Opublikowano 16 marca 20205 l No XBL padł wczoraj jak kawka. Wywaliło mnie w połowie meczu CoD:Warzone Nawiasem mówiac to ja nie przypominam sobie takiej awarii. Dawno to bylo w kazdym badz razie. Tak czy inaczej Live nadal lezy: https://beta.support.xbox.com/xbox-live-status?icid=furl_status Wplyw koronawirusa?? Hmm...
Opublikowano 16 marca 20205 l Mi udało się kupić te dodatki wczoraj około 1 w nocyAle ogólnie to też macie taki słaby transfer przy pobieraniu? Leci połową prędkości
Opublikowano 16 marca 20205 l ludzie siedzą w domach i chyba serwery nie wytrzymały. Popołudnio nie szło pograć w SoT (lagi i problemy z dołączeniem do serwerów), a wieczorem leżał już chyba cały Xbox Live
Opublikowano 16 marca 20205 l Wczoraj po godzinie XBL wrócił do żywych bo graliśmy Warzone do północy
Opublikowano 30 marca 20205 l https://www.trueachievements.com/n41283/xbox-gameplay-chart Bleeding Edge debiutuje na 15 miejscu a tak poza tym jeśli chodzi o inne gry first party: Nr 12 - Forza Horizon 4 nr 14 - Sea of Thieves nr 15 - Bleeding Edge nr 20 - Halo: MCC nr 27 - Gears 5 nr 30 - State of Decay 2 nr 32 - Ori nr 40 - Halo 5 czyli na 40 najcześciej ogrywanych gier w ostatnim tygodniu aż 8 to exclusivy Xboxa
Opublikowano 30 marca 20205 l 4. Minecraft Zaskakująco wysoko G5 jak na grę której właściwie nie wspierają od premiery.
Opublikowano 30 marca 20205 l Dwa lata od premiery i gra dalej jest w topie. No ale wiadomo, że forumowi eksperci mają inne teorie xd
Opublikowano 30 marca 20205 l Przy obecnych promkach warto zakupić xox? Brakuje mi forzy i gamepassa Prosie mi wyje i chyba nie dociągnie do końca roku.
Opublikowano 30 marca 20205 l Żebyś za dwa tygodnie sprzedał, a za dwa i pół znów szkalował i woził się po forumku pisząc gdzie się da, że XOX to (pipi)? Nie warto.
Opublikowano 30 marca 20205 l Autor W dniu 30.03.2020 o 14:16, Daddy napisał(a): 4. Minecraft Zaskakująco wysoko G5 jak na grę której właściwie nie wspierają od premiery. a co z G5 sie dzieje? tak po krótce bo przyznam ze odpuściłem granie, za bardzo MW mnie wciagnal
Opublikowano 30 marca 20205 l W dniu 30.03.2020 o 16:22, Bzduras napisał(a): Żebyś za dwa tygodnie sprzedał, a za dwa i pół znów szkalował i woził się po forumku pisząc gdzie się da, że XOX to (pipi)? Nie warto. Kupione, dzięki Zbysiu
Opublikowano 8 kwietnia 20204 l A cóż to za piękna gra się robi na Xboxa ? 8k/120fps hdr skopiowany z gears'ów pięknie wykreowany świat i cudowna, przemyślana przygoda Oczywiście game pass day one Widać że Spencer wie w jakie zespoły inwestować, nie na darmo zjeździł pół świata szukając najlepszych w tworzeniu gierek Edytowane 8 kwietnia 20204 l przez maciekww28
Opublikowano 8 kwietnia 20204 l Tak szczerze to nawet mi się zachciało w to zagrać po zobaczeniu wczorajszego trailera. Nie spodziewam się cudów na kiju, ale może klapy nie będzie.
Opublikowano 8 kwietnia 20204 l serio, nie wiem skąd ten hejt na Grounded? nie każda gra musi być blockbusterem na miare Halo czy Wiedźmina z fotorealistyczną grafiką. Moim zdaniem na rynku jest też miejsce na mniejsze tytuły w stylu Ori czy Grounded właśnie.
Opublikowano 8 kwietnia 20204 l Dlatego, że wygląda jak projekt sklejony nieskładnie na Unity. Na miłość boską, ta animacja wygląda jak jakaś alpha. Do tego mają zamiar wydać to jako early access i łatać kolejny rok, kolejna po SoT i BE gra która mooooooże być dobra. (pipi)ać taki gamedev, (pipi)ać (pipi)ać (pipi)ać. Oraz tak, masz racje. Branża ma miejsce na gry dobre, świetne, jak i słabe i nijakie, a stawianie Grounded obok Ori uznam za nieśmieszny żart. Edytowane 8 kwietnia 20204 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 8 kwietnia 20204 l No to Grounded wygląda jak gra z 360. Słabizna. Animacje to jeszcze generacja niżej.