Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano
:D myślałem że ma wersje z kinectem
Opublikowano

Jak nie jestes w preview to dostałeś nowy update który dodaje min game hub oraz przezroczyste kafelki

Opublikowano

Game hub to super sprawa. I działa szybko.

Opublikowano

Ile razy w miesiącu pobieracie te updaty ? (Pytanie do osób którzy mają preview)

Opublikowano

nie wiem bo konsole caly czas mam w uspieniu wiec sie samo robi

Opublikowano

Nie jestem w preview i nie dostalem zadnego patcha z game hub. O co chodzi ?

Opublikowano

Nie trzeba być w preview. Wrzucili to w ostatnim patchu dla wszystkich - najeżdżasz w dashu na kafelek z grą, która Cię interesuje, wciskasz ten guzik od opcji na padzie i masz nową opcję "go to game hub", wciskasz i masz dostęp do wszystkich statystyk danej gry: czas gry, leaderboardsy dla każdej ze statystyk, osiągnięcia, streamy z daną grą itp.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Jako, że mam taki se internet (3Mb/s pobierania) to czy istnieje możliwość np pobierania łatki bądź gry na raty? Wstrzymania w dowolnym momencie, wyłączenia konsoli i  wznowienia pobierania np w połowie? 

Opublikowano

Ustaw konsolę w tryb uśpienia i będzie Ci pobierać w nocy przy "wyłączonej" konsoli.

Samo pobieranie można spauzować.

Opublikowano

Nie trzeba być w preview. Wrzucili to w ostatnim patchu dla wszystkich - najeżdżasz w dashu na kafelek z grą, która Cię interesuje, wciskasz ten guzik od opcji na padzie i masz nową opcję "go to game hub", wciskasz i masz dostęp do wszystkich statystyk danej gry: czas gry, leaderboardsy dla każdej ze statystyk, osiągnięcia, streamy z daną grą itp.

Nie mam tego, nie mialem zadnego patcha

Edytowane przez BuRRRza

Opublikowano

Wejdz do ustawien->System i zobacz po lewej stronie czy masz dostepny uptade do sciagniecia.

Opublikowano

No właśnie. W One nie wyskakuje jakiś monit, że jest update systemu do pobrania? Zawsze muszę sam w opcjach sprawdzać. Gdybym nie przeczytał w internecie, że jest update, to bym go wciąż nie pobrał.

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano

Wyskakuje na ekranie glownym na kafelkach ''Featured''. Teraz jest nawet fajny filmik ktory przedstawia wszystkie zmiany :)

Jezeli macie konsole w uspieniu to oczywiscie uptade pobierze sie z automatu.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

W polskim menu jak sie nazywa ten kafelek"featured"? ;)

Opublikowano

To sa te trzy kafelki jakie masz po prawej stronie ekranu glownego. Ostatni z nich zawsze ma info o Cebula with Gold, a na reszcie wyswietla sie jakies inne info - np o uptade albo ze beta Hardline jest dostepna.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Mam pytanie - ten wskaźnik naładowania pada w systemie jest wiarygodny?

Chciałem sprawdzić ile pociągnie na jednym ładowaniu na moich nowych akumulatorkach (GP 2500) i jak obliczyłem jedzie już co najmniej 25h, a pokazuje mi w systemie, że akumulatory wyładowały się dopiero w 1/3, a jakoś ciężko mi uwierzyć, że pociągnie 60-70h na jednym ładowaniu.

PS. Nigdy wcześniej nie zauważyłem tych kafelków z feedem - fajne filmiki z opisami nowości w systemie :)

Opublikowano

Mi na starych eneloopach spokojnie wyciąga ok 35h wiec jezeli akumulatorki nowe to całkiem prawdopodobne

Opublikowano

No to grubo, bo przez część z tych 25h miałem jeszcze stereo headset podłączony, a GP to nie są jakieś topowe akumulatory.

Opublikowano

:notsure: