Opublikowano 20 czerwca 20159 l Nie wiem czy było ale na US store dla preview jest godzinny trial Elite Dangerous
Opublikowano 20 czerwca 20159 l Grubo jestem oderwany od rzeczywistoci, czekam,sobie na to darmowr ea access, bo myslalem ze sie zaczyna od 22 czerwca
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Zastanawiam się nad tym ea access płacę na rok a po wygaśnięciu nie mam dostępu do tych gier? działa tak jak psn?
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Zastanawiam się nad tym ea access płacę na rok a po wygaśnięciu nie mam dostępu do tych gier? działa tak jak psn? Możesz wykupić i na miesiąc.
Opublikowano 21 czerwca 20159 l chyba się kupię ,gdzieś wyczytałem że te gry nie są po polsku czy to prawda?
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Są po polsku. Jeżeli gra została normalnie wydana po polsku to będą po polsku. Jedynie fifa 14 i Plantsy z tego co ograłem jest tylko po angielsku.
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Też chyba wykupię EA Access na rok przez tego Titanfalla. Na jakiej zasadzie są dodawane gry w tej usłudze (co ile i jakich można się spodziewać) ? Nie zostanę jakoś wyruchany przez MS później, podając kartę kredytową przy zakupie ? Zawsze mam co do tego obawy. Szkoda ,że nie ma jakiegoś kodu na tą usługę
Opublikowano 21 czerwca 20159 l To kup prepaida 100zł jak boisz się podpinać kartę. Chyba też tak będę robił. Albo na allegro kod na rok EAA kup.
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Ale da się kupić Ea Access za 100 zł ze zdrapki ? Na allegro nie widziałem kodu na rok EAA
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Nie wprowadzaj w błąd suteq. Nie można kupić EAA ze zdrapki na kasę. Trzeba zapłacić z karty albo ewentualnie chyba paypalem.
Opublikowano 21 czerwca 20159 l @Don Lol, co to za głupota, że nie można zapłacić prepaidem? Co to za różnica dla nich?
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Też chyba wykupię EA Access na rok przez tego Titanfalla. Na jakiej zasadzie są dodawane gry w tej usłudze (co ile i jakich można się spodziewać) ? Nie zostanę jakoś wyruchany przez MS później, podając kartę kredytową przy zakupie ? Zawsze mam co do tego obawy. Szkoda ,że nie ma jakiegoś kodu na tą usługę W okresie wakacyjny dodadza Dragon Age Inkwizycje, co do jakich gier mozna sie jeszcze spodziewac to obstawiam BF Hardline ale to dopiero styczen-luty a pozniej leca co jakis czas gry sportowe, NBA,NFL,Fify itd. Nie zostaniesz w zaden sposob oszukany przez MS podajac karte kredytowa, jedynie przypadki sa na PSN gdzie automatycznie pobiera pieniadze za niechciane przedluzenie PS+
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Podajcie proszę numer kontaktowy do serwisu micro, od poł godziny próbuję przez ich stronkę zgłosić pada do naprawy, to mi wyskakuje komunikat "Nie znaleziono żadnych akcesoriów. Skontaktuj się z pomocą techniczną konsoli Xbox, aby uzyskać więcej informacji" . Jak klikam na kontakt, to mi wyskakuje, że bede rozmwial po angielsku. Masakra (rejestrował ktoś z Was konsolę na stronce? Co macie w menadżerze udządzeń? Konsola i pad? U ,mnie jest sama konsola) Edytowane 21 czerwca 20159 l przez S_600
Opublikowano 21 czerwca 20159 l 22 594 1999 Ja co prawda nie robiłem zgłoszenia pada przez stronę tylko przez infolinię ale normalnie trzeba było podać numer seryjny konsoli i to wszystko. Kurier przyjechał po pada a potem dostałem nowego.
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Wymieniają bez problemów czy muszę mieć jakiś "poważny" problem z padem? U mnie gałki mają luzy i skrzypi Wystarczy ?
Opublikowano 21 czerwca 20159 l U mnie było dokładnie to samo Skrzypiała obudowa i lewa gałka się zaczęła zacinać (postać w DL sama się poruszała).
Opublikowano 21 czerwca 20159 l @Don Lol, co to za głupota, że nie można zapłacić prepaidem? Co to za różnica dla nich? Roznica jest taka ze zdrapki mozna kupic ponizej wartosci nominalnej, a za EAA musi EA oddawac tyle ile nominalnie wolaja za abonament, czyli MS musialby im do tego doplacac.
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Ale gry już można normalnie ze zdrapki kupować? http://www.xbox.com/en-US/xbox-one/accessories/headsets/stereo-headset Jak to z tym jest? Serio wystarczy podłączyć słuchawki do przejściówki w padzie i słychać zarówno odgłosy z gry jak i chat? Bo jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Edytowane 21 czerwca 20159 l przez suteq
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Ale gry już można normalnie ze zdrapki kupować? http://www.xbox.com/en-US/xbox-one/accessories/headsets/stereo-headset Jak to z tym jest? Serio wystarczy podłączyć słuchawki do przejściówki w padzie i słychać zarówno odgłosy z gry jak i chat? Bo jakoś nie chce mi się w to wierzyć. A co w tym takiego nadzwyczajnego xD?
Opublikowano 21 czerwca 20159 l No bo jak dźwięk z gry może iść z pada? xD Dla mnie to raczej logiczne, że musi być źródło bezpośrednio z konsoli albo z tv/monitora. Dlatego jestem zdziwiony, że tak to działa. No i mogę te słuchawki normalnie podłączyć do złącza audio np. w monitorze jak nie chcę, żeby żarło baterię z pada c'nie? Sorry, jestem w uj zielony() w tych sprawach. Edytowane 21 czerwca 20159 l przez suteq
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Dźwięk przesyłany jest do pada ( w xone i ps4 też) zarówno dźwięk z gry i czat. Możesz też podłączyć do tv aby oszczędzić baterie,ale mało to wygodne. Mam goldy i oficjalny headset stereo Microsoftu. Ale na xone używam tylko tej przejściówki i goldów bo są o niebo wygodniejsze i maja wyraźniejszy dźwięk ( te microsoftu szumią). Edytowane 21 czerwca 20159 l przez creatinfreak