20inchDT 3 361 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 4 minuty temu, wrog napisał: Co to za gry? Poza tym bez domowej i tak by nic z drugiego konta nie zadziałało, chyba że w tle je zalogowałeś. Sam jestem zdziwiony. Stare konto nie jest zalogowane w tle, sprawdzalem to. Moje nowe loguje sie samo automatycznie. Z XO sprawdzalem wolf among us, a z 360 wiedzmina 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Załóżmy hipotetycznie, że w tym roku chciałbym kupić Xbox One S dla samych tytułów na wyłączność. Nie dla Passa, nie dla mocy (bo w końcu S a nie X). Czy na dzień dzisiejszy warto inwestować te 700 zł? Ile M$ ma takich tytułów? Będzie z 10 wartych uwagi? Dodam, że na poprzednie generacji moją główną konsolą był X360, więc trochę te rejony znam. Teraz to PS4, ale poniekąd mam lekki sentyment i rozważam ewentualny wydatek. Oczywiście mogę kupić Xbox Series X, ale i grać we wstecznej, ale to będzie zapewne koszt 2500 zł i to pewnie nie wcześniej jak za rok. Jak się zapatrujecie na wspomniane wyżej rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 864 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 (edytowane) Jak nie masz PC to jak najbardziej warto, dla samych ścigałek i kolekcjo Halo warto. Do tego dochodzi jeszcze Ori i Cuphead chyba ,że masz Switcha. Edytowane 20 Stycznia 2020 przez Ukukuki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Myśle że znajdzie się 10 gier wartch uwagi xd ale w tym momencie lepiej poczekać na tańszą wersje nextgena IMO Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Mam tylko PS4 i PS3. No nie jest też tak, że każdy gatunek mnie interesuje, ale staram się grać w sporo różnych gier. Tańsza wersja nextgena to pewnie rok 2024, a tak bardzo to mi się nie chce czekać szczególnie, że planuję kupić PS5. Zakup Xbox Series X to tak naprawdę kwestia tego jak M$ dowiedzie z tytułami na wyłączność. Ich zakupy w minionych lata pozwalają spoglądać optymistycznie w przyszłość, ale mnie w dużej mierze interesuje obecna generacja w ich wykonaniu. Myślałem o Xbox One S All Digital, bo tę konsolę faktycznie można wyrwać za grosze, ale nie uśmiecha mi się pobierać wszystkiego na dysk, a poza tym niektóre starsze tytuły raczej nie są dostępne w cyfrowym sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 5 minut temu, LukeSpidey napisał: niektóre starsze tytuły raczej nie są dostępne w cyfrowym sklepie. Rozwiń myśl, proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Np. Forza horizon 1 lub 2 wycofane ze sprzedazy Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Fakt, zapomniałem o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Sugerowałem się rywalem. Na PSStore ze świecą w ręku szukać np. Asura's Wrath z PS3. Udało mi się wyhaczyć dopiero w pudełko za niemałe pieniążki, więc zakładam, że podobnie może być w MarketPlace na Xboksie. Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 (edytowane) 8 godzin temu, LukeSpidey napisał: Załóżmy hipotetycznie, że w tym roku chciałbym kupić Xbox One S dla samych tytułów na wyłączność. Śmiało, jeszcze przez 2 lata będą wspierać sprzęt więc jeśli technikalia nie grają roli, to jak najbardziej. E- @blantman ale ja mówię o aczikach, sprawdź infografike dokładnie. Edytowane 20 Stycznia 2020 przez aph 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 6 godzin temu, LukeSpidey napisał: Załóżmy hipotetycznie, że w tym roku chciałbym kupić Xbox One S dla samych tytułów na wyłączność. Nie dla Passa, nie dla mocy (bo w końcu S a nie X). Czy na dzień dzisiejszy warto inwestować te 700 zł? Ile M$ ma takich tytułów? Będzie z 10 wartych uwagi? Dodam, że na poprzednie generacji moją główną konsolą był X360, więc trochę te rejony znam. Teraz to PS4, ale poniekąd mam lekki sentyment i rozważam ewentualny wydatek. Oczywiście mogę kupić Xbox Series X, ale i grać we wstecznej, ale to będzie zapewne koszt 2500 zł i to pewnie nie wcześniej jak za rok. Jak się zapatrujecie na wspomniane wyżej rozwiązanie? Kup One X, XGP na promocji i będziesz zadowolony. I tak różnicę w cenie odbijesz sobie na zaoszczędzonym sianie dzięki Game Pass. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 10 godzin temu, LukeSpidey napisał: Myślałem o Xbox One S All Digital, bo tę konsolę faktycznie można wyrwać za grosze, ale nie uśmiecha mi się pobierać wszystkiego na dysk Jak najbardziej polecam tę wersję, dla Forzy, Cupheada i Sunseta warto, oraz tych 200 gier w Game Passie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Kupowanie Xboxa i nie branie do tego GamePassa to niezły kwik. Legancka usługa! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Gamepass jest tak dobry, że wykupiłbym go nawet nie posiadając Xboksa 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Najnowsza wersja dasha dla insiderów. Najbardziej podoba mi się jak są pogrupowane gry pod "full library". Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Nowy dash bardzo fajny. Grupowanie plików w końcu ogarnięte i chodzi bardzo sprawnie, nooo jestem w końcu zadowolony Szkoda jedynie menu głównego i tych kafelków po środku których nie da się w żaden sposób ruszyć. Przez to każde tło wygląda mizernie Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 A mnie się nie podoba nowe menu. Stare było dla mnie bardziej intuicyjne (przełączanie się miedzy kartami rb i lb) i czytelne. Poprawy w szybkości tez nie zauwazylem. Ale coz moze się przyzwyczaje. Oby Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Jak dla mnie to może byc czarne tlo i same napisy bez zdjęć, gifów, srifow. Ja tam spędzam max 10 sekund. Suchy tekst i chuy. Problemy, tak samo jak wygląd konmsoli. Ryra mnie to. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Nie rozumiem usunięcia funkcjonalności pod lb i rb, ale i tak z tego nie korzystałem. U mnie tylko guide jest w użyciu Jedyna pozytywna zmiana jak dla mnie to library. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Podoba mi się ten nowy dash. Schludny, chyba deczko mniej zamula, ładnie uporządkowana biblioteka z kaflami - duży plus. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Ale ten dash śmiga szybko fajnie ze po 7 latach ogarneli go xd Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Poczekaj kilka dni i znowu zamuli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 MS zawsze mnie rozwala jak jak od 2005 zmienia, przestawia i kombinuje z układem dasha...oby to była ostatnia wersja. Nowy dash działa szybko, można z głównego menu konsoli wywalić mixera i inne bzdety, dużo opcji z kafelkami, same plusy Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomek P. 61 Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Działa u was xbox live? Na konto się zalogowałem ale nie działa sklep i nie mogę się połączyć z usługą xbox live Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi