam ustawione pod wifi i smiga. Po kablu mam konsole, posprawdzam dzisiaj jak wrócę z pracy, ale u mnie zawsze dash mulil Cytuj
Bzduras 12 523 Opublikowano 2 stycznia 2019 Opublikowano 2 stycznia 2019 Dash na X0 jest do dupy i nie wiadomo o co mu chodzi. PS4 jest szybsze jeśli chodzi o skakanie po menusach. Synchronizacje listy znajomych czy listy trofeów to jedno, ale podstawowe funkcjonalności w porównaniu do tego, co miałem na XOS i mam na XOX po prostu zapyerdalały. 1 1 Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 2 stycznia 2019 Opublikowano 2 stycznia 2019 jest do doopy bo konsola byla zbudowana pod tvtvtv, snapa i kinecta w podstawie, pomimo zmian dalej konsola jest oparta na 3 os'ach i tego juz zaden update nie naprawi trzeba czekać na scarlett Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 stycznia 2019 Autor Opublikowano 2 stycznia 2019 Ja to mam wrażenie ze oba systemy zamulają przy dużej ilości zainstalowanych gier i dużej listy znajomych. Oba są spier/dolone na swój sposób. Co do xboxa to uważam podobnie jak kermit, os na one jest fundamentalnie zamulony przez pierwotny pomysł z kinectem i trylion latek i aktualizacji. mam spore nadzieje co do Scarlett w tej kwestii. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 3 stycznia 2019 Opublikowano 3 stycznia 2019 https://www.ppe.pl/news/128590/tworcy-gears-5-pracuja-nad-tajnym-ip-gra-zmierza-na-xbox-one.html rany ale na ppe młoty wrzucają te newsy, zwłaszcza ten Gruszczyk, źle tłumaczone z angielskiego albo zawsze jakieś własne dopowiedzenia...z 2011 wyciągnął wnioski że Coaltion robi dziś nowe IP na Xa xDDD Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 3 stycznia 2019 Opublikowano 3 stycznia 2019 O ku,rwa, jak byk widać, że to z 2011. Ten portal jest niesamowity. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 stycznia 2019 Opublikowano 3 stycznia 2019 (edytowane) Ekhm za nim zaczniecie wieszać psy 6 minut temu, Figaro napisał: O ku,rwa, jak byk widać, że to z 2011. Ten portal jest niesamowity. Znaczy nie bardzo bo, tam na screenie jest, że koleś pracuje od 2011 do teraz czyli te 7 lat 9 miesiecy w Coalition czyli defacto to jest screen z 2018 roku z września Edytowane 3 stycznia 2019 przez _Be_ Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 3 stycznia 2019 Opublikowano 3 stycznia 2019 No ale to idzie wg kolejności, czyli nowe IP było przed wszystkim innym. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 stycznia 2019 Opublikowano 3 stycznia 2019 (edytowane) 1 minutę temu, Figaro napisał: No ale to idzie wg kolejności, czyli nowe IP było przed wszystkim innym. A to przepraszam pana. To faktycznie by się zgadzało bo zanim MS nabył prawa do marki GoW Coalition znane wtedy jako Black Tusk mialo robić nowe IP. Pamiętam też, że na poczatku zeszłego roku padły jakieś newsy że mają robić nowe IP z kimś tam w wspołpracy ale MS zaprzeczył tym plotkom https://gameranx.com/updates/id/134531/article/the-coalition-isnt-working-on-a-new-ip-other-than-gears-of-war/ Edytowane 3 stycznia 2019 przez _Be_ Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 3 stycznia 2019 Opublikowano 3 stycznia 2019 Nic się nie stało, pozdrawiam serdecznie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi