Copper 2 657 Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 Prawie 2gb aktualizacja mnie dzisiaj przywitala, co oni tam wrzucili? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 (edytowane) Czy istnieje coś tkaiego jak jakieś darmowe (albo bardzo tanie) kody na golda w XBL? Czy używając takich mogę wziąc gierki z Games With Gold? Jeszcze nie mam X360/X1, a w sumie fajnie by było mieć już jakieś gierki (a nie wiem czy będe na stałe płacił GOLDa) Edytowane 29 stycznia 2015 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 Kupuj na allegro takie za 20zł/miesiąc, ale nie wiem czy się opyla bo te gierki na XO są słabe tylko D4 warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 bardziej mnie jara wiedzmin 2 na x360 mam kolekcjonerkę na PC, to bym nie musiał kupować na x'a jakbym miał z golda . Czyli najtańszy wariant to na miesiac za 2 dyszki? Wydawało mi sie kiedyś, że były jakieś 48 godzinne Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 48 godzinne nie dają golda i tylko opcja miesieczna całość a nie 4 kody po tydzień bo też takie sprzedają na allegro zmieniają ci status na gold i wtedy możesz pobrać gierki, Wiedzmin w pudełku chodzi po 30zł więc to żaden deal Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 No chyba, że tak :potter: dzięki Blubi :* Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 No cena na premierę konsolową W2 zabijała 119zł za fajne wydanie? Bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Xb3 1 Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 Ciekawe ile będzie kosztował W3 na konsole. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 219zł Cytuj Odnośnik do komentarza
qidin 1 Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 (edytowane) Witam wszystkich i mam nadzieję, że piszę w odpowiednim dziale. Jestem z wami od kilku lat ale dopiero teraz stwierdziłęm, że założe konto na forum i poproszę o radę. Jestem na etapie zakupu PS4 albo Xbox One. Z racji tego, że nie śmierdzę specjalnie extra groszem muszę wybrać jedną platformę. Proszę osoby, które posiadają Xbox One i Ps4 o jedną informację - jak bardzo widoczne są różnice na niekorzyść grafiki na xbox one. Tylko szczerze - nie będę płakał czy jest 900p czy 1080 - chodzi mi o sam fakt jakośći obrazu, sprawności działania interfejsu, ceny gier itp. PS. miałem wcześniej ps3 i xbox 360. Obie konsole były znakomite. Posiadam 40 calową Sony Bravie FullHD 3D. Edytowane 29 stycznia 2015 przez qidin Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 Przy 40" siedzax te 2m od tv nie zobaczysz zadnej roznicy miedzy xbone a ps4. Gry cyfrowe sa tansze na xboksie, z pudelkami roznie. Gold na rok jest sporo tanszy od playstation plus. Na xboksie masz wiecej aplikacji, na ps4 szybciej gry sie instaluja. Xboks chodzi bardzo cicho i sie nie grzeje, za to jest naprawde duzy. Ogolem wybierz konsole, na ktorej eksy Cie bardziej interesuja, reszta jest malo istotna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 Nie mam obu, ale jeśli kwestia rozdzielczości jest kluczowym wyznacznikiem, to logicznym wyborem jest PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 Ja mam obie konsole i powiem ci,ze roznic takich sporych moim zdaniem nie ma,ciezko zauwazyc roznice miedzy 900 p a 1080p(przynajmniej ja tak mialem). Jesli chodzi o sam interfesj Sony zrobilo 3 kroki w przod a ms 3 w tyl.Xbox one to zamula straszna,ta konsola nawet zeby wejsc w profil goscia musi odczekac 3 sekundy na ps4 masz wszytsko odrazu praktycznie. Niektore multiplatformy chodza naprawde chuyowo i mam na mysli gry od Konami,gdzie Sonka odpala je w full HD a xbox sie dlawi przy 720p. Wtedy taka roznice bardzo widac. Wybierz konsole gdzie bardziej ci pasuja exy i ludzie do grania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 No i graczy PS4 jest zdecydowanie więcej w polsce co za tym idzie więcej używek jest w obiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza
qidin 1 Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 Dzięki za info. Gram w odległości około 2 m. Miałem przez kilka godzin PS4 i obraz był niesamowity (infamous). Nigdy natomiast nie widziałem xbox one w akcji. Po prostu jeśli kupię teraz xbox one to przez najbliższe 2 lata nie kupię PS4 i vice versa. Sorry za męczenie buły. Po prostu zatrzymałem się na wcześniejszej generacji i nie mogę znaleźć magnesu, który by mnie ukierunkował na jedną czy drugą konsolę z nowej generacji. Dlatego mam jedno pytanie i chyba ostatnie w tym temacie - czy dla FORZY 5 i FORZY Horizon 2 warto kupić xbox one? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 Absolutnie tak. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 (edytowane) Dzięki za info. Gram w odległości około 2 m. Miałem przez kilka godzin PS4 i obraz był niesamowity (infamous). Nigdy natomiast nie widziałem xbox one w akcji. Po prostu jeśli kupię teraz xbox one to przez najbliższe 2 lata nie kupię PS4 i vice versa. Sorry za męczenie buły. Po prostu zatrzymałem się na wcześniejszej generacji i nie mogę znaleźć magnesu, który by mnie ukierunkował na jedną czy drugą konsolę z nowej generacji. Dlatego mam jedno pytanie i chyba ostatnie w tym temacie - czy dla FORZY 5 i FORZY Horizon 2 warto kupić xbox one? Jeśli lubisz ścigałki to jak najbardziej tak Edytowane 29 stycznia 2015 przez Salwador Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 Dlatego mam jedno pytanie i chyba ostatnie w tym temacie - czy dla FORZY 5 i FORZY Horizon 2 warto kupić xbox one? Dla fana wyścigów na konsolach wybór jest prosty i jeden DC tego nie zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Karas 433 Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 Bardziej pasowało by pytanie czy podeszły mu poprzednie odsłony Forzy , a nie zakładać z góry że tak musiało akurat być. Także odpowiadając na pytanie "czy dla FORZY 5 i FORZY Horizon 2 warto kupić xbox one?" jeśli lubiłeś poprzednie odsłony to tak Cytuj Odnośnik do komentarza
subek 60 Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 Dzięki za info. Gram w odległości około 2 m. Miałem przez kilka godzin PS4 i obraz był niesamowity (infamous). Nigdy natomiast nie widziałem xbox one w akcji. Po prostu jeśli kupię teraz xbox one to przez najbliższe 2 lata nie kupię PS4 i vice versa. Sorry za męczenie buły. Po prostu zatrzymałem się na wcześniejszej generacji i nie mogę znaleźć magnesu, który by mnie ukierunkował na jedną czy drugą konsolę z nowej generacji. Dlatego mam jedno pytanie i chyba ostatnie w tym temacie - czy dla FORZY 5 i FORZY Horizon 2 warto kupić xbox one? Pewnie, że tak Mam obydwie konsole i wolę klocka, grafikę ciężko określić bo kto kupuję tą samą grę na dwie konsole? MS coś tam uwalnia moce do tego DX12 i niedługo pewnie siły się wyrównają jeżeli chodzi o grafę. No i dla mnie ważna rzecz, jak nie grasz w słuchawkach to XOne jest cichutki w porównaniu do PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 Ewentualnie kup jedną konsole pograj troche a potem zamień lub sprzedaj to nie cyrograf :> Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 29 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 wiadomo kiedy będzie do kupienia biały pad? już 3 miesiące minęły od premiery białej konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
czocza 0 Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 Panowie i Panie(o ile tutaj takowe są) mam do Was pytanie,od miesiąca może trochę mniej jestem użytkownikiem Xbox One, nigdy wcześniej nie miałem do czynienia z tą platformą, jestem użytkownikiem plejtejszyn praktycznie od małego(zaraz spłynie na mnie masa hejtów) ale nie o tym chciałem pisać. Na konkurencyjnej platformie czytać plejteszyn zdobywa się trofea co może sprawiać dużo frajdy(lub przysparzać siwych włosów) i jest to na pewno jakaś wartość dodana do każdej gry która wydawana jest na konsole, brakuje tego przynajmniej moim zdaniem systemu trofeów z konsol na komputerach ale znów trochę odbiegłem od tematu więc wracamy szybko. W Xbox One zauważyłem zamiast trofeów platynowych, srebrnych etc g z wartością liczbową? Nigdzie nie potrafię wyczytać co to oznacza dana liczba przy G. G to taki opowiednik trofeów z plejtejszyn ?Nie można tych g zamieniać np na abonament gold na xone? Poratujecie laika linkiem do najlepszej listy achievementow gier na Xbox One? Najlepiej polskiej Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 (edytowane) http://www.trueachievements.com/lub http://www.xboxachievements.com/ ale true lepsze bo mozesz sobie konto zlinkowac im trudniejszy aczik tym więcej G ma zazwyczaj im wiecej ogólnie masz gamerscore (czyli sumy G) tym jesteś większy e-madafaka i penis ci rosnie, a na PC są acziwmenty przecież na steamie no i nie można tego wymieniać na nic w sumie a przynajmniej w polsce Edytowane 29 stycznia 2015 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 (edytowane) W sumie do odblokowania 1000 za grę (taka platyna), a wartości ponad 1000 są osiągalne dzięki DLC. W przypadku multiplatform lista osiągnięć jest zwykle taka sama jak lista trofeów. Edytowane 29 stycznia 2015 przez Mustang Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi