Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Trzeba mieć golda żeby gry w f2p na One?

Streamowanie przez Twitch wymaga złota?

Edytowane przez bid0n

Opublikowano

Muszę przyznać, że trafiła się kolejna bardzo dobra gra w GwG :)

Trochę jak X-Com.

Opublikowano

Możesz już ściągnąć. Pierwsze wrażenie jest dość obiecujące.

Opublikowano

Pytanie retoryczne, czemu dodawanie znajomych na x1 jest takie beznadziejne. Zandego powiadomienia, ze dostalem/wyslalem zapro. Po ok 5 miechach dostalem powiadomienie, ze ktos mnie dodal do znajomych. Masakra

Opublikowano

Dupa, a nie pytanie retoryczne. Jak nie ma jak jest? 

Jak ktoś Cie dodaje do znajomych wystarczy kliknąć w ikonkę globu w lewym górnym rogu i sprawdzić powiadomienia, tam będzie napisane kto Cie dodał do znajomych. A jak Ty dodajesz to przecież od razu jest info, że został dodany do znajomych.

Po prostu to, że Ty go dodasz to nie znaczy, że automatycznie on Cie ma w znajomych, on też musi Cie dodać. :)

Opublikowano

Dupa,nie odpowiedz ;) Chodzi mi o to, ze nie ma powiadomienia o wyslaniu zaproszenia,o.

Opublikowano

No przecież jak wchodzisz na profil i dodajesz to zmienia się status przy profilu. 

Zamiast dodaj znajomego to jest zmień znajomość czy coś takiego. Dla mnie to jest info, że zapro zostało wysłane. :P

Mi tam to nie przeszkadza aczkolwiek wolałbym, żeby był oddzielny system zaproszeń, a oddzielny obserwowania. 

Opublikowano

Ma ktoś jeszcze kod do bety Smite? 

Opublikowano

Dzięki. W jakiej fazie jest beta? Jakiś wipe będzie?

Opublikowano

Łapcie kolejne na Smite

TGMTM-49623-JQYVR-RQC67-43KCZ 

C76C9-JK4D7-PWRK3-P3MWR-MQMXZ

Co oni tak te kody rozsyłają? Tak mało ludzi gra?

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Też się zastanawiam, dostałem już chyba 6 na skrzynkę i 2 w wiadomości od MS na xboxie.

Kolejne 2 kody: 

RV7RX-CKFK9-YMC4P-H34M3-QXCFZ

CHKR7-6XMR9-T3H2G-YPD32-TKD4Z

Opublikowano

pogralem chwile ale to nie moje klimaty, wole tracic czas w klasycznym mp

Opublikowano

Dotarł dzisiaj do mnie XONE, i mam takie pytanie, jest gdzieś tu na forum jakiś zbiorczy FAQ, ewentualnie jakaś stronka, żeby co chwilę głupich pytań dotyczących konsoli nie zadawać, bo pierwsze zetknięcie mnie trochę przeraziło i menu jest mało intuicyjne na początku.

Opublikowano

niestety nie ma, wal tutaj jak nie chce ci sie wertowac tego tematu i hardware & software

Opublikowano

Co do menu, to zasadnicza uwaga - dawny przycisk start pokazuje dodatkowe opcje, w tym tak potrzebne jak wyłączenie gry czy wstrzymanie pobierania pliku.

Opublikowano

W opcjach sieci jest zakładka użycie prędkości.

dokładnie nazywa się Użycie przepustowości. Prawa kolumna na samym dole. U mnie  konsola ściąga pełną prędkością jeśli w tej samej chwili nic nie pobieram na laptopie. Jeżeli ściągam coś na lapku, xbox dostaje jakieś ochłapy, to samo z grą po sieci :P

Edytowane przez chris85