Opublikowano 11 maja 20159 l Znaczy tak czy tak będę zamawiał z wysyłką, jednak liczę, że jakieś będą, a jak nie to najwyżej wcześniej kupię i będzie musiał poczekać. Jeszcze w sumie mogę wysłać emaila do sklepu i się zwyczajnie dowiedzieć u źródła tylko znając sklep to różne mogą być odpowiedzi.
Opublikowano 11 maja 20159 l Bo jeśli się nie mylę to rodzaj Nat zależy od dostawcy neta i routera, czyli powinno być tak samo na wszystkich konsolach, c'nie? Na X360 NAT był zawsze otwarty - na XO zawsze ograniczony - do czasu aż w MM mi nie zmienili IP na publiczne. Teraz mam na X360 i XO otwarty.
Opublikowano 11 maja 20159 l Kumpel jakieś 2 tygodnie temu kupił bundle z sunsetem w media expercie u mnie w Świnoujściu, także powinny być.
Opublikowano 11 maja 20159 l Kyo, a miałeś jakieś problemy z Multi gdy miałeś ograniczny? Bo ja tam żadnych ograniczeń nie zauważam i dlatego jestem ciekaw czy to faktycznie robi jakaś różnicę. Też mam w MM - wystarczyło do nich zadzwonić?
Opublikowano 11 maja 20159 l Jak chcesz sprawdzić jaki NAT masz naprawdę, to zrób test połączenia multiplayer a później kombinacja przycisków LT+LB+RT+RB. Wyświetlą ci się szczegółowe dane m.in. NAT. Jak masz otwarty to powinno być napisane: "Your network is behind a cone NAT". Edytowane 11 maja 20159 l przez marcin33
Opublikowano 11 maja 20159 l Jedyny problem jaki miałem to połączenie z chatem w grupie. Poza grą w ogóle mnie nie łączyło z ludźmi - jak odpalałem Titanfall albo FH2 od razu działało połączenie głosowe. Teraz już zero problemów. Telefonicznie usługę uruchomili - jednorazowa opłata 5zł + aneks do umowy (aczkolwiek na umowie nie było słowa o opłacie). Nigdy zresztą mnie nią nie obciążyli.
Opublikowano 11 maja 20159 l Duzo zależy od dostawcy internetu i routera, kiedys musiałem sam wszystkie porty odblokować zeby był nat otwarty, 2 miesiące temu zmieniłem dostawce,w routerze jedynie włączyłem upnp i na obydwóch konsolach mam nat otwarty
Opublikowano 11 maja 20159 l Teraz odpaliłem Xone żeby sprawdzić i już pokazuje, że otwrty A po teście, że jest za Nat typu cone, więc wszystko gra.
Opublikowano 11 maja 20159 l Ja mialem problem tylko z jedną grą. Halo: MCC. Titanfall, Fifa bez problemu znajdywały graczy. Poustawiałem wszystko zgodnie z instrukcjami w necie. Router zmodyfikowany Nat otwarty, nic to nie dawali nie mogłem znaleźć graczy. W ostateczności nie wiem co pomogło. Bo konsola była podpięta do Internetu kablem i podłączyłem przez wifi ale jednocześnie wyszedł jakiś patch. Jezeli nat jest zamknięty to tez polecam test gry dla wielu graczy i LT+RT+LB+RB
Opublikowano 11 maja 20159 l U mnie konsola pokazuje zamknięty nat kiedy jest w instant on, po hard resecie wszystko wraca do normy i działa bez problemu.
Opublikowano 12 maja 20159 l Wczoraj pograłem trochę na zamkniętym NAT w Halo, CoD:AW i FM5 z Horizon 2. Tylko na tym ostatnim nie które auta skakały jak żabki, reszta działała przyzwoicie. Dla mnie to nowość, bo właśnie wróciłem z UK z xOne, który pierwszy raz połączył się z moim netem w PL Pogram później w FIFĘ i MK, jeżeli będą działać ok to nawet nie będę zawracał sobie dupy ustawieniami routera.
Opublikowano 12 maja 20159 l .........w routerze jedynie włączyłem upnp i na obydwóch konsolach mam nat otwarty W moim przypadku także do był klucz do sukcesu (Netia - Innbox), straciłem mnóstwo czasu na konfiguracji,dodawaniu portów itd. a wystarczyło zaznaczyć jedną opcję
Opublikowano 12 maja 20159 l To jeszcze mi powiedzcie czy tylko ja nie mogę grać w FIFA 15 po sieci? Mi dzisiaj 13 letni mieszkańcy wysp spuścili manto, więc chyba tylko Ty.
Opublikowano 12 maja 20159 l na win8 dodajesz ixa do urządzeń i przesyłasz co tam chcesz - film, muzyka, foto
Opublikowano 12 maja 20159 l na win8 dodajesz ixa do urządzeń i przesyłasz co tam chcesz - film, muzyka, foto Mam Win7 Edytowane 12 maja 20159 l przez GwynBleidd_79
Opublikowano 12 maja 20159 l Macie już możliwość, wyłączania telefonem przez smart glassa konsole ? Opcja pilot, guide button, slide palcem w górę i A Edytowane 12 maja 20159 l przez maciekww28
Opublikowano 14 maja 20159 l w Neverwinter zagrało już 1,6 mln ludzi na Xbonie co czyni z nią najpopularniejszą konsolową grą f2p 2015 roku
Opublikowano 15 maja 20159 l Wczoraj pierwszy raz wsadziłem płytę do Xbąka i... chyba się zacięła. ;/ Przycisk na padzie i na konsoli nie wysuwa płyty. Jest na to jakiś patent czy trzeba użyć metody 'na spinacz'?
Opublikowano 15 maja 20159 l Wczoraj pierwszy raz wsadziłem płytę do Xbąka i... chyba się zacięła. ;/ Przycisk na padzie i na konsoli nie wysuwa płyty. Jest na to jakiś patent czy trzeba użyć metody 'na spinacz'?Mi ta metoda pomogła,polecam Edytowane 15 maja 20159 l przez Mroku333
Opublikowano 15 maja 20159 l Trochę brutalna ta metoda, kurde, płyta w środku więc nie wiem czy jej tam nie zmieli. ;/ Miałeś tą akcję jednorazowo czy się powtarza?