Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W ustawieniach konsoli jest by wyłączyć konsolę całkowicie. Właśnie w ustawieniach - Tryb zasilania i uruchamianie. Ale ustawienia by dysk wyłączyć nie widzę. Chyba ślepy jestem :(

Opublikowano

Mój też się nie wyłącza. Wydaje mi się, że zależy to od samego dysku. Albo obudowy. Gdyż ja mam dysk ssd w obudowie kupionej za 40zl. Jakiś natec czy coś takiego. Ogólnie dysk działa poprawnie, ale po wyłączeniu konsoli dioda na nim swieci się non stop.

Opublikowano (edytowane)

Mam zielonego Seagate 2TB 2,5" podpiętego do XOX z ustawieniem pełnego wyłączenia konsoli. Dysk wyłącza się ale nie od razu tylko dopiero gdy XOX całkowicie się wyłączy (czasem trwa to kilka minut). Wówczas dopiero dioda na dysku gaśnie i przestaje szumieć.

Edytowane przez friedrich
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
W dniu 3.08.2020 o 10:51, Daddy napisał:

earthworm jim'a dalej nie można ściągnąć  :/ 

z histori zakupow podobno sie da, za to na 360 sie nie da. I gdzie tu logika

Taki wyglad drm. Oddawajcie moje pieniondze bulwy

Edytowane przez Chewie
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Napaliłem się żeby znowu przejść całą serię Gears of War, a że nie mam konsoli to wczoraj na OLX coś tam wychaczyłem za 550 złociszy razem z przesyłką pobraniową. Na zdjęciu bez kartonika, ale sprzedający napisał że poszuka. Na drugi dzień sms że znalazł karton i zdjęcie Elitki :kaz: Pad wydawał mi się dziwny, ale nie rozpoznałem bo nie używałem za dużo sprzętu tej firmy.

Opublikowano
3 minuty temu, Sven Froost napisał:

Panowie, jak cebulicie gry na Xboxa One? Mieszkam w Skandynawii i ceny gier to kosmos :D 

Dobra opcja to brazylijski sklep, kupujesz walutę w zdrapkach, potem normalnie wbijasz przy zakupie na stronie, tylko musisz adres brazylijski na koncie wpisać. 

Opublikowano

Ależ to będzie piękna sprawa pójść sobie do sklepiku za jakieś 4 lata kupić  X series slim plus te całe 5 dobrych wartych ogrania gier, które się do tej pory pojawią i zrobić sobie maraton uśmiechu, a po tym wszystkim sprzedać  i zapomnieć.

Opublikowano
22 minuty temu, kazuyoshi napisał:

Ależ to będzie piękna sprawa pójść sobie do sklepiku za jakieś 4 lata kupić  X series slim plus te całe 5 dobrych wartych ogrania gier, które się do tej pory pojawią i zrobić sobie maraton uśmiechu, a po tym wszystkim sprzedać  i zapomnieć.

Brzmi jak mój patent na ogrywanie exów z plejstejszyn xd

Opublikowano
28 minut temu, kazuyoshi napisał:

no na plejstejszyn mam podobny plan i pewno ilość dobrych wartych ogrania gier też będzie podobna.

No to nieźle jak tylko 10 gierek przez 5 lat masz zamiar ograć. Tyle to ogrywa się w 3 miesiące. 

Opublikowano
47 minut temu, kazuyoshi napisał:

no na plejstejszyn mam podobny plan i pewno ilość dobrych wartych ogrania gier też będzie podobna.

Ale Ty w ogóle jesteś graczem czy wchodzisz tu dla beki?

Opublikowano (edytowane)

Panowie, z kad moge skrecic tanio Modern Warfare? Przeciez ich pojebalo z tym Warzone, co chwila info o dokupieniu MW :pawel: Cena tej gry to przegiecie tyle czasu po premierze i jest drozsza od Cold War xD

Edytowane przez Sven Froost
  • 4 tygodnie później...