Emtebe 2 524 Opublikowano 20 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2015 Jest jakieś rozwiązanie problemu z zapisem screenów? Cały czas mogę je tylko ustawić jako tło a nie da się ich zapisać czy wysłać na Twittera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 20 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2015 A masz aplikację upload? To w niej zarzadzasz zarzutami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Folion 46 Opublikowano 21 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2015 Wolfenstein: The Old Blood na XO w dystrybucji cyfrowej. Pudełko tylko dla PS4. Nie uważacie, ze to delikatnie mówiąc oscentacyjne zachowanie wydawcy? Z jakiego powodu na jednej z dwóch wiodących platform będzie w pudełku a druga zostaje pominięta? Ja nie kupię tego dodatku tylko i wyłącznie z tego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 21 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2015 Ja nie mam problemu z kupowaniem takich dodatkow albo mniejszych gier wylacznie cyfrowo. Old Blood napewno kupie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 21 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2015 Rowniez biore, ja tam dystrybucje cyfrowa lubie i jedyne co mnie ogranicza to pojemność dysku Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 21 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2015 Mnie z racji tego, że lubię pudełka w(pipi)ia Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 21 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2015 no kazdy ma swoje preferencje, ja ostanio swoja kolekcje na x360 zamieniam systematycznie na digitale xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 21 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2015 No pewnie, że tak aczkolwiek nie powiem, bo nie raz wstanie z fotela i zmiana płyty w napędzie to jak wyprawa na Monut Everest Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 21 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2015 A masz aplikację upload? To w niej zarzadzasz zarzutami. Właśnie w tej aplikacji nic nie mogę zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 21 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2015 A masz aplikację upload? To w niej zarzadzasz zarzutami. Właśnie w tej aplikacji nic nie mogę zrobić. Zrob twardy reset konsoli, mi to pomoglo Cytuj Odnośnik do komentarza
w_s 30 Opublikowano 21 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2015 Jest jakieś rozwiązanie problemu z zapisem screenów? Cały czas mogę je tylko ustawić jako tło a nie da się ich zapisać czy wysłać na Twittera. mam to samo, ktoś wie co z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 21 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2015 zrobic hard reset jak pisze haven jak konsola jest wlaczona przytrzymac przycisk na xboxie przez 10 sekund konsola sama sie zrestartuje i to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 21 marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 marca 2015 a kiedy próbujecie je wrzucać na twitter? tuż po zrobieniu? bo trzeba odczekać od momentu zrobienia screena z minutę zanim to się ściągnie/skompresuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 21 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2015 Pierwsze informacje o kwietniowym updacie: This month, we’re rolling out updates to our Xbox One Preview program members in two waves, with the first set coming today and more to come next week. Check out the list below for features in this first April system update preview that is starting to roll out this afternoon: Party chat improvements – Party chat is being improved with troubleshooting guidance for Xbox One owners. The Party App will help you get your microphone enabled and show you when privacy settings or networking issues are blocking communication with particular party members. Game hub links – Members can more easily discover game hub content from activity feed items. You’ll see activity feed items when any of your friends follow a game, and you’ll also be able to get back to a game’s hub from activity feed posts related to the game – including feed items about the game’s achievements, game clips and screenshots. Finally, we’ve added a link to game hubs from the game’s page in the achievements app. Achievement notifications – With this preview release, you’ll also see the achievement’s description in the notification so you know what you did to earn this achievement without having to open the achievements app. If you do choose to open up the notification to see the achievement details, we’ve also made some performance improvements to make loading the achievements app from a notification faster.Stay tuned next week for the second wave with even more great features coming to Xbox One Preview program members. As always, thanks for your feedback. http://majornelson.com/2015/03/20/first-wave-of-xbox-one-april-system-updates-now-in-preview/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 21 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2015 Podesłałby mi ktoś zaproszenie do programu preview? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 22 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2015 Mam pytanie. Chcę podłączyć dekoder NC+ do Xone, ale w ten sposób żeby był jednocześnie podłączony (dekoder) do wejścia w TV. Po to żebym nie musiał TV oglądać cały czas przez Xone i nie musiał jednocześnie wyciągać kabla od dekodera i podłączać pod TV. Czy taki rozdzielacz się nada? Końcówkę bym podłączył do dekodera, i z portów wyprowadził dwa kable, jeden do Xone, a drugi do TV. Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 22 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2015 (edytowane) Tak, tylko z tego co sie orientuje musisz podlaczyc tv pod wyjscie 1 i zawsze pamietac zeby wlaczyc najpierw dekoder, tv, a potem xboksa przy graniu/ogladaniu tv na xboksie. Edytowane 22 marca 2015 przez Copper Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 22 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2015 Hmm... Chociaż nie wiem czy mi się opłaca takie coś bo wyliczyłem, że Xone przy średnim zużyciu 120 W, działając nawet 7h dziennie (wlicząjąc oglądanie TV) zużywałby miesięcznie prądu za 8-9 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 22 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2015 Troche wiecej, oplata za kwh na rachunku to nie jest calkowity jednostkowy koszt pradu ze 2 stowki rocznie by wyszlo, sam sobie musisz odpowiedziec czy sie oplaca czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 22 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2015 (edytowane) Jednak znalazłem info, że przy podłączonym TV trzeba dodać 70 W, czyli średnia 190-200 W na godzinę użytkowania. Zapomniałem o przesyle i stawce jakościowej. Całość wyszła 0,5361 zł kwh, czyli jakieś 22 zł miesięcznie. Jedna pizza w miesiącu mniej Edytowane 22 marca 2015 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 22 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2015 Mam pytanie. Chcę podłączyć dekoder NC+ do Xone, ale w ten sposób żeby był jednocześnie podłączony (dekoder) do wejścia w TV. Po to żebym nie musiał TV oglądać cały czas przez Xone i nie musiał jednocześnie wyciągać kabla od dekodera i podłączać pod TV. Czy taki rozdzielacz się nada? Końcówkę bym podłączył do dekodera, i z portów wyprowadził dwa kable, jeden do Xone, a drugi do TV. Ile taki kabel kosztuje? Zastanawiałem się nad czymś takim ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 22 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2015 40 zł na alledrogo: http://allegro.pl/rozdzielacz-hdmi-automatyczny-3d-1080pgold-fullhd-i5128028313.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 22 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2015 Widzę że nie zwalniają z wydawaniem ciekawych updatów. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 22 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2015 Podesłałby mi ktoś zaproszenie do programu preview? Zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 24 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2015 Dzięki. W zasadzie nie interesowałem się wcześniej tematem preview, nie wiedziałem, że to takie rpg. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi