Copper 2 657 Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 Bez kinecta to moze sobie mowic i mowic Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 myślałem że ma wersje z kinectem Cytuj Odnośnik do komentarza
yab 572 Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 Pobrałem wczoraj aktualizację ~250MB, nie za bardzo widzę zamiany. Coś u Was się zmieniło? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 Jak nie jestes w preview to dostałeś nowy update który dodaje min game hub oraz przezroczyste kafelki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 Game hub to super sprawa. I działa szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 Ile razy w miesiącu pobieracie te updaty ? (Pytanie do osób którzy mają preview) Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 nie wiem bo konsole caly czas mam w uspieniu wiec sie samo robi Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 o jest faktycznie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 Nie jestem w preview i nie dostalem zadnego patcha z game hub. O co chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 (edytowane) Nie jestem w preview i nie dostalem zadnego patcha z game hub. O co chodzi ? Nie trzeba być w preview. Wrzucili to w ostatnim patchu dla wszystkich - najeżdżasz w dashu na kafelek z grą, która Cię interesuje, wciskasz ten guzik od opcji na padzie i masz nową opcję "go to game hub", wciskasz i masz dostęp do wszystkich statystyk danej gry: czas gry, leaderboardsy dla każdej ze statystyk, osiągnięcia, streamy z daną grą itp. Edytowane 8 lutego 2015 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
maggus 0 Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 Jako, że mam taki se internet (3Mb/s pobierania) to czy istnieje możliwość np pobierania łatki bądź gry na raty? Wstrzymania w dowolnym momencie, wyłączenia konsoli i wznowienia pobierania np w połowie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 Nie musisz nawet wstrzymywac, jak wylaczysz konsole to samo stopuje, a dane przeciez z dysku nie znikaja Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 (edytowane) Ustaw konsolę w tryb uśpienia i będzie Ci pobierać w nocy przy "wyłączonej" konsoli. Samo pobieranie można spauzować. Edytowane 8 lutego 2015 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 (edytowane) Nie jestem w preview i nie dostalem zadnego patcha z game hub. O co chodzi ? Nie trzeba być w preview. Wrzucili to w ostatnim patchu dla wszystkich - najeżdżasz w dashu na kafelek z grą, która Cię interesuje, wciskasz ten guzik od opcji na padzie i masz nową opcję "go to game hub", wciskasz i masz dostęp do wszystkich statystyk danej gry: czas gry, leaderboardsy dla każdej ze statystyk, osiągnięcia, streamy z daną grą itp. Nie mam tego, nie mialem zadnego patcha Edytowane 8 lutego 2015 przez BuRRRza Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 Wejdz do ustawien->System i zobacz po lewej stronie czy masz dostepny uptade do sciagniecia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 (edytowane) No właśnie. W One nie wyskakuje jakiś monit, że jest update systemu do pobrania? Zawsze muszę sam w opcjach sprawdzać. Gdybym nie przeczytał w internecie, że jest update, to bym go wciąż nie pobrał. Edytowane 9 lutego 2015 przez Emtebe Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 (edytowane) Wyskakuje na ekranie glownym na kafelkach ''Featured''. Teraz jest nawet fajny filmik ktory przedstawia wszystkie zmiany Jezeli macie konsole w uspieniu to oczywiscie uptade pobierze sie z automatu. Edytowane 8 lutego 2015 przez hav3n Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 W polskim menu jak sie nazywa ten kafelek"featured"? Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 (edytowane) To sa te trzy kafelki jakie masz po prawej stronie ekranu glownego. Ostatni z nich zawsze ma info o Cebula with Gold, a na reszcie wyswietla sie jakies inne info - np o uptade albo ze beta Hardline jest dostepna. Edytowane 8 lutego 2015 przez hav3n Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 (edytowane) Mam pytanie - ten wskaźnik naładowania pada w systemie jest wiarygodny? Chciałem sprawdzić ile pociągnie na jednym ładowaniu na moich nowych akumulatorkach (GP 2500) i jak obliczyłem jedzie już co najmniej 25h, a pokazuje mi w systemie, że akumulatory wyładowały się dopiero w 1/3, a jakoś ciężko mi uwierzyć, że pociągnie 60-70h na jednym ładowaniu. PS. Nigdy wcześniej nie zauważyłem tych kafelków z feedem - fajne filmiki z opisami nowości w systemie Edytowane 8 lutego 2015 przez DonSterydo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 Mi na starych eneloopach spokojnie wyciąga ok 35h wiec jezeli akumulatorki nowe to całkiem prawdopodobne Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 No to grubo, bo przez część z tych 25h miałem jeszcze stereo headset podłączony, a GP to nie są jakieś topowe akumulatory. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 Kabelek usb i po sprawie z bateriami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi