Opublikowano 30 stycznia 201510 l jakby się komuś kurzył kinect... ta gierka bedzie pod niego napisana... 18 lutego premiera
Opublikowano 30 stycznia 201510 l Dzięki za info. Gram w odległości około 2 m. Miałem przez kilka godzin PS4 i obraz był niesamowity (infamous). Nigdy natomiast nie widziałem xbox one w akcji. Po prostu jeśli kupię teraz xbox one to przez najbliższe 2 lata nie kupię PS4 i vice versa. Sorry za męczenie buły. Po prostu zatrzymałem się na wcześniejszej generacji i nie mogę znaleźć magnesu, który by mnie ukierunkował na jedną czy drugą konsolę z nowej generacji. Dlatego mam jedno pytanie i chyba ostatnie w tym temacie - czy dla FORZY 5 i FORZY Horizon 2 warto kupić xbox one? Dodam jeszcze (do tego co podali koledzy) że: - obraz (obraz, a nie grafika) w grach na XOne jest mniej czytelny i mniej przyjemny niż na PS4 - XO ma, dość sporo, lepszego pada (ergonomia, długość działania na bateriach, awaryjność i jakość materiałów) - XO ma lepiej działającą, i trochę bezpieczniejszą, usługę sieciową (= rzadziej niedziała)
Opublikowano 30 stycznia 201510 l no ja mam co weekend jakieś problemy, niby dołożyli 300 tysięcy serwerów, a jest gorzej niż na X360 a jak zamula XBL, to i cały system się ślimaczy, porażka
Opublikowano 30 stycznia 201510 l wiadomo kiedy będzie do kupienia biały pad? już 3 miesiące minęły od premiery białej konsoli. Na chwilę obecną nie mają tego w planach. Przynajmniej oficjalnie.
Opublikowano 31 stycznia 201510 l Ostatnio co wlacze Xboxa to mam jakas aktualizacje do sciagniecia. 5 juz chyba pobraam w bardzo krotkim odtsepie czasu. "Poprawa stabilnosci", czy cos w oprogramowaniu ma sie zmienic? Edytowane 31 stycznia 201510 l przez easye
Opublikowano 31 stycznia 201510 l A ja nie miałem żadnej aktualizacji od miesiąca chyba. Wczoraj tylko przy zalogowaniu kazało mi wpisać imię i nazwisko. Wiecie może po co ?
Opublikowano 31 stycznia 201510 l by znajomi i rodzina mogła cie łatwiej odnaleźć. randomy i stalkerzy niestety też.
Opublikowano 31 stycznia 201510 l Mi sie ciagle od tygodnia yebie lajw. Nie moge sie zalogowac, albo nie laduja mi sie apki typu osiagniecia
Opublikowano 31 stycznia 201510 l Teraz nie mogę się zalogować do live.W takim razie wracam do nadkonsoli
Opublikowano 4 lutego 201510 l Ciekawostka: na stronie http://www.xboxdvr.com/ mamy dostep do wszystkich plikow nagranych na XO. Dodatkowo mozna zrobic z nich GIFA, up to 15s. Milego GIFowania zieloni bracia Edytowane 8 lutego 201510 l przez hav3n
Opublikowano 5 lutego 201510 l Hej. Mam pytanie. Czy konsole można bez problemu podłączyć do listwy zasilającej czy jednak lepiej bezpośrednio odo gniazdka?
Opublikowano 5 lutego 201510 l Co prawda ze mnie elektryk jak z koziej pupy trąbka, ale w zasadzie to chyba nawet bezpieczniej do listwy.
Opublikowano 5 lutego 201510 l hejka. Prawdopodobnie jutro kupię Jedynego i mam mały ból głowy, które gierki wziąć sobie na start. A więc w grę wchodzi bundle z rakami branży AC IV i AC: Unite z Forza 5 digital plus jakaś gra w pudle jako gratis pewnie wybiorę Forze Horizon 2. I teraz chciałbym wszystkiego po trochę - FPSy do multi CoD AW ( zawsze szanowałem) vs Battlefield 4 ( nigdy nie grałem) vs Halo MMC ( działa?) - FPS single Wolfenstein vs FC4 - RPG Lords od the Fallen vs Dragon Age - sport do niedzielnego kopania FIFA 14 (cena) vs FIFA 15 najważniejsza jest długość rozgrywki, żywotność Edytowane 5 lutego 201510 l przez chris85
Opublikowano 5 lutego 201510 l Wiadomo że fifa 14 nie 15. A juz najlepiej to pes 2015. Sporo miodniejszy od fifki
Opublikowano 5 lutego 201510 l FPS do multi to kup cyfrowego titanfalla z season passem polecam jest za psi hajs do kupienia jeszcze sunset ovedrive zamiast farcrya i styknie Edytowane 5 lutego 201510 l przez Orzeszek
Opublikowano 5 lutego 201510 l Wolf do singla, PES 2015 zamiast FIFY, Dragon Age a co do multi fps to nie wiem, ale to zależy czy preferujesz rozgrywkę CODa czy BFa
Opublikowano 5 lutego 201510 l W sumie Wolf kosztuje grosze, LotF i BF 4 też nie wiele więcej, więc tutaj ból głowy jest mniejszy. Kij z tym pewnie jak się dorwę do FH2 świat przestanie dla mnie istnieć Jeszcze kilka szybkich pytań - BF 4 jest sens? Połatali to co było do połatania? - mam założone konto na Polskę na x360, czy jeżeli kupię One w UK, zaloguje się na to samo to będę mógł zapłacić np za DLC z angielskiej karty debit? - Czy Gold kupiony w UK np tutaj http://www.game.co.uk/en/games/xbox-live/xbox-live-gold/?merchname=topnav-_-XB1-_-membership będzie "stwarzał jakieś problemy" po przywiezieniu konsoli i graniu on line w PL? z góry dzięki za pomoc , odwdzięczę się plusami kiedy mi się odnowią Edytowane 5 lutego 201510 l przez chris85
Opublikowano 5 lutego 201510 l BF4 nie bierz. bierz titan falla. Kup sobie na miesiac EA acces tam masz b4 za free, zdążysz sie przez miesiac w(pipi)ic na tę gre, to samo fifa jest w abonamencie ea acces więc za 17,99 miesiecznie lub 79 rocznie masz z 8 gierek