Vexilium 425 Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Na pewno wśród tych 14 gier jest też nowa zawartość do już wydanych produkcji (np. Sea of Thieves i Minecraft). Gdybym miał zgadywać, obstawiam następujące gierki od XGS: 1. The Outer Worlds 2. Wasteland 3 3. Fable 4 4. Gears 5 5. Halo Infinite 6. Battletoads 7. Sea of Thieves: nowa zawartość 8. Minecraft: nowa zawartość 9. State of Decay 3 10. Forza Horizon 4: nowa zawartość 11. nowa gra od Ninja Theory 12. nowa gra od Compulsion Games 13. Forza Motorsport 8 (choć nie wiem czy nie będzie na to za wcześnie) 14. ??? Nie wydaje mi się, żeby The Initiative było gotowe na pokazanie ich pierwszej produkcji. Ori nie wliczam do listy, Moon Studios nie jest częścią studiów Xbox. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Moim zdaniem na Fable jest za wcześnie, do tego coś związanego z Age of Empires pewnie będzie, nowa gra od Compulsion tez za wczesnie. Nowa zawartośc Minecrafta to pewnie Minecraft Earth. Szczerze mówiąc z nowych projektów to nowa gra NT jest realna reszta wątpie. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Compulsion to zrobiło chociaż jakąś dobrą grę? Pograłem w "We happy few", ale gra jest taka drewniana, że czasy ps2 się przypomniały. Szkoda, bo fabularnie mnie zaciekawiła i chciałbym wiedzieć o co tam chodzi. Trochę się nahajpowałęm tym E3. Mam nadzieję, że nie skończy się tylko na teaserze tego, co będzie pokazane w 2020. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 4 minuty temu, 20inchDT napisał: Compulsion to zrobiło chociaż jakąś dobrą grę? Póki co nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 (edytowane) co do E3 obstawiam: - gears 5 sztos wrzesień/październik beta w czerwcu - halo infinite teaser święta 2020 - battletoads lato - ori 2 jesień - forza horizon 4 drugi dodatek w stylu hot wheels do pobrania już dziś (lego/mega blocks?) - nowa gra NT wiosna 2020 - nowa zawartość do minecrafta, sot, sod2 i whf - halo mcc + reach lato - trailery cyberpunka, dying light2, star warsów, outer worlds - zapowiedź westland 3, splinter cell - capcom wraca ze swoim starym IP - dino crisis - port japońskiej gierki której nie było na XO - kupno nowego studia - relic - zajawka nowego Xa bez konkretów tylko PR bełkot - 8K, SSD, VR, wsteczna - duuużo o xcloud No i pierwszy wyciek: nowa wersja Ski i latający samochodzik to pewnie FH4 Edytowane 31 Maja 2019 przez Daddy Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Widziałem tego fioletowegu bundla jakiś czas temu chyba na neogaf. Podobno to z Fortnite jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Zapominacie, ze oni robią dwie albo trzy gierki spod marki Gears, więc ta 14stka może być mocno naciągana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 dlatego obstawiam 1-2 nowe zapowiedzi od XGS Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Gearsy POP już wyszły https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.gearspop&hl=pl więc zostały jeszcze 2 gry: Gearsy 5 i Gearsy Tactic Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 (edytowane) 9 minut temu, 20inchDT napisał: Widziałem tego fioletowegu bundla jakiś czas temu chyba na neogaf. Podobno to z Fortnite jest. No tak jakby elementy na pudełku są z Fortnite więc to chyba logiczne 57 minut temu, Daddy napisał: i latający samochodzik to pewnie FH4 Nah to jest autobus z fortnitem który zrzuca graczy na pole walki Edytowane 31 Maja 2019 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 @_Be_ Masz rację, ale napisałem to tylko daltego, bo Daddy wspomniał o Forzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 4 minuty temu, 20inchDT napisał: @_Be_ Masz rację, ale napisałem to tylko daltego, bo Daddy wspomniał o Forzie. No hard feelings, tylko wyjaśniam, że nie podobno tylko faktycznie z Forcika. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 24 minuty temu, ASX napisał: więc zostały jeszcze 2 gry: Gearsy 5 i Gearsy Tactic Na obie jestem nieziemsko nahypowany, zwłaszcza te ostatnie, bo lubię takie odskocznie od szkieletu główniej serii (vide KZ Liberation). Cytuj Odnośnik do komentarza
Wilk_Zly 960 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Prośba: z uwagi na brak miejsca myślę nad zainwestowanie w stand pod KOX'a. 1. Czy postawienie KOX's pionowo jest bezpiecznie? 2. Polecacie jakieś standy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 1 minutę temu, Wilk_Zly napisał: 1. Czy postawienie KOX's pionowo jest bezpiecznie? 2. Polecacie jakieś standy? Na oba pytania jest jedna odpowiedź, oficjalna podstawka pod XOX. Ciężko dostać w normalnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wilk_Zly 960 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Czy do wszystkich modeli Xboxa jest jeden stand? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Nie, musi być konkretnie do XOX. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wilk_Zly 960 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Thx Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 (edytowane) U mnie kox jest pionowo na standzie i nie ma żadnych problemów tylko raz na jakiś czas trzeba przetrzeć z kurzu który potrafi się zbierać w szczelinie pomiędzy standem, a konsolą. Edytowane 5 Czerwca 2019 przez hav7n Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 (edytowane) Microsoft potwierdzil chyba kilka nextgenowych gierek I w sumie nie ma żadnej niespodzianki, dalej będa wychodzić następne części popularnych marek Edytowane 8 Czerwca 2019 przez ASX Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 CV już wysłane Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Jutro E3 więc czas nie zaglądać na strony gierkowe i forumek, najwięcej wycieków jest w ostatnich 2 dniach. Nie liczę na mega bomby które zostaną na nową generacji ale Spencer masz na scenie oczarować miliony ludzi gierkami i tym uśmiechem który leczy raka: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 49 minut temu, ASX napisał: Microsoft potwierdzil chyba kilka nextgenowych gierek I w sumie nie ma żadnej niespodzianki, dalej będa wychodzić następne części popularnych marek Reading? 30 min autem I jestem, szkoda ze kwalifikacji nie mam XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 https://www.microsoft.com/en-ca/p/xbox-one-x-robot-white-1tb-console-free-second-controller-bundle/8ncks7frmxlq?cid=msft_web_collection&activetab=pivot%3aoverviewtab kox bez napędu, czy tylko slimka miala go nie posiadac? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Przecież tam jest napęd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi