Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Tak o ile są one wstecznie kompatybilnie. :) 

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Ja bym brał Xbox one x. Bez sensu się pakować teraz w ske

Opublikowano
2 godziny temu, aneta.olesiak napisał:

Do takiego kanapowego grania uważasz że xbox one S lepiej się nadaję czy lepiej sięgnąć po ps4 bądź xbox one x ?

Co ze wsparciem S ? Będzie ona miała wsparcie dla nadchodzących premier tj. gears of war 5 ?

Pytanie jest jedno - czy masz telewizor 4K i HDR? Jeśli tak - przyjemniej będzie kupić Xbox One X. Jeśli nie - byłby to wydatek zupełnie bez sensu.

Xbox One S to jak najbardziej pełnoprawna konsola i wszystkie nadchodzące gry będą na niej działać (tzn. jest wspierana tak samo jak XOX). I tak się składa, że jest to sprzęt znacznie mniej wadliwy niż XOX.\

Do kanapowego grania Xbox One S + subskrypcja na Game Pass i nic więcej nie trzeba.

Opublikowano

mam aktualnie starego sharpa 37 cali full hd i 29 cali monitor panoramkę.

No to biorę tę Xbox one s - mam nadzieję że będzie to dobry wybór. Fajnie że mi pomagacie ;)

Opublikowano
50 minut temu, selene napisał:

Pytanie jest jedno - czy masz telewizor 4K i HDR? Jeśli tak - przyjemniej będzie kupić Xbox One X. Jeśli nie - byłby to wydatek zupełnie bez sensu.

Bullshit. Przesiadka z S na X przy moim 1080p zrobiła różnicę dnia i nocy.

Opublikowano

o co chodzi z ta argentynska cebula ktora przewija sie ostatnio w tematach o gierkach?

Opublikowano

Mistrzowie cebuli to w ramach wybitnych zasług na rzecz januszowania gierek dostają jeszcze Metro 2033 w tej stówce.

Opublikowano
7 godzin temu, Bzduras napisał:

Bullshit. Przesiadka z S na X przy moim 1080p zrobiła różnicę dnia i nocy.

Jeśli aneta.olesiak (ps kto sygnuje się imieniem i nazwiskiem na forach w obecnych czasach :D) będzie grała tylko casual I tylko do coopa jej to potrzebne to lepiej niech weźmie S według mnie.

Opublikowano

Ktoś poleci jakąś dobrą ładowareczkę z akumulatorkami w rozsądnej cenie? Kompletnie się na tym nie znam. :/ 

Opublikowano

Energizer są wydajne i w znośnej cenie. Używam takiej i jestem zadowolony. Chyba, że jest coś lepszego.

Opublikowano
9 minut temu, suteq napisał:

Ktoś poleci jakąś dobrą ładowareczkę z akumulatorkami w rozsądnej cenie? Kompletnie się na tym nie znam. :/ 

Eneloopy mordeczko a ładowarka byle jaka. Korzystam z jakiejś taniochy od czasów x360 i śmiga wszystko elegancko. 

Opublikowano

Jeśli 120zł to dla Ciebie rozsądna cena to uderzaj: https://www.x-kom.pl/p/332707-ladowarka-do-akumulatorow-panasonic-bq-cc55-plus-4-x-r6-aa-eneloop-pro-2500-mah.html#Specyfikacja

Wkładasz do pada i na tydzień-dwa zapominasz o bateriach.

edit: jaka husaria Eneloopów :obama:

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Tydzień-dwa przy jakim graniu? 

Opublikowano

Ja polecam akumulatorki z IKEA - jakość wspomnianych wcześniej eneloopów, a do tego jakaś dobra ładowareczka (ja wyrwałem jakąś Liitokalę za 25 ziko) i śmiga aż miło :)

Opublikowano

Jest bardzo duze prawdopodobienstwo, ze te Ladda z ikea to sa eneloopy pro, wiec warto sie w nie zaopatrzyc.

Opublikowano

Tak, ikei są to eneloopy. 

Opublikowano

Ten Play & Charge kit od MS to coś warty czy jednak eneloopy krul? 

Opublikowano

Eneloopy/Ladda z Ikei. Chociaż co do tych drugich to pojawiła się opinia na forumku, że są mniej trwałe na dłuższą metę niż Eneloopy - u mnie trzymają się twardo bez żadnych problemów.

Opublikowano

Czy coś z tego:

https://www.euro.com.pl/search/ladowarki.bhtml?keyword=ładowarka

się nada czy same guwna? Pytam bo Euro mam dosłownie 5 minut od domu, a z xkoma musiałbym czekać na przesyłkę ale jeśli tamte są lepsze to oczywiście wezmę z xkoma. :usmiech: 

Opublikowano
Ten Play & Charge kit od MS to coś warty czy jednak eneloopy krul? 
Używam Play & Charge kit od dobrych 3 miesięcy i sprawuje się doskonale.
Bateria trzyma dosyć długo, napewno kilka dni ale tydzień raczej nie. Kabel w zestawie jest długi a wiec jak zabraknie zasilania w padzie to można podpiąć pod kabel i grać dalej.