hav7n 5 936 Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Co do tanich abonamentow to jeszcze EA Access może być dobra opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 17 godzin temu, justyna napisał: Teraz Xboxy wszędzie w promocji i się zastanawiam. Naczytałam się troszkę i ludzie na internetach pisza, że granie na x jest tańsze niż na PS4. Aktualne ciągle? Bo kusi mnie trochę by kupić druga konsole. Mój pierwszy post tutaj, więc witam wszystkich użytkowników i administrację forumka "Forumka" mówisz 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
justyna 22 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 (edytowane) Jednak wezmę X'a ale dopiero nowej generacji i wtedy ogram to co chce. Dziękuję wszystkim, którzy zainteresowali się pytaniem. W dniu 28.04.2019 o 04:16, chris85 napisał: "Forumka" mówisz Coś nieodpowiedniego jest w tym słowie, że tylko na ten jeden wyraz zwracasz uwagę? Edytowane 1 Maja 2019 przez justyna Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 też do was piszą ostatnio jakieś fejki podające się za laski i zachęcające do wbicia na kamerki? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 A myślałem, że to ex dla PS4 Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Randomowe laski na forum Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 14 godzin temu, justyna napisał: Jednak wezmę X'a ale dopiero nowej generacji i wtedy ogram to co chce. Dziękuję wszystkim, którzy zainteresowali się pytaniem. Coś nieodpowiedniego jest w tym słowie, że tylko na ten jeden wyraz zwracasz uwagę? Po prostu wyglądasz na ewidentny alter, akurat jak zniknął z forum adrchromo pojawia się alter dziewczyny w dziale xboxa xD Cytuj Odnośnik do komentarza
justyna 22 Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 A ta stąd te wszystkie ironiczne heheszki. No cóż, co bym nie napisała to i tak zapewne nie uwierzycie. Ale spokojnie, zaoszczędzę Wam nerwów i nie będę się udzielać w dziale Microsoftu. Bo jeśli przypadkiem ktoś zwrócił uwagę na treść moich postów, to wie, że jednak z Xem poczekam do kolejnej generacji. I może wtedy wrócę po kolejne porcje heheszków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 ofermo jak hooy Cytuj Odnośnik do komentarza
warblade5 3 Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 14 dniowe triale na live'a i game pass'a 8NYRG-F4G2F-FD49D-QBBC8-RX74F JMXHG-YFF9F-PXKGK-6G7M3-4QX2Z Ważne do 30 czerwca , kto pierwszy ten lepszy ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Nie skorzystam ale łap + Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Szpiedzy donoszą że od tego tygodnia do E3 będą pojawiać się nowe informacje o już zapowiedzianych grach i możliwe że zobaczymy jakieś nowe zapowiedzi. Jutro duże info o Forzach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 "duże info"? to zależy jak na to patrzeć Pewnie chodzi o to, że Turn 10 zapowie ofcjalnie że następna Forza przejdzie na coś w tylu otwartego projektowania. Sprawdziło się to w przypadku Sea of Thieves i teraz wszystkie najważeniejsze studia Microsoftu idą w ich ślady (niedawno powstało Halo Insider, za jakiś czas pewnie dołączy Coalition z Gearsami). Sama idea jest bardzo spoko, bo graczom pozwala wcześniej ograć grę i mieć całkiem realny wpływ na kształtowanie się gry na wiele miesięcy przed premierą. A developerom pozwala zbierać szeroki feedback i umożliwia zbudowanie wiernej społeczności fanów danej gry. W przyszłosci jeżeli utrzymają ten kurs i otwartość to może być jeden z wyróżniających elementów 1st party. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Jednak gry skończone na premierę są fajniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 2 minuty temu, Bzduras napisał: Jednak gry skończone na premierę są fajniejsze. zgadzam się, ale jaki to ma związek z tym co napisałem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 10 minut temu, ASX napisał: Pewnie chodzi o to, że Turn 10 zapowie ofcjalnie że następna Forza przejdzie na coś w tylu otwartego projektowania. Sprawdziło się to w przypadku Sea of Thieves i teraz wszystkie najważeniejsze studia Microsoftu idą w ich ślady (niedawno powstało Halo Insider, za jakiś czas pewnie dołączy Coalition z Gearsami). Sama idea jest bardzo spoko, bo graczom pozwala wcześniej ograć grę i mieć całkiem realny wpływ na kształtowanie się gry na wiele miesięcy przed premierą. A developerom pozwala zbierać szeroki feedback i umożliwia zbudowanie wiernej społeczności fanów danej gry. W przyszłosci jeżeli utrzymają ten kurs i otwartość to może być jeden z wyróżniających elementów 1st party. Taki. Wolałbym dostać skończony produkt niż szkielet produkcji i obietnicę, że mam wpływ na to, jak kiedyś ten szkielet będzie wyglądał pokryty warstwą zewnętrzną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 5 minut temu, Bzduras napisał: Jednak gry skończone na premierę są fajniejsze. Wiadomix, największy hype. Najlepiej gry smakują jak pociąg już dawno odjedzie i wiesz czy rzeczywiście warto było. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 2 minuty temu, Bzduras napisał: Taki. Wolałbym dostać skończony produkt niż szkielet produkcji i obietnicę, że mam wpływ na to, jak kiedyś ten szkielet będzie wyglądał pokryty warstwą zewnętrzną. ale ten proces o którym pisałem dotyczy tworzenia/kształowania gry przed jej premierą (co zresztą napisałem). Jeżeli chcesz, możesz nie uczestniczyć w tych testach, całkowicie je zignorować i dopiero w dzień premiery pójść do sklepu i kupić grę która powinna być skończona Nie widzę nic złego w tym żeby developerzy byli bardziej otwarci i współpracowali ze społecznością, bo pozwala to unikać srogich zawodów gdy reklamowany produkt mocno różni się od gry w sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Zmyliłeś mnie podając za przykład SoT - myślałem, że te "otwarte projektowanie" to jakaś kolejna fluktuacja "gry usługi" czy innych pijackich konceptów. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 (edytowane) Nie tym razem a co do następnej Forzy to mam nadzieje że pójdą bardziej w stronę GT:Sport, czyli sportowe auta, rywalizacyjne ściganie, ligi, puchary, rozbudowany i dobrze działający system kar. Do tego prawilna kampania, lepsze A.I i więcej fikcyjny torów i będę zadowolony Edytowane 7 Maja 2019 przez ASX Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 no mało fikcyjnych malowniczych torów to największy problem FM, teraz mają dodatkowy rok na pracę przy FM8 więc zobaczymy co zdziałają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 7 godzin temu, Daddy napisał: btw. beka że Horizony w tej generacji miażdżą Motorsporty pod względem sprzedaży jak i ocen. Czy ja wiem czy beka? Inny target, bardziej casualowe podejscie więc naturalne jest to, że szersze grono odbiorców. A oceny? No jak na ten rozwój serii to zasłużone, FM już od dawna odcina kupony, Horizon zresztą przy następnej części może skończyć podobnie jak nie będą mieli szczególnych pomyslów na rozwoj serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 (edytowane) Ładne, no ale liczyłem na gierkę. Gdyby zrobili w ten deseń XOX to jeszcze można by rozważać wymianę "bo fajnie wygląda", a tu Ska, i to chyba All Digital... Edytowane 8 Maja 2019 przez Bzduras Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 straszny odpust, nie wiem co trzeba miec w glowie zeby brac te wszystkie limitowane konsole ktore w wiekszosci przypadkow sa strasznie czerstwe, no ale i tak klasa wyzej niz u konkurencji Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi