Gość Rozi Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 3 godziny temu, chris85 napisał: Nie mów, że kupiłeś S Jeśli masz tv 4K to tylko X Panie. Konsola szumi kiedy coś pobiera, nawet jeśli jest wyłączona. Wkrótce będzie nowe menu, wydaje mi się, że bardziej przejrzyste i intuicyjne. Symetryczne gałki, to gorsze rozwiązanie zwłaszcza w shooterach sam zobaczysz. BTW czułem, że w końcu skuszą Cię te indyki. Doprecyzuję - kupiłem tę Skę, mimo braku napędu, bo Game Pass, cena i możliwość ogrania exów, a także gier z kompatybilności wstecznej, bo jest ich masa. Nawet nie o indyki tutaj chodziło, chociaż je też ogram z przyjemnością. PS4 będę póki co odpalał tylko do multika ze znajomymi chyba XD @blantman nie mam Pro, nie chciałem Xa, bo niepotrzebne mi są mocniejsze rewizje i ich w pewnym sensie nie uznaję - nie jestem typem gracza, który przywiązuje uwagę do grafiki aż tak. Poza tym cena również ma znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Umówmy się, że za te 3 stówki XSAD jako maszynka do Game Passa i Netflixa to jest dobry deal dla kogoś, kto pierwszy raz styka się z konsolą od Microsoftu w tej generacji i gdyby nie świąteczne zakupy to sam bym sobie sprawił jedną sztukę, żeby postawić w domu u rodziców. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 598 Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 no jak do wstecznej z x360 to trochę się przepłaca za cyfrówki, które w pudełkach zazwyczaj latają po 15-20zł Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 No tak ale są promocje a jak on nigdy Xboxa nie mial to i tak ma 3 miechy grania. Zresztą gamepass co chwilę cos wpada i wypada. Serio to jest nie do ogrania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Od dawna GP wystarcza sam w sobie. Ostatnio kupiłem tylko AC Odyssey, kilka DLC a teraz chodzi mi po głowie CoD i SW. Chociaż ten drugi prędzej czy później trafi do EAA Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 47 minut temu, mozi napisał: No tak ale są promocje a jak on nigdy Xboxa nie mial to i tak ma 3 miechy grania. Zresztą gamepass co chwilę cos wpada i wypada. Serio to jest nie do ogrania. Nawet 4, bo darmowy miesiąc Golda się dodał do XGP <3 Czy screenshoty można tylko robić za pomocą wejścia do menu podręcznego itp., czy jest jakiś szybki skrót do zrobienia i udostępnienia np. na Twitterze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 137 Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Z tego co kojarzę to chyba nie ma opcji bezpośredniego udostępniania na Twitterach i facebookach jak na PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 (edytowane) Oczywiście, że jest bezpośrednie udostępnianie na TT. @edit: Dopiero doczytałem komentarz Roziego. Takiego całkowicie bezpośredniego nie, ale jak zrobisz screena no to możesz kliknąć udostępnij -> Twitter i się ładnie zrzuca. Edytowane 11 Grudnia 2019 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 (edytowane) Ale po co, skoro wszysyko jest do pobrania/udostępniania z poziomu apki w telefonie/pc, ewentualnie do znalezienia na stronie https://gamerdvr.com/ po wpisaniu swojego GT. Edytowane 11 Grudnia 2019 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Oooo, super strona. Czy automatycznie po zrobieniu screenshota trafia on na tę stronę? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 @Rozi Guide button, X dla nagrania akcji, Y dla screenshot Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 4 godziny temu, Rozi napisał: Czy automatycznie po zrobieniu screenshota trafia on na tę stronę? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Albo Onedrive. Dla mnie jest to najwygodniejsza opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 9 godzin temu, Rozi napisał: Nawet 4, bo darmowy miesiąc Golda się dodał do XGP <3 Nawet 7. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Cebulka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 https://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/8-miesiecy-xbox-game-pass-ultimate-xone-pc-gold-za-1843-zl-dla-nowych-klientow/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 W dniu 12.12.2019 o 00:09, Hum napisał: Ale po co, skoro wszysyko jest do pobrania/udostępniania z poziomu apki w telefonie/pc, ewentualnie do znalezienia na stronie https://gamerdvr.com/ po wpisaniu swojego GT. Powiedz mi, dlaczego na tej stronce mi przesyła po 4, albo 5 takich samych zdjęć, to jakiś bug jest? I kiedy zdjęcie tam trafia dokładnie - muszę je przesłać do Xbox Live? Jak to wybieram, to czasami przesyła mi zdublowane zdjęcia, a czasami przesyłanie trwa w nieskończoność. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 No generalnie tam pojawiają się ujęcia/filmy, które z pamięci konsoli przeszły na xbox live. Przy ręcznym "wymuszeniu" uploadu z poziomu konsoli trwa to to trochę szybciej, ale jednak polecam rzucać ujęcia na one drive, jak ktoś już wcześniej pisał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Undead Labs wzorem PGG otworzyło drugie studio https://www.gamespot.com/articles/state-of-decay-dev-undead-labs-announces-new-studi/1100-6472312/ Plotki, MS ma na celowniku polskie studio Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 137 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 5 minut temu, Daddy napisał: Undead Labs wzorem PGG otworzyło drugie studio https://www.gamespot.com/articles/state-of-decay-dev-undead-labs-announces-new-studi/1100-6472312/ Plotki, MS ma na celowniku polskie studio Pewnie tych od Rambo i Terminatora chcą wziąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Nawet Shinobi potwierdził że MS jest dalej na zakupach i jeszcze trochę ekip MS przygarnie pod dach, dzieje się Co do polski to tylko plota, obstawiałbym bloober team lub astronauts Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Mają moje błogosławieństwo, niech kupują. Pewnie nie będzie już takich kos jak Obsidian czy Ninja Theory, a skupią się na twórcach indorów, żeby miec co do gamepassa częściej wrzucać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 30 minut temu, Daddy napisał: Nawet Shinobi potwierdził że MS jest dalej na zakupach i jeszcze trochę ekip MS przygarnie pod dach, dzieje się Co do polski to tylko plota, obstawiałbym bloober team lub astronauts Astronauts raczej odpada bo chmielarz lubi swoją niezależność. Ja bym celował w PCF, w końcu już współpracowali z MS swego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Pytanie czy to PCF jest coś warte na chwilę obecną? Ich ostatnią autorską grą jest chłodno przyjęty przez graczy Bulletstorm w 3 iteracjach i obecnie robią jakiś co-op, pewnie przeklęte G A A S Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: Pytanie czy to PCF jest coś warte na chwilę obecną? Ich ostatnią autorską grą jest chłodno przyjęty przez graczy Bulletstorm w 3 iteracjach i obecnie robią jakiś co-op, pewnie przeklęte G A A S Ich następna gra jest dla S-E. PCF nie po to wyrwało się z EPIC, żeby niedługo później dołączyć do innej wielkiej korporacji. PCF ma też finanse w dobrym stanie. Btw. różne firmy, na różne litery alfabetu krążą nad polskimi devami :v Smutny czas, bo oznacza, że co raz ciężej pozostać niezależnym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi