Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

W malych sklepikach jest kilka gier, uzywek i nie ma w czym wybierac. Sklepikarze nie wchodza w xone bo sie im nie oplaca.

nie jest tak źle jak na konsole która jest u nas od września, ps4 rok dłużej (i ostro reklamowane) na allegro mamy 2000 gier na xo vs 4500 na ps4, na forum jakieś 160 użytkowników XO i 380 ps4. Ogólnie w naszym kraju pewnie już tak zostanie, liczba użytkowników/dostępność gier będzie 1 do 2-4 dla ps4.

Edytowane przez Daddy

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

W malych sklepikach jest kilka gier, uzywek i nie ma w czym wybierac. Sklepikarze nie wchodza w xone bo sie im nie oplaca.

nie jest tak źle jak na konsole która jest u nas od września, ps4 rok dłużej (i ostro reklamowane) na allegro mamy 2000 gier na xo vs 4500 na ps4, na forum jakieś 160 użytkowników XO i 380 ps4. Ogólnie w naszym kraju pewnie już tak zostanie, liczba użytkowników/dostępność gier będzie 1 do 2-4 dla ps4.

W dziwnym świecie żyjesz Daddy, gry na ps4 sprzedają się jakoś 10:1 w dużych sklepach na korzyść ps4, a nintendo nie istnieje.  A co liczb to trochę sie pomyliłeś też na forumku jest coś koło 150 posiadaczy (byłych lub nie) XO i 476 PS4. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Keye.pl ma kody na 200 zł na XBL po 154,90 zł :) Oszczędność już na samym nominale na poziomie 22,5% :D

http://www.keye.pl/games/product/id/16086/XBOX-200-PLN

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

No przyjąłem (pewnie podobnie jak daddy), że w tematach o spisach posiadaczy danej konsoli są posty tylko 1 posiadacza czyli 25 postów (jedna konsola) * ilość stron tematu tyle mniej więcej wychodzi ile jest konsol u nas na forum, ale wiadomo, że nie kazdy tam się wpisuje (np. ja dlatego dodalem +1 do ps4). Mam nadzieje, że jasne.

Opublikowano

Sutek, tu jest pies pogrzebany. Ludzie wola konta kupowac. W malych sklepikach jest kilka gier, uzywek i nie ma w czym wybierac. Sklepikarze nie wchodza w xone bo sie im nie oplaca.

Zobacz ile ludzi konta takie kupuje na allegro w grach na ps4. Specjalnie dali oddzielna kategorie "cyfrowki" bo tam jest jakas plaga tego. Sony powinno zając się tymi cebulami najlepiej konsole zbanowac i konto

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

W sumie jak tak dłużej pomyślałem to taki stan na rynku używek wcale jakoś mi nie przeszkadza. Po kupnie konsoli i tak jedynie Wiesiek oraz może Sunset będzie grą przelotną, a na stałe będę miał m.in. GTA V czy Fifę 15, w które będę regularnie grał. 

Aczkolwiek mam nadzieję, że z czasem sytuacja się poprawi, bo jednak nie widzi mi się płacić w sklepie 230zł za grę, która na allegro lata po 160. ;)

Opublikowano

Sutek, tu jest pies pogrzebany. Ludzie wola konta kupowac. W malych sklepikach jest kilka gier, uzywek i nie ma w czym wybierac. Sklepikarze nie wchodza w xone bo sie im nie oplaca.

Zobacz ile ludzi konta takie kupuje na allegro w grach na ps4. Specjalnie dali oddzielna kategorie "cyfrowki" bo tam jest jakas plaga tego. Sony powinno zając się tymi cebulami najlepiej konsole zbanowac i konto

Zrób szpagat tak jak ostatnio zrobiłeś do m$ to zaraz się tym zajmą.

Opublikowano

Kuzwa, denerwuje mnie ten caly sklep na x1, wczoraj dopiero dowiaduje sie,ze forza hotizon 2 jest darmo (od 27 marca do 10 kwietnia), ja poerdziele, przeciez to powinno widniec i walic po oczach, ze darmo. Masakra

Opublikowano

Forza Horizon 2 nie jest za darmo. Za darmo jest dodatek Fast & Furious.

Opublikowano

No nie, sam zacebulowałem. :kaz:

Opublikowano

Dzieki za info, tez nigdzie nie zauważyłem takiej informacji, myślałem ze to normalne dlc do horizona 2...

Opublikowano

Spring Sale:

1052zyt.png

Chętnie bym wciągnął Zoo Tycoon za 55 zł, ale czuję nosem, że niedługo wrzucą do Golda :P

Opublikowano

nic ciekawego, podobno w weekend ma być jakaś specjalna oferta promocyjna

Opublikowano

nic ciekawego, podobno w weekend ma być jakaś specjalna oferta promocyjna

Skąd info?
Opublikowano

Od dłuższego czasu nie było żadnych dobrych promocji, więc najwyższa pora przewietrzyć ten xboxowy sklepik ;)

Opublikowano
Opublikowano

Dzięki. Ciekawe co przecenią. Mam nadzieję, że nie pospieszyłem się kupując dziś Ori.

Edytowane przez Oski918

Opublikowano

55zl to powinni mi doplacic do tego Zoo Tycoon xD

Opublikowano

coś ty, pewnie dorzucą jakiegoś chłamu :P

No aktualna promocja to faktycznie niezły chłam. Wybrali chyba gry, które się kompletnie nie sprzedają i je trochę po przeceniali. ;p