Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Fajna reklama, nie fajna cena

Tak czy inaczej, taka wersja tutaj na forum - nikogo

Edytowane przez ASX
Opublikowano
14 minut temu, marbel007 napisał:

Jaki tam jest dysk? Bo na ppe nie piszą. Imo drogo i skoro bez napędu powinna być wyjątkowo mała. A tak dalej jest kloc. Zamiast tych gierek powinien być GP na 6 lub 12 m-cy.

1 tb

Opublikowano

Poyebalo kogos z ta konsola i nie mowie tutaj o braku czytnika. 250 dolcow? Dysk 1TB? Minecraft, SoT i FH3 w bundlu? :pawel: Czemu nie rzuca wiekszego dysku i 6 miesiecy GP Ultimate na start i wtedy taka cena by byla jeszcze ok, a tak to nie wiem za bardzo po co to zyje.

Opublikowano

W pudełku będzie kod na 1 miesiąc gamepass + major mówił ze dla tych co kupili będzie specjalna oferta 3 miesiące za $1 

konsola imo powinna być ciut mniejsza no i tańsza, 

mam nadzieje ze anakonda również będzie w wersji z napędem jak i bez 

Opublikowano (edytowane)

Większy dysk nie jest potrzebny bo jakby co można dopiąć zewnętrzny. Natomiast faktycznie ta konsola powinna być:

.

1. Zdecydowanie tańsza.

2. Z Game Passem na przynajmniej 6 miesięcy w cenie.

I wówczas faktycznie byłaby alternatywą.

PS

@Kubson

"W pudełku będzie kod na 1 miesiąc gamepass + major mówił ze dla tych co kupili będzie specjalna oferta 3 miesiące za $1  "

Ale marketingowo to brzmi słabo. Co innego wielki napis na pudle z konsolą: "6 miesięcy grania za darmo!" (i nie ma znaczenia że tylko pół roku oraz nie za darmo tylko w cenie konsoli - ważne że trafi)

Edytowane przez friedrich
Opublikowano

Wcześniej jakoś mi to umknęło, ale ten Gamebar wygląda naprawdę w porządku. Ergonomiczny, szybki, do tego szeroka kustomizacja i intergracja z mixerem i spotify. 

Ogromny przeskok wzgledem wiecznie zamulonej aplikacji xboxa na Windowsie.

Podoba mi się

Opublikowano

Teraz Xboxy wszędzie w promocji i się zastanawiam. Naczytałam się troszkę i ludzie na internetach pisza, że granie na x jest tańsze niż na PS4. Aktualne ciągle? Bo kusi mnie trochę by kupić druga konsole. 

Mój pierwszy post tutaj, więc witam wszystkich użytkowników i administrację forumka :)

Opublikowano
3 godziny temu, justyna napisał:

Teraz Xboxy wszędzie w promocji i się zastanawiam. Naczytałam się troszkę i ludzie na internetach pisza, że granie na x jest tańsze niż na PS4. Aktualne ciągle? Bo kusi mnie trochę by kupić druga konsole. 

Mój pierwszy post tutaj, więc witam wszystkich użytkowników i administrację forumka :)

Zależy w co chcesz grać ale tak, można tanio pograć w wiele gier dzięki usłudze gamepass.

Opublikowano (edytowane)

Parę gier z tego game passa bym ograła. :) Ale głównie myślę o FH 3. Pytanie tylko czy głównie dla tej jednej gry warto kupić Xboxa. Może lepiej poczekać za nowa konsola?

Edytowane przez justyna