Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz udostępnić swoje gry znajomu ustawiając jego konsole jako domową.

Istnieją też możliwość utworzenia rodziny Microsoftu i dodania jego konta jako czlonka rodziny i w ten sposób udostepnienia swoich gier

Opublikowano

Fakt, z gier od Fromsoftware to w Sekiro idzie mi najgorzej ale to przez brak czasu na granie. Bardziej chodzi mi o udostępnienie gry komuś by sobie sprawdził grę jak na ps4 przez share play. Bez zbędnych podchodów.

Opublikowano

Ktoś ci się w(pipi)al na PayPal i cię okradł na ms storze tak to widzę

Opublikowano

PayPal z tego co wiem ma prokonsumencką politykę dotycząca fraudow czy kradzieży ale sam nigdy nie padłem ofiarą oszustów więc nie wiem 

Opublikowano

Mi raz jakiś rusek kupił gumkę do czyszczenia klawiatury. Paypal w ciągu 3 dni zwrócił mi kasę, transakcja była dosyć dawno zrobiona zanim się kapnąłem. Było to dosyć dawno jak jeszcze nie było autoryzacji przez telefon, myślałem ,że to jest już obowiązkowe. 

Opublikowano
2 godziny temu, Daddy napisał:
dalej brak drugiego dlc do godrizona :/  pewnie zobaczymy na e3

nie wiem czy zerkałeś w temat H4. ostatnio był stream z devami. dlc #2 ma być w pierwszej połowie 2019 więc już za rogiem.

Opublikowano

Panowie jak wygląda kwestia zwrotu gier zakupionych cyfrowo, do zwrotu potrzebna podpięta do konta karta? Dowaliłem kupiłem badziewie wysłałem refund requesta przez xboxowa przeglądarke zostało przyjęte przez australijski oddział M$ bo mam australijski angielski w opcjach ustawiony i przeglądarka z automatu ustawiona na region kangurów. Nie będzie przez to problemów ze zwrotem na konto bankowe w PL?

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Zwrot z karty jest na kartę. Potwierdzone dwukrotnie na moim przypadku.

Robiłeś zwrot na konto PL? Z tego co widziałem na stronie MS w Polsce nie ma możliwości zwrotu gry kupionej cyfrowo.

Opublikowano
3 minuty temu, XM. napisał:

Jak zgarnac tego darmowego kotora? Wlaczam mixera jak bedxie stream i wpadnie od razu darmowa gra?

Musisz być zalogowanym na swoim xboxowym koncie na mixerze.

Wystarczy oglądać przez kilka minut. Grę dostaniesz za kilka dni

Opublikowano
Teraz, XM. napisał:

Ale jakiegos konta ea nie musze miec? Odpalony bąk na swoim koncie i ogladam tylko stream?

nie musisz 

wystarczy oglądanie na swoim koncie 

• Plusik 1