kermit 6 998 Opublikowano 30 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2015 jakby się komuś kurzył kinect... ta gierka bedzie pod niego napisana... 18 lutego premiera Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2015 Weszę ostrego kupsztala. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 30 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2015 Dzięki za info. Gram w odległości około 2 m. Miałem przez kilka godzin PS4 i obraz był niesamowity (infamous). Nigdy natomiast nie widziałem xbox one w akcji. Po prostu jeśli kupię teraz xbox one to przez najbliższe 2 lata nie kupię PS4 i vice versa. Sorry za męczenie buły. Po prostu zatrzymałem się na wcześniejszej generacji i nie mogę znaleźć magnesu, który by mnie ukierunkował na jedną czy drugą konsolę z nowej generacji. Dlatego mam jedno pytanie i chyba ostatnie w tym temacie - czy dla FORZY 5 i FORZY Horizon 2 warto kupić xbox one? Dodam jeszcze (do tego co podali koledzy) że: - obraz (obraz, a nie grafika) w grach na XOne jest mniej czytelny i mniej przyjemny niż na PS4 - XO ma, dość sporo, lepszego pada (ergonomia, długość działania na bateriach, awaryjność i jakość materiałów) - XO ma lepiej działającą, i trochę bezpieczniejszą, usługę sieciową (= rzadziej niedziała) Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 30 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2015 Ostatnio w xbl więcej nie działa niż działa Cytuj Odnośnik do komentarza
Lokomotywa 371 Opublikowano 30 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2015 no ja mam co weekend jakieś problemy, niby dołożyli 300 tysięcy serwerów, a jest gorzej niż na X360 a jak zamula XBL, to i cały system się ślimaczy, porażka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 30 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2015 wiadomo kiedy będzie do kupienia biały pad? już 3 miesiące minęły od premiery białej konsoli. Na chwilę obecną nie mają tego w planach. Przynajmniej oficjalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 (edytowane) Ostatnio co wlacze Xboxa to mam jakas aktualizacje do sciagniecia. 5 juz chyba pobraam w bardzo krotkim odtsepie czasu. "Poprawa stabilnosci", czy cos w oprogramowaniu ma sie zmienic? Edytowane 31 stycznia 2015 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 Nie jesteś w tym preview? Tam jest od groma aktualizacji Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 Nigdzie sie nie zapisywalem Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 A ja nie miałem żadnej aktualizacji od miesiąca chyba. Wczoraj tylko przy zalogowaniu kazało mi wpisać imię i nazwisko. Wiecie może po co ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 by znajomi i rodzina mogła cie łatwiej odnaleźć. randomy i stalkerzy niestety też. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 Mi sie ciagle od tygodnia yebie lajw. Nie moge sie zalogowac, albo nie laduja mi sie apki typu osiagniecia Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 Teraz nie mogę się zalogować do live.W takim razie wracam do nadkonsoli Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 4 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2015 (edytowane) Ciekawostka: na stronie http://www.xboxdvr.com/ mamy dostep do wszystkich plikow nagranych na XO. Dodatkowo mozna zrobic z nich GIFA, up to 15s. Milego GIFowania zieloni bracia Edytowane 8 lutego 2015 przez hav3n 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
maggus 0 Opublikowano 5 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2015 Hej. Mam pytanie. Czy konsole można bez problemu podłączyć do listwy zasilającej czy jednak lepiej bezpośrednio odo gniazdka? Cytuj Odnośnik do komentarza
ssxx1 208 Opublikowano 5 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2015 xD można spokojnie, nie ma to znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 5 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2015 Co prawda ze mnie elektryk jak z koziej pupy trąbka, ale w zasadzie to chyba nawet bezpieczniej do listwy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 5 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2015 (edytowane) hejka. Prawdopodobnie jutro kupię Jedynego i mam mały ból głowy, które gierki wziąć sobie na start. A więc w grę wchodzi bundle z rakami branży AC IV i AC: Unite z Forza 5 digital plus jakaś gra w pudle jako gratis pewnie wybiorę Forze Horizon 2. I teraz chciałbym wszystkiego po trochę - FPSy do multi CoD AW ( zawsze szanowałem) vs Battlefield 4 ( nigdy nie grałem) vs Halo MMC ( działa?) - FPS single Wolfenstein vs FC4 - RPG Lords od the Fallen vs Dragon Age - sport do niedzielnego kopania FIFA 14 (cena) vs FIFA 15 najważniejsza jest długość rozgrywki, żywotność Edytowane 5 lutego 2015 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 5 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2015 Wiadomo że fifa 14 nie 15. A juz najlepiej to pes 2015. Sporo miodniejszy od fifki Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 5 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2015 Wszystko co wypisałeś warte ogrania Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 5 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2015 (edytowane) FPS do multi to kup cyfrowego titanfalla z season passem polecam jest za psi hajs do kupienia jeszcze sunset ovedrive zamiast farcrya i styknie Edytowane 5 lutego 2015 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2015 Wolf do singla, PES 2015 zamiast FIFY, Dragon Age a co do multi fps to nie wiem, ale to zależy czy preferujesz rozgrywkę CODa czy BFa Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 5 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2015 Lords of the Fallen to kijem nie ruszaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 5 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2015 (edytowane) W sumie Wolf kosztuje grosze, LotF i BF 4 też nie wiele więcej, więc tutaj ból głowy jest mniejszy. Kij z tym pewnie jak się dorwę do FH2 świat przestanie dla mnie istnieć Jeszcze kilka szybkich pytań - BF 4 jest sens? Połatali to co było do połatania? - mam założone konto na Polskę na x360, czy jeżeli kupię One w UK, zaloguje się na to samo to będę mógł zapłacić np za DLC z angielskiej karty debit? - Czy Gold kupiony w UK np tutaj http://www.game.co.uk/en/games/xbox-live/xbox-live-gold/?merchname=topnav-_-XB1-_-membership będzie "stwarzał jakieś problemy" po przywiezieniu konsoli i graniu on line w PL? z góry dzięki za pomoc , odwdzięczę się plusami kiedy mi się odnowią Edytowane 5 lutego 2015 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 5 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2015 BF4 nie bierz. bierz titan falla. Kup sobie na miesiac EA acces tam masz b4 za free, zdążysz sie przez miesiac w(pipi)ic na tę gre, to samo fifa jest w abonamencie ea acces więc za 17,99 miesiecznie lub 79 rocznie masz z 8 gierek Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi