ASX 14 716 Opublikowano 16 lutego 2021 Opublikowano 16 lutego 2021 sejvy w chmurze z tego co wiem są bezpłatne i nie trzeba mieć do tego wykupionego golda czy gamepassa 1 Cytuj
wojtas011 564 Opublikowano 16 czerwca 2021 Opublikowano 16 czerwca 2021 Chmura zmierza na one 2 Cytuj
Emet 1 100 Opublikowano 1 lipca 2021 Opublikowano 1 lipca 2021 Mam 2 pytania na szybko bo mam pożyczonego XOX'a i zanin go oddam dobrze byłoby cos ogarnąć... bo widzę, że niektóre funkcje są albo dziwnie poukrywane albo ułomne... albo ich po prostu brak.. 1. Czy da się w jakiś w miarę normalny sposób (np bez instalowania aplikacji xboxowych itp) pobrać jakoś na pc / pendrive moje screenshoty z gier? Tak żeby były w dobrej jakości. 2. Czy moje zapisane dane z gier da się jakoś skopiować na USB? Korzystam z gamepassa właściciela konsoli więc nie wiem czy moje save'y gdzieś się też przechowują na serwerze albo coś... Jak kupię swojego X'a dobrze byłoby nie zaczynać od nowa... Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 1 lipca 2021 Opublikowano 1 lipca 2021 25 minut temu, Emet napisał: Czy moje zapisane dane z gier da się jakoś skopiować na USB? Korzystam z gamepassa właściciela konsoli więc nie wiem czy moje save'y gdzieś się też przechowują na serwerze albo coś... Jak kupię swojego X'a dobrze byłoby nie zaczynać od nowa... Spokojnie mamy XXI wiek, nie musisz martwić się o twoje sejvy, ani nic ręcznie kopiować na USB, wszystkie twoje zapisy są za darmo zapisane w chmurze i będą czekac aż do nich wrocisz 27 minut temu, Emet napisał: 1. Czy da się w jakiś w miarę normalny sposób (np bez instalowania aplikacji xboxowych itp) pobrać jakoś na pc / pendrive moje screenshoty z gier? Tak żeby były w dobrej jakości. Możesz wysłać je na dysk OneDrive, albo pobrać na PC z apki Xboxa Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 1 lipca 2021 Opublikowano 1 lipca 2021 Co za problem zainstalować aplikacje Xbox na telefonie albo PC? Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 1 lipca 2021 Opublikowano 1 lipca 2021 Tylko napisz mu którą, bo na głównej nie da rady ujęć pobrać, tylko z "Pomocnik konsoli Xbox" jeżeli chodzi o PC. Jest to jakieś ułatwienie ale brak możliwości zgrania na pena ujęć i screenshotów jest trochę słabe. Brak możliwości zgrania napisów jest zrozumiały przez problemy z cheatowaniem, a w chmurze te zapisy też nie są wieczne bo mi po trzech latach nie działał zapis z pierwszej FH Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 1 lipca 2021 Opublikowano 1 lipca 2021 Teraz, Figuś napisał: Brak możliwości zgrania napisów jest zrozumiały przez problemy z cheatowaniem, a w chmurze te zapisy też nie są wieczne bo mi po trzech latach nie działał zapis z pierwszej FH Do niedawna zapisy w chmurze dla gier z 360 taki wymagały Golda, ale jakiś czas temu to znieśli. Być może to jest powód dla którego zniknął ci zapis. Ja w każdym razie odpaliłem Forze Horizon 1 w tym roku po 7 latach przerwy i mocno się zdziwiłem że mój zapis się zaladował xd Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 1 lipca 2021 Opublikowano 1 lipca 2021 Całkiem możliwe bo dwa lata po sprzedaniu XO nie miałem Golda Cytuj
Paolo de Vesir 9 233 Opublikowano 1 lipca 2021 Opublikowano 1 lipca 2021 Zapisy z One to pewniak, ale praktycznie każda gra którą po raz ostatni uruchamialem na X360 nie miała save'y w chmurze. Cytuj
Emet 1 100 Opublikowano 1 lipca 2021 Opublikowano 1 lipca 2021 Ok dzięki za odpowiedzi. Czyli ze zdjęciami bez aplikacji się nie obejdzie... (nq onedrive coś nie idzie, wyskakuje błąd). Trochę to czerstwe ale za to dobrze, że z save'ami nie powinno być problemu. Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 1 lipca 2021 Opublikowano 1 lipca 2021 Godzinę temu, Emet napisał: Ok dzięki za odpowiedzi. Czyli ze zdjęciami bez aplikacji się nie obejdzie... (nq onedrive coś nie idzie, wyskakuje błąd). Trochę to czerstwe ale za to dobrze, że z save'ami nie powinno być problemu Aplikacja jest najwygodniejsza. Zdjęcia i filmy same się synchronizują, potem tylko od ciebie zależy co chcesz z nimi zrobić. Możesz zapisać w galerii telefonu, możesz wrzucić filmik na YouTube czy wysłać mamie na whatsapp. Wszystko zajmuje jakieś 10 sekund. Wygodniej i bardziej intuicyjnie już się nie da. Cytuj
Emet 1 100 Opublikowano 1 lipca 2021 Opublikowano 1 lipca 2021 Wygodniej byłoby dać możliwość po prostu skopiowania na USB ale skoro jest jak jest to trzeba się dostosować. Cytuj
szymon@ 388 Opublikowano 3 lipca 2021 Opublikowano 3 lipca 2021 Cześć wszytskim. Posiadam oryginalną gierkę na pierwszegi ixa a mianowicie BLACK. Chciałem odświerzyć tytuł , więc płytke wrzuciłem do konsoli (Xone) , pobrało aktualizacją. I tu się pojawia problem, chcąc pograć w tytuł wyskakuje bład że musze mieć subskrypcję EA PLAY . WTF to już nie mogę zapykać w grę którą posiadam fizycznie na konsoli , która posiada wsteczną kompatybilność ?? Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 3 lipca 2021 Opublikowano 3 lipca 2021 Chcesz odpalić bez płytki w napędzie, tak to brzmi. Cytuj
szymon@ 388 Opublikowano 3 lipca 2021 Opublikowano 3 lipca 2021 12 minut temu, Bzduras napisał: Chcesz odpalić bez płytki w napędzie, tak to brzmi. Nośnik jest w napędzie. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 3 lipca 2021 Opublikowano 3 lipca 2021 A to dziwne mocno. Mam kilka gier z 360 będących w różnych abonamentach i każdy odpala się z płytki bez problemu. Spróbuj wyciągnąć płytkę, włożyć ponownie i odpalić ją z ikonki, która pojawi się w dashu, albo sprawdź, czy idzie offline. Cytuj
szymon@ 388 Opublikowano 3 lipca 2021 Opublikowano 3 lipca 2021 Gdy jestem offline pokazuje błąd 0x87e1000a , oczywiście nośnik w napędzie . Natomiast gdy jestem online , muszę zrobic update 2,6GB , gdy jest zrobiony gry nie uruchomie bo nie mam wykupionego EA Access , natomiast gdy anuluję instalację updateu gry nie uruchomię z nośnika , bo jest błąd opisany powyżej. Cytuj
Tynio 1 021 Opublikowano 25 listopada 2021 Opublikowano 25 listopada 2021 Może ktoś miał podobną sytuację XOX podłączony przez HDMI do Amplitunera i nie sprawdzałem czy podobnie dzieje się jak podłączę bezpośrednio do TV - konsola włącza się sama losowo (w nocy, w dzień czy w niedziele) - dzięki że ma jakieś funkcje sterowania TV to przy okazji włącza się amplituner oraz TV - po kilku minutach konsola się sama wyłącza, ale TV i amplituner dalej działa Mam to już prawie rok i dojście do tego zajęło mi trochę czasu a i przez pewien czas myśleliśmy o egzorcyście. Trochę kombinowałem w funkcjach konsoli oraz TV i Ampli, ale nic to nie dało i muszę wyciągać kabel zasilający z konsoli. Ma ktoś jakiś pomysł? Cytuj
Sebekg98 0 Opublikowano 10 października 2022 Opublikowano 10 października 2022 Czołem Zamierzam kupić konsolę Xbox one. Zastanawiam się nad grami. Lepsze są wersje cyfrowe czy na płytach ? Co jest lepsze, bezpieczniejsze, bardziej opłacalne itp. ? Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 10 października 2022 Opublikowano 10 października 2022 Godzinę temu, Sebekg98 napisał: Czołem Zamierzam kupić konsolę Xbox one. Zastanawiam się nad grami. Lepsze są wersje cyfrowe czy na płytach ? Co jest lepsze, bezpieczniejsze, bardziej opłacalne itp. ? Imo bardziej opłacalne są płyty istnieje odsprzedaż. Cyfra jest wygodniejsza. Osobiście wybieram cyfrę ze względu na szybką dostępność i są tanie kody na gry. Cytuj
Paolo de Vesir 9 233 Opublikowano 10 października 2022 Opublikowano 10 października 2022 1 godzinę temu, Sebekg98 napisał: Czołem Zamierzam kupić konsolę Xbox one. Zastanawiam się nad grami. Lepsze są wersje cyfrowe czy na płytach ? Co jest lepsze, bezpieczniejsze, bardziej opłacalne itp. ? Jeśli bierzesz Xboxa One z napędem to warto korzystać z każdej z opcji - płyty, bo tanie, abonament bo tani i ogólnodostępny i cyfry, bo tanie. Serio, granie nigdy nie było tańsze (no chyba że na piratach heheh). Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 10 października 2022 Opublikowano 10 października 2022 Kupujesz klucze na turcje, argentyne czy kij wie gdzie skąd jeszcze np. gamivo i masz cyfrę za grosze. No i nie bierz one na Boga. Weź sobie series S i graj jak człowiek. Cytuj
Luk248 104 Opublikowano 12 grudnia 2022 Opublikowano 12 grudnia 2022 Można do xbox one podłączyć pendrive 1TB i korzystać jak z normalnego dysku zewnętrznego? Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 12 grudnia 2022 Opublikowano 12 grudnia 2022 Jak jest wystarczająco szybki to tak. Cytuj
Luk248 104 Opublikowano 13 grudnia 2022 Opublikowano 13 grudnia 2022 11 godzin temu, Bzduras napisał: Jak jest wystarczająco szybki to tak. Czyli jaki? 3.0? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi