Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z cyklu ciekawe informacje:

- Turn 10 zatrudniło sporo osób z Rockstars

- Initiative zatrudniło kluczowe osoby z ND

- plotki, liczba ludzi opłacających gamepassa to podobno 9.5mln (bez próbnych kont) ale nie brałbym tego na serio

Opublikowano (edytowane)

Brian Fargo chyba jest zadowolony 

ciekawe kiedy zobaczymy ich drugą grę (po Wasteland)? i jak duży będzie ten zapowiadany skok jakości? 

Edytowane przez ASX
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Obecnie nie mam sieci więc gram w gry gamepass w trybie offline , czy to normalne że gry się w trybie offline nie zapisują i automatyczny save nie działa? Wszystko trzeba przez menu robić ręcznie , w takim wolfenstein 2 cofnęło mnie 2 etapy w tył mimo ciągłych ikonek autosave. Do tego co wejdę do gry synchronizuje się z zapisami z sieci mimo przełączenia konsoli w tryb offline. To normalne czy coś jeszcze trzeba przestawić?

Opublikowano

Jest możliwość ściągnięcia save jakiejś gry na dysk? Chciałem włączyć sezon 2 walking dead, ale save z jedynki został usunięty razem z grą. Czy musze zainstalowac gre, zeby sciagnelo save czy da rade bez tego?

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, 20inchDT napisał:

musze zainstalowac gre

Niestety musisz. Z tego co mi wiadomo to TWD i TWDS2 są traktowane jako osobne gry z osobnymi zapisami.

Edytowane przez Bzduras
  • Plusik 1
Opublikowano

Ehh, zachciało się chmur. No nic, nie chce mi się ściągać kolejny raz pierwszej części. Pogram bez poprzednich wyborów, bo i tak pewnie dużo nie wniosą. Oddajcie kontrolę nad sejwami, złodzieje :nosacz2:

Opublikowano

Mi to w ogóle od prawie 2 miesięcy konsole nie łączy z internetem na starcie. Muszę przejść na offline i potem znowu online aż załapie.Wkurzające to jest, ale nie mam pomysłu co z tym zrobić.

Opublikowano

Pierwsze litery każdego zdania tworzą lego, ale kogo obchodzi ta gierka dla dzieci. Oby to nie było żadne "console exclusive" lego. Ja to bym chciał jakiś crossover battletoads i TMNT ;p

Opublikowano
20 minut temu, MLeKSk napisał:

Nic, będzie trzeba wreszcie pożegnać się z X-klockiem i zostać na dobre u konkurencji.

Czekaj, czekaj:

- źle wpisałeś maila

- w usłudze od EA

- do której dostępu nie ma Microsoft

- "echhh, trzeba przenieść się do konkurencji"

Nie klei mi się to, kolego.

Gość _Be_
Opublikowano

Ja tam go rozumiem w końcu na PS4 nie ma EA Access więc nie będzie problemu.

Opublikowano
1 minutę temu, MLeKSk napisał:

wpisując e-mail w aplikacji EA HUB pominąłem jedną literkę

I tu jest pies pogrzebany. @selene mówi Ci, że MS nie ma dostępu do tych danych, więc co mogą zrobić oprócz tego zalecenia z nowym kontem? EA nie pomoże, bo nie ogarniają, a usługa jest ich, więc pretensje powinieneś mieć albo do siebie (że spaliłeś temat i pomyliłeś się) albo do EA, które powinno to zrobić od strząła, ale przerasta to szeregowego konsultanta.