Gość DonSterydo Opublikowano 2 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2015 A ja dzisiaj zrobiłem 40 GS w FH2 Suteq, nie idź tą drogą. Niech ping będzie dla Ciebie przestrogą Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 2 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2015 Nie no bez przesady Don. Ja nie gram w gry, które mi się nie podobają. Nic na siłę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 ha! koza będzie jednak w promo. do tego Ori http://www.ppe.pl/news-37053-microsoft_zapowiada_letnia_wyprzedaz_na_xbox_live___zwiastun_zdradza_produkcje.html nad borderlandsami trza by jeszcze pomyśleć. od wtorku trzeba pilnować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 Jo moze kupie koze, jak bedzie w fajnej cenie to life is strange i pewnie residenta hd. Zobaczymy co bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 już ci mówiłem, life is strage bierz w ciemno. TT od tej gry to by mogli się wszystkiego uczyć praktycznie. jeśli teraz na to nie będzie promo to podejrzewam że może na święta jak już przez wakacje całość wydadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 life is strange jak dadzą dobrą przecenę to się rzucam, demko było bardzo spoko Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 Kto jeszcze nie grał w Ori, to niech też się nie zastanawia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 Kto jeszcze nie grał w Ori, to niech też się nie zastanawia Albo niech się nie przyznaje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 Ja pewnie wezmę borderlands i liczę właśnie na life is strange, mogli by podać pełna ofertę bo trzeba fundusze rozplanować tymbardziej ze na x360 rowniez bedą promocje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 Kto jeszcze nie grał w Ori, to niech też się nie zastanawia Albo niech się nie przyznaje Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 Kto jeszcze nie grał w Ori, to niech też się nie zastanawia Albo niech się nie przyznaje Wbrew pozorom osiągnięcia w Ori, nie są przesadnie trudne ( nie licząc trzech) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 Moze i tak, ale gra jest trudna a ja nie lubie sie zbytnio wkurzac, zwlaszcza w platformowkach. Soulsy to inna para kaloszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 (edytowane) Moze i tak, ale gra jest trudna a ja nie lubie sie zbytnio wkurzac, zwlaszcza w platformowkach. Soulsy to inna para kaloszy. Mylisz się kolego Ori nie jest trudne, jest wymagające na samym początku potem już jest z górki. Nie licząc kilku World Event, ale te też są jak najbardziej do zaliczenia. Ja tam polecam. Absolutne top 3 z ekskluzywnych gier na One. Edytowane 3 lipca 2015 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 To pomyślę nad tym. Zobaczę najpierw jakie promocje będą. Widzę, że masz calaka w Thomasie, a i tak mam 600gs przewagi, a jeszcze Thomas nie wycalakowany i w ac coraz więcej acziów wpada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 Czy tylko mnie cofa na widok tego gamerscore'owego pyerdolenia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 To pomyślę nad tym. Zobaczę najpierw jakie promocje będą. Widzę, że masz calaka w Thomasie, a i tak mam 600gs przewagi, a jeszcze Thomas nie wycalakowany i w ac coraz więcej acziów wpada. No trudno nie było Pograłem chwilę w Childs of Light i Straider, ale obydwie gry jednak nie dla mnie. Więc kończę Evil Within i wracam do Wiedźmina, także jesteś bezpieczny póki co Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 Czy tylko mnie cofa na widok tego gamerscore'owego pyerdolenia? jeśli traktujesz to na poważnie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 Ale co? Że trzecią stronę jadą z koksem? Bo o tym mówię, a nie o słodkich pierdach typu "a ja jestem pierwszy" a w cale bo nie bo ja hihi". Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 Ale co? Że trzecią stronę jadą z koksem? Bo o tym mówię, a nie o słodkich pierdach typu "a ja jestem pierwszy" a w cale bo nie bo ja hihi". to jest temat do luźnych rozmów o One. Nie rozumiem o co Ci chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 to jest temat do luźnych rozmów o One. Nie rozumiem o co Ci chodzi. O luźną rozmowę opartą o poniższe pytanie: Czy tylko mnie cofa na widok tego gamerscore'owego pyerdolenia? Chyba, że traktujesz to na poważnie... Cytuj Odnośnik do komentarza
ofsajd 1 105 Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 co to za 2GB aktualizacja? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 Nie wiem,zadnego info nie widzialem zeby mial sie jakis patch pojawic dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 Nie widze zeby byla jakakolwiek aktualizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 A jestes w preview? Ja jestem i mi wyskoczylo 2gb aktualki dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi