Gość suteq Opublikowano 3 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2015 MS robi promocje, ale na Live, a na Live to ja mogę kupić GTA V, w które wiem, że będę dłuuugo grał, ale nie FH2 czy SO, do których nie jestem w 100% przekonany czy mi podejdą w zupełności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2015 Xbox w Polsce jest jeszcze krótko, nie ma co panikować. Rynek wtórny z czasem na pewno się rozkręci. Cytuj Odnośnik do komentarza
ssxx1 208 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2015 Wlasnie ostatnio byly na pudelka, Diablo, Sunset, Ryse, DR3 i chyba tez Halo. Wszystko w dobrych cenach w pudelku Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 3 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2015 (edytowane) MS robi promocje, ale na Live, a na Live to ja mogę kupić GTA V, w które wiem, że będę dłuuugo grał, ale nie FH2 czy SO, do których nie jestem w 100% przekonany czy mi podejdą w zupełności. Nie ma ludzi którym by te gry nie podeszły A z tanimi używkami FH2 będzie ciężko bo w PL na Xone jest to bez przerwy jedna z najczęściej granych gier. Edytowane 3 kwietnia 2015 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
GwynBleidd_79 113 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2015 (edytowane) Panowie pytanko mam. Mam 60megowe a XO pobiera mi maksymalnie 6mbs. Na ps4 smiga pełnym transferem a na łoniaku taka lipę mam. Czy mam coś skopane czy dziś sa jakieś problemy z Live. Edytowane 3 kwietnia 2015 przez GwynBleidd_79 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 3 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2015 Ale to dobrze Ci pobiera, też mam 60 i pobiera mi maxem czyli 6 z kawałkiem. Chyba, że Cie nie zrozumiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
GwynBleidd_79 113 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2015 Chyba mnie zle zrozumiałeś. Bardzo wolno mi pobiera. Mam 60mbp/s a pobiera mi nie całą dychę. Cytuj Odnośnik do komentarza
yab 572 Opublikowano 4 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2015 suteq SO za 149zł w Saturn na stronie. Ja kupilem w promocji na poczatku roku jeszcze taniej w Euro RTV. Co do Saturna (i zapewne innych sklepów) to ostatnio mieli na wystawkach gry z poprzedniej promocji i tak kupilem Halo, była też Forza 5 za 99zł... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 4 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2015 (edytowane) Panowie mam problem z dyskiem zewnętrznym, dysk był podpięty do łoniaka wcześniej, i hulało wszystko, teraz chce dysku użyć do kompa i go nie wykrywa woogle, jak to odkręcić? musze jak najszybciej dostarczyć dysk bratu, a google nie pomaga, zassałem juz 5 programów i każdy nic nie daje :< najlepiej (pipi)nąć mu formata żeby hulał na kompie. anyone? już nie aktualne,trzeba było przypisać litere w systemie i zrobić formata. <hakier> Edytowane 4 kwietnia 2015 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 4 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2015 Nie jest mi smutno ze QB przesuneli na 2016. Ten rok bedzie dobry dla XOne a w 2016 jeszcze wyjdzie Crackdown, Gearsy(?), QB,nowa Forza i jeszcze pewnie jakies nie zapowiedziane tytuly. Grubo Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 4 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2015 Crackdown na 2016, Gearsy tez. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 4 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2015 Ponad 80h w Magic 2015 i aczik za 100 wygranych pojedynków online Jestem gotowy na Duels Origins w lipcu Cytuj Odnośnik do komentarza
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 4 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2015 (edytowane) Kurde, przeglądałem sobie dzisiaj ceny gier jakie chciałbym nadrobić m.in. FH2 czy SO i powiem, że się lekko przeraziłem. Towaru jest mało(na allegro), ceny dosyć wysokie, bo od 160zł wzwyż, a nówki po 230zł. A to są półroczne gry, na PS3 po miesiącu się wyrywało za 130-150zł gierki. Wiem, że to nowa generacja, ale bez przesady. O ile jestem w stanie wyłożyć nawet te 200zł, ale jak jest ze zbytem? Nie ma problemu ze sprzedażą gier na allegro? Nie jestem kolekcjonerem więc po przejściu zawsze sprzedaję gierki i trochę słabo byłoby gdyby nikt nie chciał kupić, bo jest zbyt mała baza użytkowników w PL. Spojrzałem też na oferty np. Fify 15, na XO jest tak 3 razy mniej niż na PS4. Dosyć duża rozbieżność. Jeśli idzie o używki to patrząc np. na GAMETRADE to takiego samego tytułu jest nawet 10 razy więcej na PS4 niż na XOne; na razie XOnów jest mało w PL i faktycznie bywają czasem problemy z kupnem tanio używki danego tytuła, a także, mimo niskiej wystawionej ceny, z jego odsprzedażą; ale nie jest źle, tylko czasem trza ciut poczekać/poszukać; jest też sporo dobrych promocji w cyfr. dystrybucji, a za ok. rok będzie dużo więcej użytkowników Xone - widać że pod względem tytułów JUŻ TERAZ Xone jest trochę lepszy od PS4, a w zapowiedziach wygląda to jeszcze lepiej. Edytowane 4 kwietnia 2015 przez Paweł Dziuba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 4 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2015 Tak na marginesie, jakby ktoś szukał Xone, to w MM widziałem te zestawy z MCC za 1600 zł i jeśli dobrze widziałem grafikę na pudełku, to w zestawie jest voucher na Froza Motorsport 5. Całkiem przyzwoity deal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 4 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2015 Ostatnio na gram.pl byly zestawy z halo za 1399zl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 5 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2015 jak wrzucacie screeny na forum z gier na XO ? Teraz widzę że linki które wczoraj dałem z onedrive nie działają poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 5 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2015 Ściągam z OneDrive i uploaduje na tinypic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2015 Ja wszystkiego robie telefonem. Aplikacje one drive + dropbox załatwiają sprawę w sekindeu:) Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2015 Sutek, tu jest pies pogrzebany. Ludzie wola konta kupowac. W malych sklepikach jest kilka gier, uzywek i nie ma w czym wybierac. Sklepikarze nie wchodza w xone bo sie im nie oplaca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2015 Sutek, tu jest pies pogrzebany. Ludzie wola konta kupowac. W malych sklepikach jest kilka gier, uzywek i nie ma w czym wybierac. Sklepikarze nie wchodza w xone bo sie im nie oplaca. Ty sam konta takie kupowales,wiec tego. Chwalil mi sie jednego razu na PW xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2015 Dopóki Mikroszafot nie zrobi porządku z mafijnymi, złodziejskimi tanimi kontami z grami (podobno coś już zaczął działać) to rynek wtórny gier w naszym kraju będzie tak właśnie wyglądał jak teraz wygląda, czyli rachitycznie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 6 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2015 Przejrzałem kilka gier na allegro i chyba tylko do Far Cry 4 była jedna wersja cyfrowa. Reszta same pudełka. Także MS chyba jednak coś zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2015 Juz jest po lewych kontach, na allegro nie ma nic a ci co sprzedawali to uciekli przed reklamacjami tych co sie wcześniej obkupili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2015 Jeszcze poblokowali nie ktore gierki na tych lewych kontach. Jaki byl placz na jednym forum o xbox, bardzo dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2015 Więc sytuacja powinna się sukcesywnie poprawiać... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi