Gość DonSterydo Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 Wszystko jest już dostępne. Dzisiaj ściągnąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 (edytowane) Za bilard też chce ode mnie kartę kredytową i nie jest to pierwszy raz, gdy ją będę podawał do ściągnięcia gry z golda. Edytowane 1 kwietnia 2015 przez Humulin Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 (edytowane) Za bilard też chce ode mnie kartę kredytową i nie jest to pierwszy raz, gdy ją będę podawał do ściągnięcia gry z golda. Ale do ściągania gier w ogóle trzeba mieć jakąkolwiek formę płatności przypisaną, bez względu czy kupujesz czy ściągasz "za darmo" w ramach abonamentu. To nie jest żaden błąd. Nawet jak dodajesz przez www, to wyświetla u góry formę płatności, np. numer karty i dopisek na dole, że pobierasz za darmo. Taki wymóg. Najprawdopodobniej z jakiś względów prawnych na wypadek ewentualnej refundacji. Edytowane 1 kwietnia 2015 przez DonSterydo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 Nie we wszystkich przypadkach trzeba mieć jakąkolwiek opcję płatności - w moim przypadku dodaję ją do konta tylko wtedy, gdy chcę coś kupić, lub gdy właśnie jest potrzebna do pobrania gry z gwg. By pobrać Child of Light w tym miesiącu nie trzeba mieć ustawionej żadnej z opcji płatności. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 Jak do tej pory żadna gra z gwg nie wymagała tego ode mnie, nawet na głupim trial 48h mogłem je pobrać Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 484 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 (edytowane) Ja nie mam przypisanej karty do konsoli i nie prosi przy pobieraniu gier. Pewnie dlatego że zostało mi 0.99zł na koncie ze zdrapki Edytowane 1 kwietnia 2015 przez kudlaty88 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 Jestem ciekaw kiedy cos nowego dadza do EA Access, dali by tego Hardline i by wszyscy byli szczesliwi . Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 Oni mają jakieś daty dodawania nowych gier, czy jak im się umyśli? Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 Hej kupiłem XONE a że to moja pierwsza konsola zielonych to mam parę pytań. Żeby wykasować konto poprzedniego właściciela co trzeba zrobić? założyłem nowe konto, konto pocztowe na outlook to mus? Coś z tym można dalej zrobić? I zamiast imienia i nazwiska dałem gamertag xd ale zamiast mi to wyświetlać pokazuje jakieś (pipi) btw na bateriach paluszkach za radę coś pograć czy po chwili w menusach padnie? xd może jakieś porady dla początkującego? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 (edytowane) Hej kupiłem XONE a że to moja pierwsza konsola zielonych to mam parę pytań. Żeby wykasować konto poprzedniego właściciela co trzeba zrobić? założyłem nowe konto, konto pocztowe na outlook to mus? Coś z tym można dalej zrobić? I zamiast imienia i nazwiska dałem gamertag xd ale zamiast mi to wyświetlać pokazuje jakieś (pipi) btw na bateriach paluszkach za radę coś pograć czy po chwili w menusach padnie? xd może jakieś porady dla początkującego? Polecam jednak akumulatorki. Paluszki np duracell na 360 trzymały dłużej ale na jednym komplecie w One spokojnie przejdziesz kilka razy CoD AW myślę, że jakieś 30h to na luzie polecą Konto na MS to mus, przydatna rzecz BTW, możesz się zalogować na to z Windows 8. No i gratuluję zakupu, na pewno nie będziesz żałował. Edytowane 1 kwietnia 2015 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 Jak to konto na MS to mus? O co Ci chodzi? O takie zwykłe konto co robiłem na X360 czy jakieś konto na ich emailu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 No ja mam jedno na winde i obydwa xboxy. Wydawało mi się, że jest obowiązkowe, chyba mnie pamięć już zawodzi. Sorry jeśli jest inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 No dobra, ale chodzi Ci pewnie o zwykłe konto Live, którym loguje się na Xboksach, GfWL czy aplikacji na telefon. Bo już myślałem, że trzeba tworzyć jakieś zupełnie nowe konto, bo ja mam jeszcze stare z X360 i jego będę używał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 Oczywiście, że to z x360 działa na xOne Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 Ja jeszcze dodam że konto można założyć używając swojego maila, nie trzeba zakładać nowego na outlook'u. Do pada zdecydowanie polecam oryginalny play&charge Microsoftu, trzyma to min. 30h, w zestawie jest kabel usb i kosztuje to ~90PLN. Samego pada można podłączyć do konsoli bez baterii jakimkolwiek kablem micro usb . Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 Jedno konto do wszystkiego, jak inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2015 Ok ale ja mam sobie gamertag ustawiać? Bo wyświetla jakieś gó.wno. ;/ Żeby usunąć całą zawartość dysku po poprzednim właścicielu to jest jakaś opcja formatu? Tą pocztę z outlooka to gdzie mam zobaczyć? Pomóżcie bo jednak postsonowska mentalności się gubi w nowej rzeczywistości. ;/ charger na pewno zakupię ale na tą chwilę nie spieszy mi się Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2015 (edytowane) Ok ale ja mam sobie gamertag ustawiać? Bo wyświetla jakieś gó.wno. ;/ http://support.xbox.com/pl-PL/my-account/manage-gamertag-and-profile/change-xbox-live-gamertag Żeby usunąć całą zawartość dysku po poprzednim właścicielu to jest jakaś opcja formatu? http://support.xbox.com/pl-PL/xbox-one/downloadable-content/uninstall-content LUB http://support.xbox.com/pl-PL/xbox-one/system/reset-console-to-factory-defaults Tą pocztę z outlooka to gdzie mam zobaczyć? jak ustawiles login i haslo - to to juz sa twoje dane do konta outlook Edytowane 2 kwietnia 2015 przez kermit 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 2 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2015 Myślałem, że Pool Nation FX to prosty port 1:1 z X360/PS3, a to wygląda jak zupełnie nowa gra Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2015 nie wiem co ten xbox... wczoraj sprawdzam kolejkę pobierania a tam drugi raz pobiera mi SO xD zaczęły działać screenshoty ale tylko w child of light oczywiście nie obyło się bez buga i musiałem przełączyć konsolę z instant-on na drugą opcję dziś niewiadomo czemu mogłem bez problemów pobrać bilard dla posiadaczy golda - już nie wołało o kartę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 484 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2015 Mam to samo przy odpalaniu Raymana,tylko kwadrack jest po prawej Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2015 dobrze ze szanuje marke od poczatkow jej dziejow i tak bardzo gardze plejstejszon bo u mnie hula az milo:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2015 w sumie maciek niezła tapeta z tego wyszła, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
danielpes5 3 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2015 Kiedy ma być dostępna kwietniowa aktualizacja software-u?? Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2015 Pewnie gdzies w kwietniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi