Opublikowano 29 stycznia 201510 l Prawie 2gb aktualizacja mnie dzisiaj przywitala, co oni tam wrzucili?
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Czy istnieje coś tkaiego jak jakieś darmowe (albo bardzo tanie) kody na golda w XBL? Czy używając takich mogę wziąc gierki z Games With Gold? Jeszcze nie mam X360/X1, a w sumie fajnie by było mieć już jakieś gierki (a nie wiem czy będe na stałe płacił GOLDa) Edytowane 29 stycznia 201510 l przez Rayos
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Kupuj na allegro takie za 20zł/miesiąc, ale nie wiem czy się opyla bo te gierki na XO są słabe tylko D4 warto.
Opublikowano 29 stycznia 201510 l bardziej mnie jara wiedzmin 2 na x360 mam kolekcjonerkę na PC, to bym nie musiał kupować na x'a jakbym miał z golda . Czyli najtańszy wariant to na miesiac za 2 dyszki? Wydawało mi sie kiedyś, że były jakieś 48 godzinne
Opublikowano 29 stycznia 201510 l 48 godzinne nie dają golda i tylko opcja miesieczna całość a nie 4 kody po tydzień bo też takie sprzedają na allegro zmieniają ci status na gold i wtedy możesz pobrać gierki, Wiedzmin w pudełku chodzi po 30zł więc to żaden deal
Opublikowano 29 stycznia 201510 l No cena na premierę konsolową W2 zabijała 119zł za fajne wydanie? Bajka.
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Witam wszystkich i mam nadzieję, że piszę w odpowiednim dziale. Jestem z wami od kilku lat ale dopiero teraz stwierdziłęm, że założe konto na forum i poproszę o radę. Jestem na etapie zakupu PS4 albo Xbox One. Z racji tego, że nie śmierdzę specjalnie extra groszem muszę wybrać jedną platformę. Proszę osoby, które posiadają Xbox One i Ps4 o jedną informację - jak bardzo widoczne są różnice na niekorzyść grafiki na xbox one. Tylko szczerze - nie będę płakał czy jest 900p czy 1080 - chodzi mi o sam fakt jakośći obrazu, sprawności działania interfejsu, ceny gier itp. PS. miałem wcześniej ps3 i xbox 360. Obie konsole były znakomite. Posiadam 40 calową Sony Bravie FullHD 3D. Edytowane 29 stycznia 201510 l przez qidin
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Przy 40" siedzax te 2m od tv nie zobaczysz zadnej roznicy miedzy xbone a ps4. Gry cyfrowe sa tansze na xboksie, z pudelkami roznie. Gold na rok jest sporo tanszy od playstation plus. Na xboksie masz wiecej aplikacji, na ps4 szybciej gry sie instaluja. Xboks chodzi bardzo cicho i sie nie grzeje, za to jest naprawde duzy. Ogolem wybierz konsole, na ktorej eksy Cie bardziej interesuja, reszta jest malo istotna.
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Nie mam obu, ale jeśli kwestia rozdzielczości jest kluczowym wyznacznikiem, to logicznym wyborem jest PS4.
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Ja mam obie konsole i powiem ci,ze roznic takich sporych moim zdaniem nie ma,ciezko zauwazyc roznice miedzy 900 p a 1080p(przynajmniej ja tak mialem). Jesli chodzi o sam interfesj Sony zrobilo 3 kroki w przod a ms 3 w tyl.Xbox one to zamula straszna,ta konsola nawet zeby wejsc w profil goscia musi odczekac 3 sekundy na ps4 masz wszytsko odrazu praktycznie. Niektore multiplatformy chodza naprawde chuyowo i mam na mysli gry od Konami,gdzie Sonka odpala je w full HD a xbox sie dlawi przy 720p. Wtedy taka roznice bardzo widac. Wybierz konsole gdzie bardziej ci pasuja exy i ludzie do grania.
Opublikowano 29 stycznia 201510 l No i graczy PS4 jest zdecydowanie więcej w polsce co za tym idzie więcej używek jest w obiegu.
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Dzięki za info. Gram w odległości około 2 m. Miałem przez kilka godzin PS4 i obraz był niesamowity (infamous). Nigdy natomiast nie widziałem xbox one w akcji. Po prostu jeśli kupię teraz xbox one to przez najbliższe 2 lata nie kupię PS4 i vice versa. Sorry za męczenie buły. Po prostu zatrzymałem się na wcześniejszej generacji i nie mogę znaleźć magnesu, który by mnie ukierunkował na jedną czy drugą konsolę z nowej generacji. Dlatego mam jedno pytanie i chyba ostatnie w tym temacie - czy dla FORZY 5 i FORZY Horizon 2 warto kupić xbox one?
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Dzięki za info. Gram w odległości około 2 m. Miałem przez kilka godzin PS4 i obraz był niesamowity (infamous). Nigdy natomiast nie widziałem xbox one w akcji. Po prostu jeśli kupię teraz xbox one to przez najbliższe 2 lata nie kupię PS4 i vice versa. Sorry za męczenie buły. Po prostu zatrzymałem się na wcześniejszej generacji i nie mogę znaleźć magnesu, który by mnie ukierunkował na jedną czy drugą konsolę z nowej generacji. Dlatego mam jedno pytanie i chyba ostatnie w tym temacie - czy dla FORZY 5 i FORZY Horizon 2 warto kupić xbox one? Jeśli lubisz ścigałki to jak najbardziej tak Edytowane 29 stycznia 201510 l przez Salwador
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Dlatego mam jedno pytanie i chyba ostatnie w tym temacie - czy dla FORZY 5 i FORZY Horizon 2 warto kupić xbox one? Dla fana wyścigów na konsolach wybór jest prosty i jeden DC tego nie zmienia.
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Bardziej pasowało by pytanie czy podeszły mu poprzednie odsłony Forzy , a nie zakładać z góry że tak musiało akurat być. Także odpowiadając na pytanie "czy dla FORZY 5 i FORZY Horizon 2 warto kupić xbox one?" jeśli lubiłeś poprzednie odsłony to tak
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Dzięki za info. Gram w odległości około 2 m. Miałem przez kilka godzin PS4 i obraz był niesamowity (infamous). Nigdy natomiast nie widziałem xbox one w akcji. Po prostu jeśli kupię teraz xbox one to przez najbliższe 2 lata nie kupię PS4 i vice versa. Sorry za męczenie buły. Po prostu zatrzymałem się na wcześniejszej generacji i nie mogę znaleźć magnesu, który by mnie ukierunkował na jedną czy drugą konsolę z nowej generacji. Dlatego mam jedno pytanie i chyba ostatnie w tym temacie - czy dla FORZY 5 i FORZY Horizon 2 warto kupić xbox one? Pewnie, że tak Mam obydwie konsole i wolę klocka, grafikę ciężko określić bo kto kupuję tą samą grę na dwie konsole? MS coś tam uwalnia moce do tego DX12 i niedługo pewnie siły się wyrównają jeżeli chodzi o grafę. No i dla mnie ważna rzecz, jak nie grasz w słuchawkach to XOne jest cichutki w porównaniu do PS4.
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Ewentualnie kup jedną konsole pograj troche a potem zamień lub sprzedaj to nie cyrograf :>
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Autor wiadomo kiedy będzie do kupienia biały pad? już 3 miesiące minęły od premiery białej konsoli.
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Panowie i Panie(o ile tutaj takowe są) mam do Was pytanie,od miesiąca może trochę mniej jestem użytkownikiem Xbox One, nigdy wcześniej nie miałem do czynienia z tą platformą, jestem użytkownikiem plejtejszyn praktycznie od małego(zaraz spłynie na mnie masa hejtów) ale nie o tym chciałem pisać. Na konkurencyjnej platformie czytać plejteszyn zdobywa się trofea co może sprawiać dużo frajdy(lub przysparzać siwych włosów) i jest to na pewno jakaś wartość dodana do każdej gry która wydawana jest na konsole, brakuje tego przynajmniej moim zdaniem systemu trofeów z konsol na komputerach ale znów trochę odbiegłem od tematu więc wracamy szybko. W Xbox One zauważyłem zamiast trofeów platynowych, srebrnych etc g z wartością liczbową? Nigdzie nie potrafię wyczytać co to oznacza dana liczba przy G. G to taki opowiednik trofeów z plejtejszyn ?Nie można tych g zamieniać np na abonament gold na xone? Poratujecie laika linkiem do najlepszej listy achievementow gier na Xbox One? Najlepiej polskiej
Opublikowano 29 stycznia 201510 l http://www.trueachievements.com/lub http://www.xboxachievements.com/ ale true lepsze bo mozesz sobie konto zlinkowac im trudniejszy aczik tym więcej G ma zazwyczaj im wiecej ogólnie masz gamerscore (czyli sumy G) tym jesteś większy e-madafaka i penis ci rosnie, a na PC są acziwmenty przecież na steamie no i nie można tego wymieniać na nic w sumie a przynajmniej w polsce Edytowane 29 stycznia 201510 l przez _Be_
Opublikowano 29 stycznia 201510 l W sumie do odblokowania 1000 za grę (taka platyna), a wartości ponad 1000 są osiągalne dzięki DLC. W przypadku multiplatform lista osiągnięć jest zwykle taka sama jak lista trofeów. Edytowane 29 stycznia 201510 l przez Mustang