maciekww28 848 Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 u mnie c-c-c-combo breaker: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 moje Energizery w padzie xboxa 360 w najlepszych latach, też spokojnie dochodziły do 50h na jednym ładowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 GOTY Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 No czego nie kumasz? Lepiej myslec o bateriach jak mozna komfortowo grac na usb? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 co kto lubi ale granie na kablu, czyli być w jakimś stopniu uwiązanym, nie nazwałbym komfortowym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 Mnie tam nie przerasta kupno 4 akumulatorów ładowanych na zmianę Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 Wejdz do ustawien->System i zobacz po lewej stronie czy masz dostepny uptade do sciagniecia. Ok był update. Dzięki kolego. ps: coś prócz game hub wnosi ten update ? Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 Przezroczyste kafelki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 Wejdz do ustawien->System i zobacz po lewej stronie czy masz dostepny uptade do sciagniecia. Ok był update. Dzięki kolego. ps: coś prócz game hub wnosi ten update ? Jeszcze update pada (który robi się osobno) Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 Przezroczyste kafelki. Mam dalej zielone. Jak to zmienić ? Wejdz do ustawien->System i zobacz po lewej stronie czy masz dostepny uptade do sciagniecia. Ok był update. Dzięki kolego. ps: coś prócz game hub wnosi ten update ? Jeszcze update pada (który robi się osobno) Możesz rozjaśnić ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 Wchodzisz w opcje, na pasku po lewej (dół) masz personalizację profilu. W opcjach masz też zakładkę akcesoriów, wchodzisz, wybierasz pada, podłączasz przez usb i dajesz update. Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 9 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2015 (edytowane) Aktualizacje pada znalazlem ale tej personalizacji nie. Mam takie cos tam po lewej na dole na zielonym tle - "Moj Xbox" ale moge tam tylko kolor tla zmienic edit: dobra juz mam . Musialem dac jaki achiev w tle i sie pojawilo Edytowane 9 lutego 2015 przez BuRRRza Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 9 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2015 Jak się pojawia nam komunikat o tym że znajomy jest online i pod nim ''naciśnij X dla informacji'' to można to wyłączyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 9 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2015 Tak, wszystko jest w opcjach. Preferencje czy jakoś tak. Można ustawić, że powiadomienia pojawiają się tylko o ulubionych znajomych, wszystkich, żadnych albo że nie pojawiają się w trakcie odtwarzania video. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 9 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2015 ja powiadomienia chce zostawić, wkurza mnie tylko że pod nimi zawsze pojawia się ,,naciśnij X w celu informacji''. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 9 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2015 Nie zwracam na to uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 9 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2015 Tak widzę, że mam jakieś 70% HDD zajętego i zacząłem się zastanawiać nad potencjalnym zakupem zewnętrznego dysku HDD. Możecie coś polecić? Nie jestem w temacie. Ostatnio widziałem jakieś dyski zewnętrzne 1.5 TB 2.5" za 280 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 9 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2015 (edytowane) Mi zostało jakieś 60-70GB. W drodze SO i DR3 i po dysku. Ja mam dysk twardy 1TB "Porsche Design" chyba 100 euro dałem za ten dysk, ale używam go do laptopów Edytowane 9 lutego 2015 przez Mroku333 Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 9 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2015 Ja i kilku znajomych używamy tego z linku, każdy jest zadowolony. http://www.x-kom.pl/p/82046-dysk-twardy-zewnetrzny-seagate-2tb-expansion-desktop-drive-3-5-usb-3-0.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 9 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2015 Ja używam ADATA HV620 1TB. Dysk śmiga aż miło, widać różnicę w działaniu np. bocznego menu - nie zamula tak np. różnicę widać bardzo w FC4 - gra cały czas coś doczytuje i potrafiło niezłego muła złapać. Gry/tekstury (na przykładzie Dying Light) też dużo szybciej zostają załadowane z zewnętrznego dysku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 9 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2015 (edytowane) Tak widzę, że mam jakieś 70% HDD zajętego i zacząłem się zastanawiać nad potencjalnym zakupem zewnętrznego dysku HDD. Możecie coś polecić? Nie jestem w temacie. Ostatnio widziałem jakieś dyski zewnętrzne 1.5 TB 2.5" za 280 zł. mam takli sam jak wrzucił Komar tylko za 280zł. zewnętrzne zasilanie. nie wiem czy mam jakąś trefną sztukę czy tak te dyski mają, ale wyje czasem, jak skoorwesyn, że w nocy sie obudze Edytowane 9 lutego 2015 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 9 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2015 Ja mam wd elements i bardzo sobie chwale, cichutki, szybki i zasilanie z konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 9 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2015 Masz trefną sztukę, mój jest cichutki jak komar Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 9 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2015 (edytowane) Ja używam ADATA HV620 1TB. Dysk śmiga aż miło, widać różnicę w działaniu np. bocznego menu - nie zamula tak np. różnicę widać bardzo w FC4 - gra cały czas coś doczytuje i potrafiło niezłego muła złapać. Gry/tekstury (na przykładzie Dying Light) też dużo szybciej zostają załadowane z zewnętrznego dysku. Rozumiem, że zasilany z USB? ADATA dobra firma, mam 2x peny 32 Gb USB 3.0 i są bardzo szybkie. Zewnętrzne zasilacze odpadają - mam teraz 4 konsole obok TV i z kabli mam pajęczynę Edytowane 9 lutego 2015 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 9 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2015 Tak, 100% zasilany z USB - 2,5 cala - zapomniałem dopisać. Poka lepiej co Ty masz na oku Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi