easye 3 333 Opublikowano 28 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2015 (edytowane) Rzeczywiscie - jak wylogowalem sie i zalogowalem ponownie to sie pojawilo. Edytowane 28 marca 2015 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 28 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2015 życie, bywa. dzisiaj w nocy xbox wysłał mi zaproszenie do preview. coś fajnego to daje ogólnie czy tylko wcześniejsze update'y czy coś? no często jak jest beta jakaś to w pierwszej kolejności dostają ci od preview, same szybsze aktualizacje imo są tego warte 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 28 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2015 Rzeczywiscie - jak wylogowalem sie i zalogowalem ponownie to sie pojawilo.Też mam podobnie czasami. Generalnie dostęp do znajomych jest, po prostu nie pojawia się ich zakładka. Cytuj Odnośnik do komentarza
LordV 16 Opublikowano 28 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2015 życie, bywa. dzisiaj w nocy xbox wysłał mi zaproszenie do preview. coś fajnego to daje ogólnie czy tylko wcześniejsze update'y czy coś? Daje mozliwosc testowania roznych nowych rzeczy, ktore pozniej pojawia sie w oficjalnym "apdejcie" dla wszystkich. Jestes takim beta testerem. Aktualnie dodali mozliwosc wysylania i odbierania wiadomosci glosowych, achievementy pojawiaja sie wraz z opisem, szybciej sie otwieraja i cos tam jeszcze malo istotnego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
rafcio007 3 Opublikowano 29 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2015 (edytowane) nie wiem czy to dobry dział, ale mam pytanie, byc moze bede sprzedawał Xbox One i tutaj moje pytanie, czy mozna zmienić e-mail na ktorym zarejestrowane jest konto? Chciałbym sprzedac konsole wraz z kontem na ktorym jest parę gier i abonament gold. Konsola kupiona pół roku temu, nie rejestrowana na stronie microsoftu. I moglby ktoś pomoc w wycenie zestawu:Xbox One 2 pady akumalatorek oryginaolny do pada słuchawki Xbox One stereo headset Gold do konca pazdziernika Ea Acces do luty 2016 Do tego gry w wersji cyfrowej pobierane ze zdrapek a nie profilow, czyli legalne, niektore kupione w cyfrowej dystrybucji rowniez legalnie: Dead Rising 3, Forza Horizon 2, Forza Fast and..., Sunset Overdrive, Fifa 15, Halo Kolekcja, Rayman Legends, Strider, Forza V, Lords of the Fallen, Assasin Unity i Black Flag, Na płycie GTA V Z góry dziękuje za porady i pomoc Pozdrawiam Edytowane 29 marca 2015 przez rafcio007 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 29 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2015 Na moje oko z tymi grami to ok. 1.900 - 2.000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
rafcio007 3 Opublikowano 29 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2015 a co do konta.. czy moge sprzedac konsole z kontem i z tymi grami ale zmienic hasło? a konto bedzie automatycznie sie logowalo.. wiadomo chodzi o to ze podpiety e-mail jest pod to konto. Czy pozostaje sprzedaz konsoli wraz z kontem i danymi do e-maila? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 29 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2015 Jak dla mnie to albo sprzedajesz konsolę z kontem i wszystkimi danymi do niego albo bez. Gry będą działać dopóki jest konto na konsoli, ale nikt Ci nie dopłaci kilkuset zł za gry z konta, z którym nie będzie mógł zrobić co chce, bo trzeba brać pod uwagę ewentualny fromat dysku w przypadku jakiejś naprawy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
rafcio007 3 Opublikowano 29 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2015 rozumiem dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 30 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2015 Jest już jakieś rozwiązanie z udostępnianiem screenów? Niestety cały czas jak wejdę w Upload to mam tylko ustawienie jako tło i uruchomienie gry. Żadnej opcji udostępniania na Twitter itp, nie mam Jednak MS gunwo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 30 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2015 (edytowane) Coś Ci nie działa. Raczej całej reszcie wszystko śmiga przez twittera. Ja do screenów wchodzę przez dvr z gry, a nie bezpośrednio przez upload studio, ale nie wiem czy ma to znaczenie. Edytowane 30 marca 2015 przez Humulin Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 30 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2015 Emtebe, jakiego masz ixa? Z kinectem? u mnie na białasie też nie działa - robiłem ten niby reset ale nic nie pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 30 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2015 Zwykły, czarny bez kinkieta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 30 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2015 (edytowane) Przecież ci pisałem że musisz zapisać w Upload. Dopiero po tym pojawia się opcja udostępnij! 1 zaznacz sobie zdjęcia 2 pojawia się opcja zapisz po lewej 3 po zapisaniu klikasz menu na padzie 4 udostępniasz Edytowane 30 marca 2015 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 30 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2015 A ja juz tłumaczyłem, że nie mogę nic zapisać. Po zapisie pojawia się komunikat, że zdjęcia nie zostały zapisane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 30 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2015 o to du pa. Bez zapisania screena nie możesz go udostępnić. Mi też nie wszystkie chce zapisać od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 30 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2015 ja wywaliłem upload studio i pobrałem jeszcze raz ale lipa, nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 30 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2015 Hmm dziwne że Tobie nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
LordV 16 Opublikowano 30 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2015 a co do konta.. czy moge sprzedac konsole z kontem i z tymi grami ale zmienic hasło? a konto bedzie automatycznie sie logowalo.. wiadomo chodzi o to ze podpiety e-mail jest pod to konto. Czy pozostaje sprzedaz konsoli wraz z kontem i danymi do e-maila? Mozesz zmienic emaila bez problemu, po co masz tracic wlasny email? No chyba ze i tak z niego nie korzystasz Cytuj Odnośnik do komentarza
rafcio007 3 Opublikowano 30 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2015 wlasnie emaila chcialbym zachowac Cytuj Odnośnik do komentarza
Folion 46 Opublikowano 31 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2015 Jak myślicie - czy Microsoft wypuści kiedykolwiek na rynek "kieszokonsolkę" czy też nie? W mojej ocenie niestety nie - w dobie wypasionych telefonów komórkowych czy tabletów wyczuwam szybki upadek przenośnych konsol - a szkoda bo takiego "Xbox Pocket" bym przygarnął. :-D Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 31 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2015 Win10 i każda lumia to taka kieszonsolka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 31 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2015 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=MVen_kKyG28&feature=youtu.be XD Edytowane 31 marca 2015 przez hav3n Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 Dzisiaj pierwszy raz musiałem usunąć grę z HDD bo zabrakło mi miejsca. Padło oczywiście na Ryse Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 Jak to jest z tymi grami gwg - pobrałem te Child of coś tam i jest ok, chcę pobrać bilard to mi znów o kartę kredytową woła. Co za (pipi) paranoja, jak nie dlc do Tytana które w końcu udało mi się pobrać z poziomu gry to teraz z tym mi zaczynaja wyjeżdżać. Jest jakiś podział że jedna gra teraz, druga po 15 czy dwie od razu są dostępne dla goldowców? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi